Sekmadienis, 2026-01-18, 5:53 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
nepastovus25Data: Antradienis, 2012-09-04, 12:25 PM | Žinutė # 811

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 21
Apdovanojimai: 0
Lytis: Vyras
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
geriam
Atsijungęs
LauritukeData: Antradienis, 2012-09-04, 12:42 PM | Žinutė # 812

[ (LT) ]

Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už forumo ir puslapio įkūrimą Forumo siela Plepučių,pleputė
na ir ką veikinėjam?
aš tai išsiskalbiau,rūbai jau kieme džiūna,išsiploviau kalną indų gerai sypsausi db eisiu siurbtis,5val pas gydytoją su vaiku :) dar reikia šnd varyti iki mašinų aikštelės,reikia biški apsižiūrėti :)

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Sveikinimų atvirukai

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-09-04, 1:55 PM | Žinutė # 813

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Laurituke)
na ir ką veikinėjam?
aš tai išsiskalbiau,rūbai jau kieme džiūna,išsiploviau kalną indų db eisiu siurbtis,5val pas gydytoją su vaiku dar reikia šnd varyti iki mašinų aikštelės,reikia biški apsižiūrėti

Nieko gudro, parsivedziau vaikinuka is mokyklos, paruosiau jo dezute su visomis priemonemis i mokykla, pavalgem ir viskas, jau kieme duodasi, ai dar pieseme vasara, tai kazkiek nulaikiau namuose. juokas Pas mane tai dar nuo ryto indai neplauti, tingiu tinget, nezinau siandien kazkokia sunki tinginystes diena. Prastai meigu, greiciausiai veikia pilnatis juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-09-04, 5:18 PM | Žinutė # 814

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labukas visoms mua mua lplia graži dienelė liuks mano kolegė ryt laikysis teise Regitroj, tai šiandien važiavom su darbine mašinyte į aikštelę, pasipraktikuoti liuks liuks liuks reikės kumsčius ryt laikyti :) :) :)

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-09-04, 5:20 PM | Žinutė # 815

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ką veikinėjat mirkt aš ką tik iškepiau pyragą su aguonomis ir obuoliais, draugytė turi atsiridenti, 8mėnesiukas jau tai sako nebevaikštau o ridenuosi juokas juokas juokas juokas sakė laukia mažytės Laurutės anwei anwei anwei anwei anwei bet nedavė 100proc geda

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-09-04, 5:21 PM | Žinutė # 816

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Laurituke, avataras super mua mua mua

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-09-04, 5:45 PM | Žinutė # 817

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na ir isbridus as siandien, galva visai nedirba, nusipirkau papildyma ir ismeciau su visu cekiu

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-09-04, 5:46 PM | Žinutė # 818

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
As tai sprendziu bilietus,prisiverciau pasiimti knygute, jau ketvirtadieni prasides, tai sakau reikia truputi pasikartoti, nors siaip jau atrodo moku, na man taip atrodo,kad moku juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-09-04, 7:01 PM | Žinutė # 819

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
As tai sprendziu bilietus,prisiverciau pasiimti knygute, jau ketvirtadieni prasides, tai sakau reikia truputi pasikartoti, nors siaip jau atrodo moku, na man taip atrodo,kad moku

o kurioj svetainei sprendi bilietus mirkt kažkokia yra mokama ten keli litai, bet klausimai kaip regitroj liuks Romeniukas, o tu ne per vėlai nusprendei laikytis, na dėl neštumo, jug nervai ir visa kita, jaudulys ir dar jaučiu jau sniegas bus kai teks regitroj laikytis geda

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-09-04, 8:49 PM | Žinutė # 820

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o kurioj svetainei sprendi bilietus kažkokia yra mokama ten keli litai, bet klausimai kaip regitroj Romeniukas, o tu ne per vėlai nusprendei laikytis, na dėl neštumo, jug nervai ir visa kita, jaudulys ir dar jaučiu jau sniegas bus kai teks regitroj laikytis

Dabar knygute sprendziu nebe internete :) Kodel per velai, eina laiko ir su didziausiais pilvais ir tai islaiko. Kur jau sniegas iki sniego dar toli grazu,na kad ir bus baisiai cia,iskart ant ekstremaliu saligu juokas Jei ne dabar tai niekada juokas Viskas bus gerai,tu daugiau gal jaudiniesi ir galvoji nei as juokas :juokas: juokas

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2012-09-04, 8:51 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-09-04, 8:50 PM | Žinutė # 821

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Na pleputes kur jus sulindusios paskutiniu metu galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-09-04, 8:58 PM | Žinutė # 822

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Dabar knygute sprendziu nebe internete :) Kodel per velai, eina laiko ir su didziausiais pilvais ir tai islaiko. Kur jau sniegas iki sniego dar toli grazu,na kad ir bus baisiai cia,iskart ant ekstremaliu saligu juokas Jei ne dabar tai niekada juokas Viskas bus gerai,tu daugiau gal jaudiniesi ir galvoji nei as juokas juokas juokas

oj ne nesijaudinu aš nei kiek juokas juokas juokas bet kažkaip sugalvok tu man taip kaip sakoma pilvukas ankt nosies ir eit teisių laikyt geda geda bet aišku jei sakai dabar arba niekada tada taip juokas :juokas : juokas ir nei tu pirma nei paskutinė mirkt na kol pravažinėsi važinėjimus žinok ir ateis žiema, kažkur mokykloje apie 3mėn praeina, ir tada aišku regitra belieka mirkt pamenu pas mus grupėje buvo neštukė geda tai pusę važinėjimų tik pravažiavo ir pačiai instruktorius patarė kad sako geraiu ateik kai jau turėsi leliuką ir pabaigsi laikytis ramia galva, o čia tas stresas ir t.t. geda na bent jau aš taip manau, na aišku kaip sakoma neštumas ne liga, bet kai pradedi vazineti, jaudulys stresas ir t.t., o čia dar dvigbas jauduly s geda

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2012-09-04, 9:09 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-09-04, 9:00 PM | Žinutė # 823

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na kur plesės tikrai sulindusios geda Laurituke kaip sūnelio sveikatytė mirkt mirkt mirkt

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2012-09-04, 9:07 PM | Žinutė # 824

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bet kažkaip sugalvok tu man taip kaip sakoma pilvukas ankt nosies ir eit teisių laikyt b

Jetau kiek laike ir isilaike be jokiu problemu, nesuprantu kur jau cia tokia beda, puikiai as jauciuosi nei tas pilvas man cia lipa ant nosies, kol pilvas lips jau itr teises bus islaikytos liuks liuks liuks (arba ne) juokas juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2012-09-04, 9:08 PM | Žinutė # 825

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
As cia,nesulindus niekur juokas
oij, dar kariaujam, musu didcke per vasara dirbo ekologiniam ukyje, ir nuo 6 ryto budavo, ir iki 10 vakaro,nors kaip nepilnamete, idarbinta pusei dienos, dar iki siol ten su vaikais neatsiskaito, vadovauja ten ne virsininkas, o kazkoks pacangalis,kuris darbo metu net is orinio apsaudinedavo vaikus, randai iki siol like, snd neapsikente skambino virsininkuj, tas juokias,kokie cia vaiku zaidimai,jis nemate viso to, ir negali but...
tai va,maniskei jau nedaug, apie 3 skolingi,bet jau pykti suime, ryt i darb juokas o, mokesciu,ir vaiku isnspekcija kreipsiuos nepatinka

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026