|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| Laurituke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:07 PM | Žinutė # 1231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Palaikinau mirkt ačiū Quote (Romeniukas) golfukų fainų yra po 12.99 aga mačiau,kai pasiimsiu Airiduką reiks varyti iki makses pažiūrėti,dar kelnikių mačiau laikraštuke kažkokių yra,gal geros į daržiuką būtų, Quote (Romeniukas) Pas mus tai visai gražus orelis gerai pas mus tai lyna,apsiniaukę gryžo Rusla pavalgė išvarė vėl iki darbo,laukiu gryšti turi neužilgo Quote (snieguoliuke) o dar šiandien atveš beveik 80 Lt sulčių geda geda geda geda geda teks vyrui tvarkyti sultis Quote (snieguoliuke) jau jau sekmės mua
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:07 PM | Žinutė # 1232 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas ieškau informacijos apie adenoidu operacija Augustui vakar išraše Nu va, šiaip ir mūms manau teks atlikti tokią operaciją
Quote (snieguoliuke) geras aš irgi draugės mergaitėms paimiau, nes kažkaip beveik visos mergaitiškos Nu tik nereikia vien mergaitiškos, berniukams kuo gražiausiai ir spalvos gražios
Quote (idit) dar rašo kad jie vistiek atauga Tikraiatauga, dėl to sakoma geriau operuoti kuo vyresniam, tada mažesnė tikimybė,kad ataugs
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:10 PM | Žinutė # 1233 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aga mačiau,kai pasiimsiu Airiduką reiks varyti iki makses pažiūrėti,dar kelnikių mačiau laikraštuke kažkokių yra,gal geros į daržiuką būtų, Eikit eikit tikrai neblogi golfukai ir rašo,kad utenos trikotažo, na medžiagytė tikrai maloni
Aš tai išvyriau sriubytę,pavalgėm abu su dove, šiandien vyrukas pirmą kartą vienas parėjo iš mokyklos Sakė nori vienas ir nueiti rytoj, tai manau leisiu. Reiks eit bulves skusti bulvių košei, bet kol kas tingiu
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:11 PM | Žinutė # 1234 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, seniai matyta o gal tik zemas slegis mes tai vakarais pasikaitinam o paskui langus atsidare prakaituojam
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:12 PM | Žinutė # 1235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Vai2ske, seniai matyta o gal tik zemas slegis mes tai vakarais pasikaitinam o paskui langus atsidare prakaituojam jo,uzsikasus juodai, nes prie visu sokiu ir rankdarbiu,dar mokslai prasidejo...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:14 PM | Žinutė # 1236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vai2ske, Priviet šimtas metų neblevyzgojom Rankdarbiai šokiai pas tave pirmoje vietoje dabar, mus visai pamiršai
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:15 PM | Žinutė # 1237 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) dar mokslai prasidejo... šaunuolė kas būsi kai užaugsi? Quote (Romeniukas) Aš tai išvyriau sriubytę aš irgi rugštyniu išviriau laukiu kada chebrikė pareis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:17 PM | Žinutė # 1238 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu tik nereikia vien mergaitiškos, berniukams kuo gražiausiai ir spalvos gražios liuks na kai aš buvau tik ružavos ir oranžinės buvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:19 PM | Žinutė # 1239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) teks vyrui tvarkyti sultis gerai gerai tai ir sakė kad susitvarkys tik manreikės prižiūrėti Quote (Romeniukas) na medžiagytė tikrai maloni liuks tikrai maloni
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:19 PM | Žinutė # 1240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) š irgi rugštyniu išviriau laukiu kada chebrikė pareis aš irgi kaip noriu rugštynių, reikės į sodą palėkti moliūgus nusiskinti cukinijas ir prisiskinsiu rugštynių
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:20 PM | Žinutė # 1241 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kai aš buvau tik ružavos ir oranžinės buvo Tai tau nepasisekė tada
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:20 PM | Žinutė # 1242 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vai2ske, Priviet šimtas metų neblevyzgojom Rankdarbiai šokiai pas tave pirmoje vietoje dabar, mus visai pamiršai nepamirsau tikrai Quote (idit) šaunuolė kas būsi kai užaugsi? busiu bedarbe su aukstuoju:D o siaip, aplinkosaugininke bando ismanes padaryti
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:21 PM | Žinutė # 1243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Vai2ske) nepamirsau tikrai Tai šaunu,kad nepamiršai.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:23 PM | Žinutė # 1244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai tau nepasisekė tada juokas juokas juokas na mūsų kinderiui kaip ir nereikia turim keletą tai sezonui užteks o va draugės mergytėms tai prigriebiau
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2012-09-25, 3:24 PM | Žinutė # 1245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai šaunu,kad nepamiršai. kur gi tas plepses pamirsi.. kartais noretus pasedet cia kaipgerais laikais,bet nuo darbu kompu,taip akys persti, asaroja,kad jau susiruosiau ir pas gyd..., sakau arba per vasara kad atpratau, arba mano akelessilpsta
|
Atsijungęs |
| |