|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| noele | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:06 PM | Žinutė # 1066 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as baigiu uzmigt.visa diena kai priplota.dar maziuke mane cia glosto sukuoja eisiu greit praustis ir apupa
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:15 PM | Žinutė # 1067 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o as baigiu uzmigt.visa diena kai priplota.dar maziuke mane cia glosto sukuoja eisiu greit praustis ir apupa Aš kekvieną dieną tokia Miego noriu, bet neužmiegu, prastai miegu, ryte keltis košmaras kažkoks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:32 PM | Žinutė # 1068 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) o mums sito nereikia.net neklausia.svarbiausi kur yra ausinimo, stabdziu ir tepalas.ir kaip aptikrinti slegi padangose ir kur yra avarinis ten...o kaip keisti nereikejo...sunkiai manau moteris pasikeistu.nes jau jei vyrai vos atsuka varstus ka kalbeti apie mus?o dar prisukti irgi riekia moketnebelnekai uzsuksi. o pas mus yra egzaminatorius kuris m4gsta padangas tikriausiai keisti aga pas mus irgi ten viską reikia parodyti kaipten kas keičiama, kiti egzaminatoriai sakė nieko neklausia
Quote (Romeniukas) Tas tai taip, kiek reikis sveikatos varštus atsukti ka aš žinau kokia čia moteris jau tokia stipri juokas aišku kad sunku bet mokėti reikia, jug jei nuleis padangą kur toli nuo miesto, ir nebus kam privažiuoti ir t.t, o šeip jei moterys tikrai sunkesnius ir dugiau jėgų reikalaujančius darbus padaro, tai padangą pasikeist juokų darbas o be to mano draugytė dar už tave Romeniukas smulkesnė ir žemesnė visai coliukė ir pasikeitė pati, sako ką man čia reiškia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:34 PM | Žinutė # 1069 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gryžom namučio, nusipirkom Ledynmečio kertelių albumą, tik vienodų kortelių tiek daug,kad spėsim dar ir antrą kolekcija susirinkti juokas o tai kortelių daug gavot pas mus irgi daug vienodų, ir tik 2 trūksta, bet jau susitarėm ir sekmadienį turėsim jas, o keisimės su kitomis ir bus viena pilna kolekcija o tų vienodų kalnas, jaučiu mažiausiai dar 2 albumai susidėtų, va ir šiandien draugė parnešė iš darbo krūvelę, ale visos vienodos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:35 PM | Žinutė # 1070 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aišku kad sunku bet mokėti reikia, jug jei nuleis padangą kur toli nuo miesto, ir nebus kam privažiuoti ir t.t, o šeip jei moterys tikrai sunkesnius ir dugiau jėgų reikalaujančius darbus padaro, tai padangą pasikeist juokų darbas o be to mano draugytė dar už tave Romeniukas smulkesnė ir žemesnė visai coliukė ir pasikeitė pati, sako ką man čia reiškia Esmė reikia nereikia,bet tikrai ne kekviena moka,kažkam juokų darbas kažkam ne juokų
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:41 PM | Žinutė # 1071 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Esmė reikia nereikia,bet tikrai ne kekviena moka,kažkam juokų darbas kažkam ne juokų faktas kad reikia mokėti, kas žino kada prireiks o egzaminuotojai gali paprašyti bent parodyti ar papasakoti kaip tai reikia daryti
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:43 PM | Žinutė # 1072 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na merginos ką veikiat? mes su Airiduku nesenai gryžom važiavom iki mano tėčio ir močiutės Airidukas dovanas susirinko,išankstinės dovanos taip sakant
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 8:43 PM | Žinutė # 1073 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Esmė reikia nereikia,bet tikrai ne kekviena moka,kažkam juokų darbas kažkam ne juokų ne visos ir kurą moka įsipilti, vietoj benzo dyzelio prisipila ar atvirkščiai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:04 PM | Žinutė # 1074 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mes su Airiduku nesenai gryžom važiavom iki mano tėčio ir močiutės Airidukas dovanas susirinko,išankstinės dovanos taip sakant Smagumėlis Airidukui Aš tai miego noriu, bet žinau,kad atsigulus neužmigsiu.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:06 PM | Žinutė # 1075 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na merginos ką veikiat? mes su Airiduku nesenai gryžom važiavom iki mano tėčio ir močiutės Airidukas dovanas susirinko,išankstinės dovanos taip sakant sypsausi sypsausi o kaip faina oj patinka vaikams dovanos
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:07 PM | Žinutė # 1076 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vynuogių atsinešiau tai dabar kol nepabaigsiu miegot neisiu Kaip aš jas mėgstu paskutiniu metu tai ne tas žodis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:08 PM | Žinutė # 1077 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na merginos ką veikiat? aš ieškau torto recepto kokio savaitgaliui, sakaiu kepsiu tik nesugalvojau kokį noriu pamėgint
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:16 PM | Žinutė # 1078 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Smagumėlis Airidukui Quote (snieguoliuke) o kaip faina liuks liuks liuks liuks oj patinka vaikams dovanos liuks liuks jooo...favo pinigėliais tai db jau svajoja kaip ryt važiuos į Saulės miestą pirkti nynzės Quote (Romeniukas) Kaip aš jas mėgstu paskutiniu metu tai ne tas žodis gerai toks jau tas nėštumas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2012-09-12, 9:18 PM | Žinutė # 1079 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau