Trečiadienis, 2024-11-27, 9:28 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Forum moderator: jurgutex  
Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
snieguoliukeData: Antradienis, 2012-11-20, 10:52 PM | Žinutė # 211

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
pas mus ketvirtadienį bus neformaliojo ugdymo diena liuks liuks nebus pamokų, tėtis pasakos ir rodys filmukus apie elektrą liuks liuks duos vaikams dovanų sakė , oj nuskilo jam per savo jubiliejų paskaitą skaitys juokas juokas juokas tai mokytoja sakė kad prie to paties pasveikins juokas juokas juokas juokas o be to tą pačia dieną pas mus atvažiuoja ir cirkas liuks liuks liuks jau sumokėjom už bilietus, sakė turėtų vaikučiams patikti liuks

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2012-11-28, 8:47 PM | Žinutė # 212

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na kaip mokinukai gyvena artėja įvertinimai liuks :liuks: liuks jetau Domsius jau gal 4 matematikos sąsiuvinį rašo, lietuvių tai gal jau 5 nes diktantai kas antrą dieną liuks o šeip dabar jau visi laukia kalėdų šventės liuks užsakėm piratą su programa vaikai ieškos lobio liuks liuks liuks o mūsų mokytoja liepė nusipirkti papildomus matematikos testus nes su tais kur klasėje daro nėra jam ką veikti juokas juokas bet labaiusiai tai kinderis laukia atostogų juokas juokas juokas na nebe daug ir liko juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)

Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2012-11-28, 8:48 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 7:42 PM | Žinutė # 213

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
pas mus mokykloje iki vaikų atostogų vyksta akcija "Padovanok nereikalingus žaisliukus ir išaugtus rūbelius" tai važiuosim ryt į garažą ir sakė kinderis pririnks didelę dėžę žaislų vaikams kurie jų neturi anwei anwei sakaiu reikės pririnkti rūbelių liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-12-21, 1:46 PM | Žinutė # 214

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką vaikučiams atortogos prasideda liuks liuks liuks liuks liuks liuks mums iki sausio 9 bus gerai gerai gerai gerai o ši savaitė tai pilna renginių, nes pirmadienį vaidino Piratą per kalėdinį renginį, antradienį buvo elfas, trečiadienį nykštukas, o šiandien ūkininkas juokas juokas juokas juokas juokas tik spėk suksis žodžiu juokas juokas juokas
be to buvo rinkimai pas mus mokykloje, rinko iš klasės 2 geriausius berniukus ir 2 mergaites ir taip iš kiekvienos klasės, rinko klasės draugai ir mokytojai, ir laimėjusiems vaikams bus organizuojama ekskursija liuks liuks liuks tai kinderis jau paskambino labai patenkintas nes sakė 20 balsų iš klasės surinko, ir ketuuris kitas berniukas liuks liuks liuks liuks tai įdomu kur bus ekskursija gerai gerai

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-12-21, 1:48 PM | Žinutė # 215

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Džiaugiasi vaikai atostogomis liuks liuks liuks Mes ir jau po paskutinio renginio gerai

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-12-21, 2:09 PM | Žinutė # 216

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Mes ir jau po paskutinio renginio gerai

mūsų bernužėlis irgi ką tik grįžo, atsinešė pažymėjima kad išrinktas šauniausiu mokinuku liuks liuks liuks liuks ir gavo dar čekį iš knygyno liuks liuks liuks

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-12-21, 2:09 PM | Žinutė # 217

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
mūsų bernužėlis irgi ką tik grįžo, atsinešė pažymėjima kad išrinktas šauniausiu mokinuku ir gavo dar čekį iš knygyno

Kaip smagu, šaunuolis liuks gerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-12-21, 2:15 PM | Žinutė # 218

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Romeniukas)
Kaip smagu, šaunuolis liuks gerai

na tikrai labai jau šaunuolis mua mua mua mua mua mua ir stengiasi ir kaip spėja visur net mokytoja stebisi juokas juokas juokas juokas tai jau prikaupta nemažai visokiausių diplomų, sako kitą mėnesį gausiu vėl nes greičiausiai vėl būsiu pirmūnas juokas juokas juokas juokas tegu mokosi kol neatsibodo juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-12-28, 12:42 PM | Žinutė # 219

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Dovydo pirmasis šokių būrelio koncertas mokykloje gerai :gerai: gerai

Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2012-12-28, 1:38 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-12-28, 1:31 PM | Žinutė # 220

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
(Romeniukas)
Dovydo pirmasis šokių būrelio koncertas mokykloje gerai gerai gerai

gražu mua bet Romeniukas, sumažink nuotraukytę labai didelė ir ištempė puslapiuką mirkt

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-12-28, 1:34 PM | Žinutė # 221

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
(snieguoliuke)
gražu bet Romeniukas, sumažink nuotraukytę labai didelė ir ištempė puslapiuką

Kaip čia yra nesuprantu man tai gerai rodo tas nuotraukas matau pilnai visą puslapiuką ir niekas neištempta galvoju

Ačiukas mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-12-28, 1:37 PM | Žinutė # 222

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
(Romeniukas)
Kaip čia yra nesuprantu man tai gerai rodo tas nuotraukas matau pilnai visą puslapiuką ir niekas neištempta galvoju

rodo tai gerai, bet tu sukelei abi nuotraukas i viena eile bandyk viena virsuje kita apacioje, nes tikrai ištemptas geda

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2012-12-28, 1:39 PM | Žinutė # 223

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
(snieguoliuke)
rodo tai gerai, bet tu sukelei abi nuotraukas i viena eile bandyk viena virsuje kita apacioje, nes tikrai ištemptas

Tai ir yra viena viršuje viena apačioje galvoju man viska gerai rodo

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2012-12-28, 1:42 PM | Žinutė # 224

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
(Romeniukas)
Tai ir yra viena viršuje viena apačioje galvoju man viska gerai rodo

nea buvo salia viena kitos, dabar labai gerai rodo liuks liuks liuks

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 7:07 PM | Žinutė # 225

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ir kaip mokinukai jaučiasi po atostogų sugrižę į mokyklą mirkt daug knygučių perskaitė :) :)

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024