"Pasmerkti"
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 1:28 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu man jis toks įtartinas galvoju na per šį sezoną jau pamatysime tikrai _liuks_ Visą laiką man Armanis buvo įtartinas ir Lorencas gerai jį prigavo su tuo motociklininko kombinezonu
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 4:12 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visą laiką man Armanis buvo įtartinas ir Lorencas gerai jį prigavo su tuo motociklininko kombinezonu juokas juokas nu jo čia tai labai gerai buvo kažin gal jis iš tikro ir bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:16 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu jo čia tai labai gerai buvo kažin gal jis iš tikro ir bus galvoju Labai panašu,bet žinai kaip būna serialuose staigmenų,gali būti taip,kad net nesitikime kas čia toks yra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 5:23 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Visą laiką man Armanis buvo įtartinas ir Lorencas gerai jį prigavo su tuo motociklininko kombinezonu bet ir Mariuką gerai prigavo, nes tik jis žinojo kur Zylė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:10 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet ir Mariuką gerai prigavo, nes tik jis žinojo kur Zylė galvoju galvoju Tai Marius juk eina iš vien su Lorensu ir Zyl,Lorensas nori padėti Armani ir Mariukas jam padeda,tik Zylė nežino,kad Lorensas banzdo užlenkti Armani.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:34 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai Marius juk eina iš vien su Lorensu ir Zyl,Lorensas nori padėti Armani ir Mariukas jam padeda,tik Zylė nežino,kad Lorensas banzdo užlenkti Armani. tai kad Lorensas nori užlenkti Armani o ne padėti o Mariuką prigavo, dėl to kai prie kapinių apšaudė, jug tik jis žinojo kur važiuos zylė, o Armanis buvo su zylę kai šaudė į juos ir padangą nuleido, o be to Armanis per didelis ant to motociklo, o va mariukas pats tas, ir dar telefoną buvo išjungęs na kąžką slepia ir jis manau jis ir tiems ir tiems nori būti geras
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:44 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad Lorensas nori užlenkti Armani o ne padėti o Mariuką prigavo, dėl to kai prie kapinių apšaudė, jug tik jis žinojo kur važiuos zylė, o Armanis buvo su zylę kai šaudė į juos ir padangą nuleido, o be to Armanis per didelis ant to motociklo, o va mariukas pats tas, ir dar telefoną buvo išjungęs galvoju galvoju na kąžką slepia ir jis manau jis ir tiems ir tiems nori būti geras Tai juk Mariukas buvo su Lorencu,taip jis nori užlenkti Armani,nes įsitikinęs,kad čia jis dėl visko kaltas ir Mariukas jam padeda,bet Zylė to nežino,Lorensas liepė nesakyti. Armanis buvo taip su zyle kai juos apšaudė,bet ką negali turėti pagalbininkų Žinojo kur važiuos zylė nes Mariukas pasakė Lorensui,kad nupiltų armani Nu žodžiu čia ilgas romanas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:53 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai juk Mariukas buvo su Lorencu,taip jis nori užlenkti Armani,nes įsitikinęs,kad čia jis dėl visko kaltas ir Mariukas jam padeda,bet Zylė to nežino,Lorensas liepė nesakyti. Armanis buvo taip su zyle kai juos apšaudė,bet ką negali turėti pagalbininkų Žinojo kur važiuos zylė nes Mariukas pasakė Lorensui,kad nupiltų armani Nu žodžiu čia ilgas romanas taigi žinau žiūriu ir aš bet manau jei kas pasamdytas tai nešaudytų į tą kuris jį pasamė, nes jug šaudė tai ir į Armani o jei būtų nupylęs na pamatysim manau, per šį sezoną kas čia tas šaulys
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:54 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gali būti dar ir taip,kad labai nustebsime kas tas šaulys
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-02-16, 6:55 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gali būti dar ir taip,kad labai nustebsime kas tas šaulys aga įdomus kas ten per vienas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:42 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man rods tas "kurorto" draugelis pridirbs rūpesčių tam Mildutės tėvui Bet Asta tai totaliai alhaške tampa
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:43 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Bet Asta tai totaliai alhaške tampa aha išgeria ir atsidūsta nu jau alkoholikė gryna Quote (Valedy) Man rods tas "kurorto" draugelis pridirbs rūpesčių tam Mildutės tėvui galvoju kaip maniškis kad sakė toks piktas jis nu rimtai toks agresyvus kažkoks
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:36 AM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip maniškis kad sakė toks piktas jis nu rimtai toks agresyvus kažkoks Atrodė agresyvus,bet išmetė lauk kaip kokį šuniuką,bet kaip supratau čia dar ne galas,jis žiūrėjo į mašiną,tai manau ta mašina išlėks į orą Quote (Laurituke) aha išgeria ir atsidūsta nu jau alkoholikė gryna Bet totali alkogolikė,gurkšnį gauna ir įsišiepia iki ausų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:37 AM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O man labai gaila Mariuko jis visai buvo ne kileris ir nekaltas,tas žąsinas jį pakišo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-03-04, 10:25 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O man labai gaila Mariuko 12 jis visai buvo ne kileris ir nekaltas,tas žąsinas jį pakišo man irgi jo labai galia vis galvoju nu nesąžiningai gi taip nu bet čia tik filmas bet aš labai įsijaučiu į juos
|
Atsijungęs |
| |