|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-10, 7:36 PM | Žinutė # 1036 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| savaitgalį prastą orą pranesa, atseit labai šalta bus o mes planavom išvažiuot truputį, mačiau kad sekmadienis tai labai gražus bus, bet šeštadienis ne gal kito savaitgalio palauk ar bobu vasaros net nežinau, sakau reikia kokio trečiadienio palaukt bus aiškiau matyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-10, 9:53 PM | Žinutė # 1037 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai dabar airiduko herojai nindzes juokas ai bendrai jam visda nindzes ligtai patiko galvoju Nesu maciusi ninzes torto, lauksim foto gerai jau buvo pamiršęs jis juos,labai pradėjo patikti Hero factoriai,jų labai reikėjo,gimtadieniui iš visų užsiprašė jų,tai vienu žodžiu db ir faktoriai ir nynzės patinka gerai tortą parodysiu kai jau pasiimsim nupaveiksluosiu nupirkom ir mes jau Airidukui dovaną Faktorį ir kardus,nes nynzes tai turi jam irgi reikia
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-11, 7:22 AM | Žinutė # 1038 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) parodysiu kai jau pasiimsim nupaveiksluosiu nupirkom ir mes jau Airidukui dovaną Faktorį ir kardus,nes nynzes tai turi jam irgi reikia Ok idomu toki torta pamatyti Oj ninze auga su kardais
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-11, 7:23 AM | Žinutė # 1039 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Geros jums dieneles kuria pranese vel grazia ir silta
|
Atsijungęs |
| |
| rugi@gele | Data: Antradienis, 2012-09-11, 9:13 AM | Žinutė # 1040 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos nu šiandien dienelė,liuksiška šilta, smagu dar tikra vasarėlė. Aš darbelyje viskas neblogai sekasi, spėju per du darbelius Tik vakarai jau ilgėja, na nieko nepadarysi bus daugiau laiko rankdarbiais užsiimti.
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-11, 10:31 AM | Žinutė # 1041 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ok idomu toki torta pamatyti liuks Oj ninze auga su kardais juokas tai jau taip Quote (Romeniukas) Geros jums dieneles kuria pranese vel grazia ir silta liuks saulutė nuo ryto faina,šiltą
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
|
|
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-11, 1:57 PM | Žinutė # 1043 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) važiuosim torto pasiimti netrukus, pažiūrėsim ar gražus kokį saketės? pasirodykit mes su Airiduku ką tik iš miesto buvau turguje,lašinukų pirkau labai pasiimlau,paskui taip visko dar apsipirkome užsukau į kasimą draugei dovaną pirkau 5tadienį einu sveikinti paskui vyno ,šampano pasijėmiau db kaip tik 30 procentų nuolaida tai va bus ir Airiduko gimtadieniui mamoms pagurkšnoti ir sekmadieniui dar nes kiti ateis sveikinti Airiduko
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-11, 7:48 PM | Žinutė # 1044 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas vakariukas
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-11, 7:50 PM | Žinutė # 1045 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) paskui vyno ,šampano pasijėmiau db kaip tik 30 procentų nuolaida tai va bus ir Airiduko gimtadieniui mamoms pagurkšnoti ir sekmadieniui dar nes kiti ateis sveikinti Airiduko kaip noreciau dabar sampaniuko pagurksnoti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-11, 9:22 PM | Žinutė # 1046 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kokį saketės? pasirodykit mirkt mes dar4m futbolo tematika, tai kažkaip tikėjausi šiek tiek kitokio, bet kinderiui labai patiko ir liko labai patenkintas, manau tas ir svarbiausia, o mes sakėmės irgi beveik 2 kg Quote (Laurituke) šampano pasijėmiau db kaip tik 30 procentų nuolaida aš sakiau penktadienį važiuosim truputuką užsipirkti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-11, 9:23 PM | Žinutė # 1047 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mes jau po gimtadienio, kaip nusikalėm su brangiausiuoju vos susitvarkėm su 11 bernų
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-11, 9:45 PM | Žinutė # 1048 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vos susitvarkėm su 11 bernų o siaube tai visi be tevu buvo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-11, 9:51 PM | Žinutė # 1049 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o siaube juokas juokas juokas tai visi be tevu buvo tai aišku kad be tėvų nebemaži bernai, tik atvežė ir paskui atvažiavo pasimti ir mes visą laiką nebuvom šeip smagus gimtadienis buvo, sakė mokykloje rytoj darys pratesimą
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-11, 10:11 PM | Žinutė # 1050 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau