Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-10-18, 9:37 AM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na o pas jus sveria kuprynes mokykloje pas mus svėrė tai kelių vaikų kuprinės svoris buvo per didelis, nes vaikai visas knygas kiekviena diena susikrovę vaikšto ir mes pasirašėm sutikimą kad leidžiam tikrinti vaikučius, na galvytes nagučius ausytes Net nezinau manau,kad nesveria, na bet musu klases vaikai realiai vaiksto su pustustemis kuprinemis, nebent prisideda nereikalingu daigtu. Dovydo kuprine lengvute, joje tik penalas, papke kurioje pratybos ir sasiuvinys. ir dar kokios vienos pratybos. visas turinys. dar artais isideda koia knygute,ar zurnaliuka.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-10-21, 9:58 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Net nezinau manau,kad nesveria, na bet musu klases vaikai realiai vaiksto su pustustemis kuprinemis, nebent prisideda nereikalingu daigtu. Dovydo kuprine lengvute, joje tik penalas, papke kurioje pratybos ir sasiuvinys. ir dar kokios vienos pratybos. visas turinys. dar artais isideda koia knygute,ar zurnaliuka. pas mus tai sveria na pirmokai tikrai vaikšto pustuštėm, mes net knygų nesinešdavom namo mokytoja atšviesdavo kurie toliau nuo mokyklos gyvena o dabar tai jau žymiai sunkesnės bet dar neviršija normos, nors manau daug kas priklauso nuo pačios kuprinės, jei ji baisiai didelė ir plati tai ir svoris bus žymiai didesnis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-22, 8:02 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus penktadienį šventė visą dieną renginiai klasėse bus ruošiami stalai vyks gražiausio stalo konkursas estafetės ir t.t. ir tada vaikučiams atostogos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-22, 8:03 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na jaučiu visi vaikai laukia atostogų, nors ir trumpos bet vistiek atostogos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-10-22, 8:12 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jaučiu visi vaikai laukia atostogų, nors ir trumpos bet vistiek atostogos laukia ir dar kaip abu vaikinukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-10-22, 10:01 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) laukia ir dar kaip abu vaikinukai gerai tai įsivaizduoju kad visi laukia vaikai poilsis nuo mokslų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-10-26, 9:15 AM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ką pirmosios atostogos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:10 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na ką pirmosios atostogos na va ir baigėsi atostogos ką nuveikė mokinukai mums tai reikėjo perskaityti 2 knygas ne plonesnes nei 50 lapų tai kinderis pabaigė ką tik antrą skaityti, patenkintas kad spėjo ir mes jau pradedam mokytis daugybą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:12 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va ir baigėsi atostogos ką nuveikė mokinukai Atostogavo Aišku rašė raideles kurios nelabai gražiai sekasi, skaitė Dabar visur viską skaito gatvei reklamas, žodžiu visur viską
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:14 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O čia mūsų bernužėlis su klasės draugais ir vaikinukais iš 2a Panevėžio mieste pripažinti stripriausiais futbolistais O labiausiai tai džiaugėsi gavęs geriausio futbolisto apdovanojimą tarp visų dalyvavusių mokyklų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:14 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) O čia mūsų bernužėlis su klasės draugais ir vaikinukais iš 2a Panevėžio mieste pripažinti stripriausiais futbolistais O labiausiai tai džiaugėsi gavęs geriausio futbolisto apdovanojimą tarp visų dalyvavusių mokyklų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2012-11-04, 8:15 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar visur viską skaito gatvei reklamas, žodžiu visur viską gerai tai jau kaip ir turėtų jug jau didelis berniukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-11-13, 10:19 AM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Galiu pasidžiaugti,kad mūsų Dovydui puikiai sekasi su matematika, sakė trūksta kažkokios vienos gerai atliktos užduoties ir bus kažkokiame geriausių penketuke Aš tik galvoju kas čia per geriausi, na kaip supratau yra keli vaikai kuriems geriausiai sekasi matematika,tik ar galima taip klasėje išskirti vaikus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-13, 12:54 PM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Galiu pasidžiaugti,kad mūsų Dovydui puikiai sekasi su matematika, sakė trūksta kažkokios vienos gerai atliktos užduoties ir bus kažkokiame geriausių penketuke liuks liuks liuks Aš tik galvoju kas čia per geriausi, na kaip supratau yra keli vaikai kuriems geriausiai sekasi matematika,tik ar galima taip klasėje išskirti vaikus galvoju visada išskiria , jug vaikai du kartus per menesį rašo testus tiek matematikos tiek lietuvių kalbos ir jei surenka daugiausiai iš klasės arba labai nedaug trūksta tada bent jau pas mus tų vaikų sąrašas kabinamas ant lentos ir kabo iki kito testo rezultatų o matematima manau retai kuriam vaikui nesiseka juo labaiu pirmoje klasėje jug nieko sudėtingo kaip ir nėra, skaičiai tik iki 10 po naujų šiek tiek daugiau skaičiuoti būna o dabar tai nėra ką ten veikti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-11-13, 12:57 PM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tik galvoju kas čia per geriausi, na kaip supratau yra keli vaikai kuriems geriausiai sekasi matematika,tik ar galima taip klasėje išskirti vaikus galvoju tai paklausk mokytojos o šeip visada būna kad sekasi vienam tas geriau kitam anas manau ir tas kas geriausiai skaito yra išskiriami ir kas gražiausiai piešia ir t.t. jug reikia vaikus skatinti ir jeigu sekasi kodėl gi ne tai va ir tu pasedėk su bernužėliu pamokyk ir bus penketuke
|
Atsijungęs |
| |