Paplepėkim prie kavos puodelio 65 -tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2012-10-01, 10:22 PM | Žinutė # 1456 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) tikiuosi nieko rimto, nors skausmas jaučiu kyla aukštyn, ta prasme link alkūnės. siaubas,na laikykis Quote (snieguoliuke) norėčiau kokio sidriuko ar šampaniuko neblogai,neblogai čia nori,neatsisakyčiau ir aš Quote (snieguoliuke) jau išėmė tikraiusiai arba visas išpirko juokas matyt,kad jau išėmė Quote (snieguoliuke) o mūsų katytė kad pabludo šiandien juokas juokas juokas kai grįžo kinderis iš mokyklos visas chlorkėm smirdėjo nuo baseino, tai katė uostė uostė, paskui laižyr pradėjo o paskui kasti juokas juokas juokas juokas Domsius stumia tolyn o ji vėl apsisukus palaižo ir kanda juokas juokas juokas juokas kvapas tikriausiai nepatinka juokas juokas juokas pirmą kartą toks parėjo prikvipęs tai nesupranta katė iš kur ir kas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 7:35 AM | Žinutė # 1457 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 7:35 AM | Žinutė # 1458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2012-10-02, 8:07 AM | Žinutė # 1459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| :kava:labas rytukas, isvedziau grazuole i darzeli.darausi kavyte.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 11:30 AM | Žinutė # 1461 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Kaip miegojot? sypsausi kaip užmušta vos darbų nepramiegojom Quote (Laurituke) emažai pasitrumpinti ilgį plaukų sypsausi žinok kai aš buvau kirpykloj irgi užsimanaiu nusitrumpinti tai labai iškarpė ir ilgį nukirpo , va kažkaip užsimanaiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 11:32 AM | Žinutė # 1462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) skui eisiu iki pašto pagaliau atkeliavo mano išorinis diskas,nu pagaliau 29 29 kompas atlaisvės,ir pagreitės liuks man irgi iki pašto reikia, nes kinderio šilti džinsai atkeliavo reikės sudėti kinderio aprangą ir nueiti iki stadiono, šiandien varžybos jam tai pabūsim sirgaliais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 2:52 PM | Žinutė # 1463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Parėjau,blemba patekau į lietų,vakar kažkas mašinai nutiko nesikuria,šnd tvarkys.blemba kaulus laužyti pradėjo,jaučiu sirgsiu kaip nervina šakes nusikirpau grifką,plaukus nutrumpino gerokai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 2:55 PM | Žinutė # 1464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš jau po varžybų žaidė su 3 mokyklomis ir visai laimėjo, tai laimės vaikinukams pilnos kelnės pirmas varžybas tai per lietų žaidė bet dabar nebelyja pas mus eisiu kugelio kepti, reikia vakarienę gaminti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 3:29 PM | Žinutė # 1465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus visą diną lijo negražus oras visai,db lyg apstojo vyras gryžo išeina tvarkyti mašinos,atsisėda už vairo mašina iš pirmo karto užsikūrė sakau jaučia matyt šeimininką nu ma nesikūrė nors tu ką,uošvis tampė po gatvę,kūriau ant bėgo,biški užsikuria ir užgęsta
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 5:39 PM | Žinutė # 1466 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Romeniukas, kaip tavo sutrenkimas? aš išsiploviau galva jau ruošiuosi į kirpyklą grifką nukirps,ir nusprendžiau nemažai pasitrumpinti ilgį plaukų kažkaip va šovė mintis paskui eisiu iki pašto pagaliau atkeliavo mano išorinis diskas,nu pagaliau kompas atlaisvės,ir pagreitės
sutrenkimas nieko rimto, biški mėlina ta vieta, skausminga, bet daugiau nieko.
O tai prašom mergina papozuoti su nauja šukuosena ir mūms pasirodyti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 5:41 PM | Žinutė # 1467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) blemba kaulus laužyti pradėjo,jaučiu sirgsiu kaip nervina šakes Gerk daug arbatos su citrina gal neisisirgsi.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 5:44 PM | Žinutė # 1468 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Šiandien važiavimas super Bet orelis tai ką aš žinau, gryžau namo šlapiomis kojomis, bliamba šudini batai tai negaliu,katik nusipirkau bet jau reikia vėl naujų, gražūs jie man patogūs,bet kad kažkokie popieriniai Net nežinau kur ieškoti ir iš kur nusipirkti kokybiškus batus Nesinešioja man iš turgaus iš babilono parduotuvių, sakau gal reikia iš interneto kokius užsisakyti, esu mačiusi neblogų,bet vėl kokia rizika
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-10-02, 5:45 PM | Žinutė # 1469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, Laukiu tavo naujų foto labai smalsu pamatyti atsinaujinusią
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-10-02, 5:52 PM | Žinutė # 1470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien važiavimas super liuks Bet orelis tai ką aš žinau, gryžau namo šlapiomis kojomis, bliamba šudini batai tai negaliu,katik nusipirkau bet jau reikia vėl naujų, gražūs jie man patogūs,bet kad kažkokie popieriniai nepatinka Net nežinau kur ieškoti ir iš kur nusipirkti kokybiškus batus galvoju Nesinešioja man iš turgaus iš babilono parduotuvių, sakau gal reikia iš interneto kokius užsisakyti, esu mačiusi neblogų,bet vėl kokia rizika galvoju na orelis tai tikrai nekoks dulksna tokia tai kokį pažymį instruktorius parašė su kokia mašina važinėji o tai tokiu oru croksai labai geri arba guminukai
|
Atsijungęs |
| |