"Pasmerkti"
|
|
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 5:10 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na va jau rodo per reklamą kas ta meilužė o gi ta prokurorė kur su zyle aik tu net isiziojau kai perskaiciau idomu idomu kuo cia viskas baigsis tikiuos kad nesibaigs taip nieko ir neisaiskine na kaip visad netinkamoi vietoi pasibaige
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 6:45 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na va jau rodo per reklamą kas ta meilužė o gi ta prokurorė kur su zyle nu jatau gera ožka ten irgi jau ši savaitė paskutinė kaip gaila baigsis tas mūsų mėgiamas filmas va čia tai geras aš taip ir galvojau kad ta prakūrorė kažkokia įtartina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 7:11 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) aik tu net isiziojau kai perskaiciau 44 44 44 idomu idomu kuo cia viskas baigsis tikiuos kad nesibaigs taip nieko ir neisaiskine galvoju galvoju na kaip visad netinkamoi vietoi pasibaige galvoju galvoju nu ir aš žinok kai pamačiau apakau iš tikro gali būti kad bus be pabaigos gal dar yra sukurę jie tų serijų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 7:21 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu ir aš žinok kai pamačiau apakau iš tikro gali būti kad bus be pabaigos gal dar yra sukurę jie tų serijų man regis bus dar tesinys
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 7:32 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man regis bus dar tesinys _liuks_ _liuks_
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 9:36 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va tau ir Armanis prigavo, kažin ką jis darys pasakys Zylei
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-24, 10:17 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va tau ir Armanis juokas juokas prigavo, kažin ką jis darys pasakys Zylei ir as mislinu ar pasakys bet tas armanis man ir itartinas kazko dar ce bus staigmenu is jo Quote (snieguoliuke) man regis bus dar tesinys tikiu kad bus tesinys bet kad nepasibaiktu kokioj netinkamoi vietoi Quote (snieguoliuke) aš taip ir galvojau kad ta prakūrorė kažkokia įtartina nu kazi kaip db bus su makaru ir tos suzadetuves su zyle
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-25, 9:27 AM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va tau ir Armanis juokas juokas prigavo, kažin ką jis darys pasakys Zylei galvoju na gal pasakys Quote (editaspuliuke) tikiu kad bus tesinys bet kad nepasibaiktu kokioj netinkamoi vietoi galvoju tai jai bus tesinys tai ir pasibaigs beryšio jaučiu Quote (editaspuliuke) nu kazi kaip db bus su makaru ir tos suzadetuves su zyle galvoju įdomu,įdomu labai
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-25, 9:45 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu kaip jum sendienine serija taip ir maneu kad ta zmona makaras nuims
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:47 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu kaip jum sendienine serija taip ir maneu kad ta zmona makaras nuims liudna aga užsakė ožys Quote (snieguoliuke) na man atrodo kad prokūrorė įsimylėjus Zylę juokas juokas nes makarui tiesos nesako juokas jo,jo čia taip manau ir bus Quote (snieguoliuke) o žmona makaro manau liks neįgali galvoju arba visai užmuš ja Quote (snieguoliuke) o jau Inga su Asta kad svaigo sako aš Silverį mečiau tos tai kaušės visai ten
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 1:50 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tos tai kaušės visai ten
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 5:45 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) arba visai užmuš ja as manau kad ji liks gyva ir savam prote ir pasodys makara Quote (Laurituke) tos tai kaušės visai ten nu tos tai svaigules man atrodo norma gryzes stums ingai raga rimtai o kas liece asta manau kad ji nusivaziuos arba nuprotes tik va ydomu ka zyle nukeps as manau kad arba makara arba prokurore
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 11:07 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) as manau kad arba makara arba prokurore galvoju aš tai manyčiau kad makarą nes va jau su makaro boba susitiko parodė žiedą tai tas manau jau puls makarą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 11:08 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bus dar tesinys manau nes kai rodo reklamą sako sezono paskutinės serijos tai vat kitą sezoną gal bus pratesimas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-05-26, 11:19 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bus dar tesinys manau nes kai rodo reklamą sako sezono paskutinės serijos tai vat kitą sezoną gal bus pratesimas gera serija šiandien buvo, kaip susigraudinau dėl dukrytės tai ne tas žods
|
Atsijungęs |
| |