Kiek pinigų pravalgome?
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 10:57 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O pas mus ji vis didėja ir dar sakom,kad krize oj ne pas mus nedidėja, sako prikaluso ar perki viską gatavą ar pati darai ir tikrai priklauso
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:06 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj ne pas mus nedidėja, sako prikaluso ar perki viską gatavą ar pati darai ir tikrai priklauso _liuks_ _liuks_ Nieko gatavo neperku,nebet kartais mišraines O šiaip gal nelabai gerai,kad nevalgome kruopų,makaronų,labai retai dėl vaikų pagaminu,o dėl manęs visai nereikėtų šių maisto produktų Aš nueinu į maximą išleidžiu 50lt ir padarau valgyti,ant rytojaus vėl reikia eiti į parduotuvę,gal kaip sakant nemoku taupyti nežinau,bet ant maisto daug išeina Nors nesimato,kad labai jau daug valgome
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:11 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nieko gatavo neperku,nebet kartais mišraines O šiaip gal nelabai gerai,kad nevalgome kruopų,makaronų,labai retai dėl vaikų pagaminu,o dėl manęs visai nereikėtų šių maisto produktų Aš nueinu į maximą išleidžiu 50lt ir padarau valgyti,ant rytojaus vėl reikia eiti į parduotuvę,gal kaip sakant nemoku taupyti nežinau,bet ant maisto daug išeina Nors nesimato,kad labai jau daug valgome net neleistų man mišrainių pirkt :juokas: tuo labaiu žinau kaip ten jas kiekvieną rytą perplauna kad neužrugtų kruopų ir mes nelabai, makaronus mėgstam ypač spagečius, aš už 50 Lt galiu kelis kartus valgyt padaryti tiesiog manau reikia skaičiuoti ir t.t. nors mes ir skanumynus dažnai perkam ir pasilepinam ir dažnai į piceriją nueinam, bet kažkaip va dėl idomumo pasiskaičiavau 2 mėn tai labai patenkinta likau, tuo labaiu kad šį mėn dar 2 baliai buvo mes už butą ir darželį išleidžiam panašei kiek maistui, matai jus galit daugiau išleisti nes už darželį nereikia mokėti tai ir nuplaukia tie pinigai, būtų pinigų mažiau užtektų manau tiek kiek yra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-11-30, 11:12 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:14 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) net neleistų man mišrainių pirkt juokas juokas tuo labaiu žinau kaip ten jas kiekvieną rytą perplauna kad neužrugtų liudna liudna liudna kruopų ir mes nelabai, makaronus mėgstam ypač spagečius, aš už 50 Lt galiu kelis kartus valgyt padaryti tiesiog manau reikia skaičiuoti ir t.t. nors mes ir skanumynus dažnai perkam ir pasilepinam ir dažnai į piceriją nueinam, bet kažkaip va dėl idomumo pasiskaičiavau 2 mėn tai labai patenkinta likau, tuo labaiu kad šį mėn dar 2 baliai buvo juokas juokas juokas mes už butą ir darželį išleidžiam panašei kiek maistui, matai jus galit daugiau išleisti nes už darželį nereikia mokėti tai ir nuplaukia tie pinigai, būtų pinigų mažiau užtektų manau tiek kiek yra miela Greičiausiai esu išlaidūnė,nežinau ką galiam padaryti 4 asmenų šeimai už 50lt kelioms dienoms Duok tada patarimą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:20 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Greičiausiai esu išlaidūnė,nežinau ką galiam padaryti 4 asmenų šeimai už 50lt kelioms dienoms Duok tada patarimą porai dienų tikrai galima , tuo labaiu kad pas tave laiko yra visa diena tai gali suktis virtuvėje na bet fui pagalvojau apie mišraines maksimoj net negera pasidarė, sakė mišrainės tai gal iki normaliausios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:25 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) porai dienų tikrai galima _liuks_ _liuks_ , tuo labaiu kad pas tave laiko yra visa diena tai gali suktis virtuvėje _liuks_ _liuks_ na bet liudna liudna fui pagalvojau apie mišraines maksimoj net negera pasidarė, sakė mišrainės tai gal iki normaliausios miela Aš nesakiau,kad perku maximoje Senai jau žinau,kad iki parduotuvėje skaniausios,kokybiškiausios ir geriausios mišrainės Ten mano sesuo dažnai perka ir aš karts nuo karto
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:28 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Senai jau žinau,kad iki parduotuvėje skaniausios,kokybiškiausios ir geriausios mišrainės Ten mano sesuo dažnai perka ir aš karts nuo karto ir kainos didžiausios , na bet aš kažkaip neperku pirktinių mišrainių nei vakuotų agurkų, nes manau arba tada retai valgytume juos arba pinigų daug išleistume
