|
Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:17 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vaikinukai išbėgo į kiemą gražus oras tegul dar pasidūksta su draugais gerai Aš bilietus paspręsiu ta proga ramiai gerai aišku geras oras tai tegu dar pasiduoda vaikai kinderis tai su dviračiu laksto, tuos sakė grįš , nuvažiavo iki parduotuvės sakė saldainių nori kažkokių ten kaip tau teisės kaip važinėjimas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:23 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip tau teisės kaip važinėjimas Puikiai Instruktorius nerialiai fainas, važiavimas gerai sekėsi,net į miestą važiavau, nors sakė,kad nevažiuosim tipo negalima iš pirmo karto, paskui sako aš tave apgavau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:24 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Puikiai liuks Instruktorius nerialiai fainas, važiavimas gerai sekėsi,net į miestą važiavau, nors sakė,kad nevažiuosim tipo negalima iš pirmo karto, paskui sako aš tave apgavau aga šeip negalima sakė pirmi 2 užsiėmimai aikštelėj berods
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:27 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Instruktorius nerialiai fainas o tas ir svarbiausiai na išsiaiškinai kaip ten pas jus su tais filmavimais
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:27 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga šeip negalima sakė pirmi 2 užsiėmimai aikštelėj berods nu man galima
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:30 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su bendradarbe skaipu kalbam tai va sakė jos dukra 4 kartą laikė mokyklinį ir neišlaikė , siaubas kažkoks, sakė nebelaikys nes atsibodo iš dalies gal ir gerai tie mokykliniai egzaminai bet iš kitos puses
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:31 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu man galima juokas nu ne vien tau nors ir negalima bet dauguma važiuoti liedžia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:32 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) akė jos dukra 4 kartą laikė mokyklinį ir neišlaikė , siaubas kažkoks, sakė nebelaikys nes atsibodo Tai tikiu, dabar daug kas neišlaiko.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:35 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai tikiu, dabar daug kas neišlaiko. bet tai siaubas kazkoks tai jei laikai ir neislaikai vien mokyklinio kokius 8 kartus, tada per vargus išsilaikai, ir regitroj vėl 5kartus, tai tada teisės gaunasi vos ne 4tuks siaubas, su draugytėm šnekam sako gerai kad joms nebuvo jokių važinėjimo egzamino mokyklinio, nes viena regitroj gal iš 5 karto išlaikė kita iš 8 o viena iš vis metė
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:46 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na apsitvarkiau,susinešiau rūbus,ale jau vėsu lauke brrr...kambaryje taip gerai uošvis pačioje pakūrė ,tai šiltą ir mums jau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:48 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na apsitvarkiau,susinešiau rūbus,ale jau vėsu lauke brrr...kambaryje taip gerai uošvis pačioje pakūrė ,tai šiltą ir mums jau Na jo vakare jau vėsu ir nesinori praviro lango, kur aš ipratusi dieną naktį laikyti pravirą balkoną, dabar jau užsidarau ryte žiauriai šalta jei neuždarau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 7:54 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) le jau vėsu lauke brrr. labai atvėso vakarai, tikras ruduo
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 8:43 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| būtumet mačiusios kokią krūvą indų ką tik išsiploviau,vajėj atrodo kad po kokio baliaus net pavargau,rankos išbrinko db su obuoliuku prisėdau prie kompo.eisiu jau gultis neužilgo reiks žiūrėti nusivylusias namų šeimininkes
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-09-24, 8:44 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai atvėso vakarai, tikras ruduo geda jooo...jau rudenėlis
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-09-25, 8:45 AM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau