Čiužinys. Kaip išsirinkti tinkamą.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:08 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu ką aš žinau pas jus gi tas plonutis... , 8cm tokių nėra juokas na plonas bet ne 3,5 tai internete susirask dabar kur 5 cm :juokas: Quote (Romeniukas) Tai taip ant seno čiužinio... Quote (Laurituke) net nėra 8cm? snieguoliuke, tai iš kur tokį gavai? juokas juokas Quote (Laurituke) juokas snieguoliuke, dasisiuvo juokas juokas nedasisiuvo nedasisiuvo suradau koks storis tai 5 cm kažkaip galvojau kad 8 bet gal apsirikau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:10 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na plonas bet ne 3,5 tai internete susirask dabar kur 5 cm tai bet ir ne 8cm idomiai siaip yra 3,5cmir 6cm storio... nu koks skirtumas pas tave 5cm
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:14 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o tai ant ko jus uzsidejote dormeo ciuzinuka? ant naujojgero ciuzinio kam tada tas plonutis dormeo? kiek zinau daug kas nusipirko tam kad issilyginti nelygumus pasitiesus ant seno ciuzinio...
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Antradienis, 2013-01-15, 12:14 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:15 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) idomiai siaip yra 3,5cmir 6cm storio... nu koks skirtumas pas tave 5cm oi anekdotai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:16 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o tai ant ko jus uzsidejote dormeo ciuzinuka? ant naujojgero ciuzinio kam tada tas plonutis dormeo? kiek zinau daug kas nusipirko tam kad issilyginti nelygumus pasitiesus ant seno ciuzinio... pas mus net nebuvo čiužinio, tuo labaiu net nedėtume tikrai ant seno tiesiame iš kart ant lovos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:20 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai bet ir ne 8cm juokas idomiai siaip yra 3,5cmir 6cm storio... nu koks skirtumas pas tave 5cm Blogai ieškojai internete vadinasi jei neradai 5 :juokas : pas mus va panasus , tik spalva kitokia ciuzinys
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2013-01-15, 12:44 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:20 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus net nebuvo čiužinio, tuo labaiu net nedėtume tikrai ant seno tiesiame iš kart ant lovos tai nes pas jus kampas, jums irjnereikia ciuzinio, o pas mus dvigule miegama lova... Kazin ant ko tada detumete ta dormeo plona ciuziuka ai zodziu turgus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:22 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Blogai ieškojai internete vadinasi jei neradai 5 pas mus va toks , tik spalva kitokia ciuzinys nu gal tada, bet realiai kada tu rasei kad turi plona ciuzinuka tokio manau dar nebuvo, cia nauiena... ai koks skirtumas koks tas ciuziukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:25 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) nu gal tada, bet realiai kada tu rasei kad turi plona ciuzinuka tokio manau dar nebuvo, cia nauiena... ai koks skirtumas koks tas ciuziukas nenaujiena nenaujiena nebent anksčiau pavadinimas kitoks gal buvo mes buvom kitokį nusižiūrėję, bet kadangi gavom šį dovanų, tai geras ir šitas tai tada ir vaikui nupirkom, bet jam storą į lovą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:28 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tada ir vaikui nupirkom, bet jam storą į lovą vaikui manau labai gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:29 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) enaujiena nenaujiena na jei 2-3 menesiai tau ne nauiena tai tada ok
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:30 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vaikui manau labai gerai gerai ir pigiai nusipirkom
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:30 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o pas mus dvigule miegama lova... Kazin ant ko tada detumete ta dormeo plona ciuziuka imk lauk seną ir dėk ploną.bus super pamatysi ,garantas 100%
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:34 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na jei 2-3 menesiai tau ne nauiena tai tada ok gerai va čia tai geras tai dar paskambink ir paklausk kokie čiužinukai ploni buvo prieš porą metų
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2013-01-15, 12:50 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-15, 12:35 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) imk lauk seną ir dėk ploną.bus super pamatysi ,garantas 100% nu jo geras vaizdelis miegoti ant 6cm ciuzinuko Oj uzsivedem ciuziniu tema koks pas tave storis eik pamatuok pratesim diskusija
|
Atsijungęs |
| |