Vaikų džiaugsmai ir vargai mokykloje
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2014-02-07, 3:27 PM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) keista bet ir kuno kultura pagrindai, aukstas lygis daileje tai kaip čia dabar gerai ir pagrindai svarbu nebūtų Pat kažkaip ka aš pastebėjau tai kai buvo antrokas atroro taip nesunku buvo bet šiemet siaubas Quote Romeniukas ( ) gerai sekasi kas del kenguros reikia ten registruotis kaip suprantu, kadangi vaikinukas didelio noro nerodo tai per prievarta niekas ir nesiulo, as dar pasidomesiu mokytojos kaip ten viskas yra į lietuvių kalbos kengūrą tai jau pasibaigė registracija, ir registruoja mokytoja, o dalyvauti gali visi norintys, visai nesvarbu ar tu pirmūnas ar ne, pamenu pernai labai daug dalyvavo iš mūsų klasės, nors rezultatai ir nebuvo kai kurių aukšti, svarbu dalyvauja vaikai pas mus šį pusmetį prisidėjo dar po vieną papildomą pamoką lietuvių ir matematiką sustiprintai, bet eiti gali kas nori
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2014-02-09, 5:35 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| siandien Dove vezem i muzikos mokykla, ten vaikinukas su klase dalyvavo atrankoje i dainu svente kuri vyks liepos menesi vilniuje, puikiai pasirode manome kad praeis atranka dar treciadieni bus atranka, ten renka is visu mokyklu miestu, suvaziuos is visos lietuvos ir uzsienio, tikimes kad pateksime :liuks: :liuks: graziai vaikai soka tautinius sokius, man grazu ziureti, dovydas koks pasitempes kokia grazi laikysena prie to pacio dar mokytoja pagyre kaip gerai Dovydas pradejo mokytis kokia pazanga padare, labai dziugu :mua: :mua:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Sekmadienis, 2014-02-09, 5:36 PM |
Atsijungęs |
| |
rugi@gele | Data: Sekmadienis, 2014-02-09, 7:03 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1355
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ROMENIUKAS šaunu turbūt mamai nėra smagiau girdėti kaip giria vaikučius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-02-09, 8:30 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) siandien Dove vezem i muzikos mokykla, ten vaikinukas su klase dalyvavo atrankoje i dainu svente kuri vyks liepos menesi vilniuje, puikiai pasirode manome kad praeis atranka dar treciadieni bus atranka, ten renka is visu mokyklu miestu, suvaziuos is visos lietuvos ir uzsienio, tikimes kad pateksime liuks liuks graziai vaikai soka tautinius sokius, man grazu ziureti, dovydas koks pasitempes kokia grazi laikysena mua prie to pacio dar mokytoja pagyre kaip gerai Dovydas pradejo mokytis kokia pazanga padare, labai dziugu mua mua mua kaip smagu o kodėl reikia eiti atranką, Vilties mokykloje mokosi Domsiaus draugas, ir jie jau rugsėjo mėnesį žinojo, kad važiuos į dainų šventę, nes važiuoja jau nuo pirmos klasės, ir nereikia jokios atrankos smagu kai mokytoja giria , o ypač manau smagu mamytėms
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2014-02-09, 8:31 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Romeniukas, tai jei tavo bernužėlis šokėjas tai kaip čia chareografija ne aukščiausiame lygyje o pas jus visa klasė šoka?
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2014-02-10, 5:41 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote rugi@gele ( ) ROMENIUKAS šaunu turbūt mamai nėra smagiau girdėti kaip giria vaikučius
tai kas be ko, smagu girdeti kai giria, o ne kaisako kad kazkas negerai
Quote snieguoliuke ( ) Romeniukas, tai jei tavo bernužėlis šokėjas tai kaip čia chareografija ne aukščiausiame lygyje o pas jus visa klasė šoka?
cia neieina i pamokas nes cia sokio pamoka na kaip papildoma, soka vsa klase.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2014-02-10, 9:31 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) cia neieina i pamokas nes cia sokio pamoka na kaip papildoma, soka vsa klase. pas mus tai choreografija yra pamoka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2014-02-25, 8:27 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va šiandien buvo lietuvių kalbos kengūra ojojoj kad sunkios užduotys, parsinešė lapus kur sprendė tai keletą klaidelių padarė, nes sakė kad spėjo atsakymus, nes net nesimokė dar jie apie tai , nes tik 4 klasės kursas tai kitais metais profai bus bet kinderis tikisi diplomo, sakė nesvarbu kokios spalvos, svarbu diplomas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2014-02-25, 8:27 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O ryt tarpmokyklinės estafetės mokinukams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2014-03-06, 10:43 AM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| stai musu Dovydukas sokejelis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-03-06, 10:40 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) stai musu Dovydukas sokejelis :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-03-06, 10:41 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus tai futbolistas iki negalėjimo ir dar regbistas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-03-06, 10:42 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na kaip kaziuko mugė mokyklose, ar prekiavo vaikučiai, ką prekiavo, ar daug pinigėlių užsidirbo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2014-03-06, 10:44 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Rytoj kinderis išvažiuoja į ekskursiją pirmūnams, važiuos į Seimą ir Žaislų muziejų, Energetikos muziejų užsuks į McDonaldą žodžiu puikidiena nusimato o dar ir jo panelė važiuoja, nes irgi pirmūnė tai laimės pilnos kelnės, nes kartu sedės
|
Atsijungęs |
| |