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:29 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na pabandykime tada isivaizduoti jei sakai už 50lt 4 asmenų šeima gali pavalgyti 2 dienas,ką pagaminti už 25lt pietums nuperki tarkim mėsitės,daržovių truputi ir viskas O kur dar vaikams kažkas skanesnio,kokie vaisiai,sūreliai,aplamai dar sriubytė,nemanau,kad už 25lt galima kažką padoraus pagaminti Kai tokios kainos tai ne ką už tiek ir nupirksi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:35 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na pabandykime tada isivaizduoti jei sakai už 50lt 4 asmenų šeima gali pavalgyti 2 dienas,ką pagaminti už 25lt pietums nuperki tarkim mėsitės,daržovių truputi ir viskas O kur dar vaikams kažkas skanesnio,kokie vaisiai,sūreliai,aplamai dar sriubytė,nemanau,kad už 25lt galima kažką padoraus pagaminti Kai tokios kainos tai ne ką už tiek ir nupirksi na matai man kolkas daržovės nekainuoja nes yra savų, agurkų pomodorų šparagų ir t.t nusiperki mėsytės iškepi kotletų, nusiperki varškės padarai varškėtukų, nusiperki miltų iškepi skanumynų , na mes sūrelius nusiperkam 1 kg visai savaitei pavyzdžiui 1,5 Kg už 7 Lt vaisių obuolių yra garaže ir t.t aš visada vasarą galvoju ką reikės žiemą daryti, ir etgi kai sodo neturėjom, tai pirkdavau agurkus iš turgaus ir namuose vakuodavausi kad žiemai būtų ir nereiktų už mažą stiklainį mokėti beveik 4Lt, išsiviriau daug uogienių, užsimano vaikas kartais su pienu ir batonu ar blynais, nereikia visokių ten chemijų iš parduotuvės ir t.t. aš paprasčiausia nemoku gyventi šia diena man reikia apgalvoti kad pinigų reikia ne tik maistui ir mokesčiams bet ir rūbams bei statytyboms ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-30, 11:38 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) aplamai dar sriubytė o sriubytė tai manau pats pigiausias maistas maniškiai labai mėgsta burokėlių, agurkinę ir pieniškas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 6:06 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va lappkričio mėn parduotuvėse išleidom 620 , bet buvo pirktas ne vien maistas, kažkaip neatrinkau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-02, 11:16 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes didžiają dalį išleidžiame maistui Greičiausiai nemokame taupyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 10:39 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes didžiają dalį išleidžiame maistui pas mus irgi taip pat daugiausia maistui išeina,nemanau kad čia yra nemokėjimas taupyti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 10:52 AM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes didžiają dalį išleidžiame maistui Greičiausiai nemokame taupyti Quote (Laurituke) pas mus irgi taip pat daugiausia maistui išeina,nemanau kad čia yra nemokėjimas taupyti gal nesakyciau kad nemokėjimas taupyti bet paprasčiausiai kažkaip seniau neskaičiuodavom kiek maistui, bet kokį pusmetį, sakau reikia paimti ir susirinkti čekius dėl idomumo ir pasižiūrėti kiek išleidžiam, paskui pamatėm, kad seniau perkam reikia..nereikia kaip sakoma tai va pabandytkit bent mėnesį susirinki čekiukus ir pamatysit, o paskui išvadas padarysit ir viskas be to buvo atliktas tyrimas ir jo rezultatai skelbia, kad Panevėžyje daugiausia bedarbių, daugiausia gaunama socialinių pašalpų ir daugiausiai pinigų išleidžia maistui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:53 AM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus irgi taip pat daugiausia maistui išeina,nemanau kad čia yra nemokėjimas taupyti miela Nežinau kas tai yra,bet pravalgome daugiausai Quote (snieguoliuke) be to buvo atliktas tyrimas ir jo rezultatai skelbia, kad Panevėžyje daugiausia bedarbių, daugiausia gaunama socialinių pašalpų ir daugiausiai pinigų išleidžia maistui Tu čia tipo man taikai,kad mes ir daugiausiai pravalgome? Įdomus faktas,kad savo pašalpos nepravalgau,už ją moku už butą,internetą ir viskam ko reikia vaikams
|
Atsijungęs |
| |