Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-22, 2:32 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) snieguoliuke, maniskiai nedalyvaudavo Kenguroj,ir nors šiemet jau perprato matematikos gudrybes vistiek nedalyvaus.seip maniskiai po nauju labai susirupino mokslais,nes kuminai<mano brolis,ir vyro brolis>pazadejo vaikiam nupirkt po keturati<ping ponga> geras paskatinimas Quote (Romeniukas) Tai gal man reiks bandyt skatinti tada zaidimu nintendo, mano brolis is Anglijos atsius jiems tuos kompus, tai sakysiu matysi kaip savo ausis juokas skatinti reikia vaikus pritarius bet tik ne kompiuteriniais žaidimais arba kompiuteriu bent jau mano nuomonė tokia va lauko pramogos manau tai nerealus skatinimas ar žaidimai loginiai kokie ir t.t. nėra reikalo sedėti tokiems vaikams prie kompo Quote (idit) na maniskiai jau turi susitaupe 1000lt,bet bando stengtis kad nereiktu tu pinigu leist<o jei neiseis vistiek sake patys nusipirks juokas šaunuoliai maniškis skaičiavo čia kurią dieną tai apie 600 yra irgi taupo baisiai savo kelionei, tik nežino kad jau pinigėliai sumokėtii
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-22, 2:34 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai va kad jie tingi,jei nesupykstu tai knygos i rankas nepaims,gali net paslept kad tik nereiktu skaityt.aniem nereik nei televizoriaus,nei kompiuterio svarbu galetu i lauka iseit tai tikiu, viska daro tinginiukas, jei netingetu gerai mokintusi ir puikiai sektusi... Maniskis tai visai ispindejo, facebok su draugais kuo puikiausiai susirasineja,skaito puikiai, o jau kai paima kyga tai pradeda mekenti, sakau tai kaip tau taip puikiai skaitosi facebok, o knygoje jau sunkiau Oj tie vaikai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-22, 2:35 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) niem nereik nei televizoriaus,nei kompiuterio svarbu galetu i lauka iseit maniškiui irgi žino stovi plesteišonas net nereikia jam, į lauką su draugais ar šeip kur išlėkt o kompiuteris jaučiu pasakytum jei labiau pasistengs kokį kompiuteruio žaidimą gaus tai net nesistengtų mes kažkaip ir džiaugėmės kad nėra nei noro nei didelio poreikio sedėti, va kartais skaipu su draugais pakalba ir facebooke pažaidžia ir viskas, o ne kaip kiti grįžta iš mokyklos prie kompo, ir sėdi iki vakaro nei draugų nei nieko nereikia tik kompo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-22, 2:38 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| negaliu sakyti kad maniskiai kompiuteristai dideli, maciau didesniu tai pat daug laiko praleidzia kieme, daug bendrauja su draugais, bet aisku kompas ir neatsiejama dalis, megsta ir pazaisti, ziuri filmukus, bet gerai kad jei ir zaidzia tai visai neblogus zaidimus, loginius ir taip toliau, kad ir uno, pinigenai ten kazkoks ir panasiai...
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2013-01-22, 2:39 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, snieguoliuke, o jusiskiai turi skype ir facebook?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-01-22, 2:41 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Romeniukas, snieguoliuke, o jusiskiai turi skype ir facebook? maniskis turi facebok, as nekuriau nei jis pats, ten kazkoks draugas jam atidave anketa tai ir pasidare kaip savo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-22, 5:58 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) snieguoliuke, o jusiskiai turi skype ir facebook? skypas tai bendras mūsų visų tai juo naudojasi o Facebooką turi, susikūrė kai pas draugą buvo, tiksliau jo sesė sukūrė kažkaip visi mūsų futbolistai vienu metu susikūrė, kad galėtų pabendrauti bet kažkaip retai lankosi ten kažkada net slaptažodį užmiršo tai dabar užsirašęs turi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2013-01-22, 6:01 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų tai bernužėlis pareiškė norą dalyvauti mokyklos projekte darys apklausą apklaus abi antrokų klases ir reikės pamokinti skaidres padaryt ir pristatynės darbą prieš visą mokyklą kažin kaip seksis , galvojau kad prieš klasę, bet pasirodo prieš visas klases bet jau pasirašė klausimus, šiandien rašys su Wordu ir reikės atspauzdinti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 8:05 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vasario 5 eisime su Deivyduku i mokykla susipazinti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 8:10 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vasario 5 eisime su Deivyduku i mokykla susipazinti gerai tai į tą pačia mokyklą vesi gerai galės broliai per pertraukas pasimatyti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 8:11 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va artėja pusmečio įvertinimai kinderis labai laukia, sako kažin kaip būsiu įvertintas, labaiusiai tai anglų įvertinimas rūpi Romeniukas, gal tavo bernužėlis bus tarp pirmūnų nėra sunku pirma pusmetį
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 8:13 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai kažkaip pirmą kartą sužinojau kad pirmokus dėl skaitymo gali palikti pataisų Ąžuolo mokykloj sakė paliko pažįstamos vaikinuką reikėjo savaitę eiti tai sakė dabar kaip skaito, nes jau antrokas, kad tik vėl pataisų nereikėtų eiti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 8:14 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai į tą pačia mokyklą vesi gerai galės broliai per pertraukas pasimatyti tai aisku tegul kartu buna...
Quote (snieguoliuke) Romeniukas, gal tavo bernužėlis bus tarp pirmūnų nėra sunku pirma pusmetį iki pirmuno jam toli... su tinginiu reikia susitvarkyti tada gal ir gerai sektusi, tingi vaikinukas, skuba daryti uzduotis, neisigilina... bet siaip sekasi gerai, graziai raso, skaito. Aplamai pagal mokytoja tai labai stipri siais metais klase, dauguma vaiku labai gabus...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 8:16 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai kažkaip pirmą kartą sužinojau kad pirmokus dėl skaitymo gali palikti pataisų Ąžuolo mokykloj sakė paliko pažįstamos vaikinuką reikėjo savaitę eiti tai sakė dabar kaip skaito, nes jau antrokas, kad tik vėl pataisų nereikėtų eiti Nebezino ko is tu vaiku reikalauti, jau ir taip tie pirmokeliai apkrauti kaip reikalas...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-01-28, 8:26 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nebezino ko is tu vaiku reikalauti, jau ir taip tie pirmokeliai apkrauti kaip reikalas... iš tiesų tai taip, bet iš kitos pusės kai pagalvoji, jei vaikui sunkiai sekasi skaityti, ir net nenori, o Arijui sakė didžiausia kančia skaityti tai jei sakė nebūtų privertę skaityti, kažin kaip antroj klasėj nes ne tik lietuviškai skaityti reikia bet ir angliškai, o tekstai kokio sunkumo, nepalyginsi su pirma klase tai va sako mums pataisos į naudą išėjo
|
Atsijungęs |
| |