Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-11-28, 8:47 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kaip mokinukai gyvena artėja įvertinimai :liuks: jetau Domsius jau gal 4 matematikos sąsiuvinį rašo, lietuvių tai gal jau 5 nes diktantai kas antrą dieną o šeip dabar jau visi laukia kalėdų šventės užsakėm piratą su programa vaikai ieškos lobio o mūsų mokytoja liepė nusipirkti papildomus matematikos testus nes su tais kur klasėje daro nėra jam ką veikti bet labaiusiai tai kinderis laukia atostogų na nebe daug ir liko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2012-11-28, 8:48 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-11-29, 7:42 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus mokykloje iki vaikų atostogų vyksta akcija "Padovanok nereikalingus žaisliukus ir išaugtus rūbelius" tai važiuosim ryt į garažą ir sakė kinderis pririnks didelę dėžę žaislų vaikams kurie jų neturi sakaiu reikės pririnkti rūbelių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-21, 1:46 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką vaikučiams atortogos prasideda mums iki sausio 9 bus o ši savaitė tai pilna renginių, nes pirmadienį vaidino Piratą per kalėdinį renginį, antradienį buvo elfas, trečiadienį nykštukas, o šiandien ūkininkas tik spėk suksis žodžiu be to buvo rinkimai pas mus mokykloje, rinko iš klasės 2 geriausius berniukus ir 2 mergaites ir taip iš kiekvienos klasės, rinko klasės draugai ir mokytojai, ir laimėjusiems vaikams bus organizuojama ekskursija tai kinderis jau paskambino labai patenkintas nes sakė 20 balsų iš klasės surinko, ir ketuuris kitas berniukas tai įdomu kur bus ekskursija
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-21, 1:48 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Džiaugiasi vaikai atostogomis Mes ir jau po paskutinio renginio
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-21, 2:09 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mes ir jau po paskutinio renginio gerai mūsų bernužėlis irgi ką tik grįžo, atsinešė pažymėjima kad išrinktas šauniausiu mokinuku ir gavo dar čekį iš knygyno
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-21, 2:09 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mūsų bernužėlis irgi ką tik grįžo, atsinešė pažymėjima kad išrinktas šauniausiu mokinuku ir gavo dar čekį iš knygyno Kaip smagu, šaunuolis
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 12:42 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dovydo pirmasis šokių būrelio koncertas mokykloje :gerai:
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2012-12-28, 1:38 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 1:31 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) Dovydo pirmasis šokių būrelio koncertas mokykloje gerai gerai gerai gražu bet Romeniukas, sumažink nuotraukytę labai didelė ir ištempė puslapiuką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 1:34 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) gražu bet Romeniukas, sumažink nuotraukytę labai didelė ir ištempė puslapiuką Kaip čia yra nesuprantu man tai gerai rodo tas nuotraukas matau pilnai visą puslapiuką ir niekas neištempta
Ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 1:37 PM | Žinutė # 222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) Kaip čia yra nesuprantu man tai gerai rodo tas nuotraukas matau pilnai visą puslapiuką ir niekas neištempta galvoju rodo tai gerai, bet tu sukelei abi nuotraukas i viena eile bandyk viena virsuje kita apacioje, nes tikrai ištemptas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 1:39 PM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (snieguoliuke) rodo tai gerai, bet tu sukelei abi nuotraukas i viena eile bandyk viena virsuje kita apacioje, nes tikrai ištemptas Tai ir yra viena viršuje viena apačioje man viska gerai rodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-12-28, 1:42 PM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| (Romeniukas) Tai ir yra viena viršuje viena apačioje galvoju man viska gerai rodo nea buvo salia viena kitos, dabar labai gerai rodo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2013-01-10, 7:07 PM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir kaip mokinukai jaučiasi po atostogų sugrižę į mokyklą daug knygučių perskaitė
|
Atsijungęs |
| |