Lopšinės, pasakos vaikams
|
|
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:41 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Groja svirplelis uzkrosny, Nusiramink sunau uzmik, ziema uz lango jau seniai, ziba zvaigzdutes geltonai (3 kartus ten pagal melodija kartojasi ) Uzmik as padainuosiu tau Kaip gera ten danguj sunau Jei ten nuskristum tu ir as ta gudzia nakti per zvaigzdes (3 k ) Slenka naktis gera gera Sapna ispuos geliu spalva Svelniai tave ausra supuos Zieda paparcio dovanos Visko tikekis.... ir miegok (2 k)
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:41 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tyliai slama medziu sakos Nykstukus ramina Kas meskiuka,o kas mama Pirmas apkabina. Mik uzmiki su nykstukais Ryt nauja dienele, Tiksi miego laikrodukas Tik tik tik naktele.
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:42 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vaike, miegok, tėvelis tau dainuos. Papurtys obelį mama, Atskris sapnelis pas tave Vaike, miegok Vaike, miegok, ir aveles sapnuok Avelės baltos tai žvaigždelės Jas danguj mėnulis gano Vaike, miegok Vaike, miegok, saldžius sapnus sapnuok Auksiniai sapno marškinėliai Bus minkšta tau pagalvėlė Vaike, miegok Is multiko apie meškutį rudnosiuką, kuris ieškojo draugo Jau visai sutemę, snaudžia miega žemė Miega žvėrys, paukščiai, vabzdžiai. Mik ir tu, mažuti, mylimas vaikuti, Ir miegok saldžiai saldžiai. Plaukia ledo lytys, kam gi joms dairytis. Joms nuo seno aiškūs keliai. Mik ir tu, mažuti, mylimas vaikuti, Ir miegok saldžiai saldžiai.
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:42 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ciucia liulia, Dukrytele Mano mylimoji Kiek jau kartu perdienele Tave pakyloju Pakiloju, panesioju, Pataleli kloju Auk didute buk greitute Mano dukrytele. Ciucia liulia dukrytele Mano mylimoji SVIRPLIUKAS Gieda svirplelis užkrosny Ko tu vaikeli vėl verki Ach nėr duonelės neprašyk Danguj žvaigždelės mirga tik-3k Grybai, pyragai, riešutai Mums debesėly ten aukštai Baltas, toks mielas ,nuostabus Meiliai mus kviečia į svečius -3k Mik tu vaikeli ir miegok Aš tau padėsiu,nebijok Štai katinėlio karieta Laukia kelionė mūs ilga-3k
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:42 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kai mieste nemiega niekas, Atkeliauja Dėdė Miegas: - Jau pavargot? Aš einu, Daug sapnų dalinu. Kam spalvotą, kam bespalvį, Duosiu sapną lyg pagalvį. Kai visi labai pavargę, Dėdė Miegas akį merkia: - Jau pavargot? Dalinu Daug saldžių sapnų. VAKARELIS TAMSUS Vakarelis tamsus saukia miego visus Mano kudiki jau laikas migti ir tau ir miegoti saldziai ir sapnuoti graziai Svies auksine delcia pro langeli slapcia O palangej zemai os tau vilnys ramiai Miega sodas tylu oi uzmik ciucia liu
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:42 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| BAJU BAI Jau uzmigo visos leles ir zaislai Miega jau po pasakeles ir vaikai Jau ir tau miegoti laikas nes esi dar mazas vaikas Aplankys sapnai baju bai Baju bai visi uzmiegame nakcia Baju baju ryta zadins paslapcia Jauciames labai pavarge Jau akeles uzsimerkia Aplankys sapnai Baju bai Saule sypsenas surinks anksti ryte Labas rytas pasakyt ateis mama O dabar ramiai miegoki Mano pasaka sapnuoki Busiu cia ilgai Baju bai
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:43 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| MAMOS LOPSINE Greitai nusileis naktis kudikis uzmerks akis menuo sypsos danguje seka pasaka mama Apie tai kaip angelai isdykauja su vaikais susitinka sapnuose ir islieka sirdyse Miegok mano angeleli miegok uzmerk akeles miegok velyvas vakarelis Tau laba ryta atnes Mano kudikis ramus nusisypso per miegus as esu visai salia tavo mylinti mama Nors aplink labai tylu girdis choras angelu noriu kad zinotum tu Kad tave labai myliu Miegok mano angeleli miegok uzmerk akeles miegok velyvas vakarelis tau laba ryta atnes
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:44 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tau mažute pasakėlė, Rytmečio aušroj, Tau mažute žodzio grožis, Vakaro maldoj. Rytmety atmerksi žydras akeles, Ir išvysi mamą vėl šalia savęs. Prasidės nauja dienelė, Vėl dainuos mama dainelę. Perduos išmintį mama, Dūsaus dukros laukdama. Laukia toliai ir platybės, Nepamiršk giesmių didybės.
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:44 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ar tu žinai, kas šiam pasauly dedas, Kai užmiegi ramiai nakty, Kai sapnai tave namolio vedas, Saldžiai margi, gal kiek net užburti?.. Gali būt, kad tavo ramų miegą Ligi ryto saugoja meška, Ta pati, kurią dar dieną Nupiešei ant durų mėlyna kreida... Tau gražiausią žemėje lopšinę Tyliai murkia geltona katė. Švelniai pasūpavusi lovelę, Ant pagalvės liuokteli pliušinė voverė... Net maža, pilkai balta pelytė Sukrebžda kažkur visai šalia, Trupinius gražiausio sapno renka Ir palieka tavo batuke...
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:44 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gėlytės linguoja lopšinę laukuos , Lovytę jau kloja meškučiai miškuos, Mik angelėli, miegok mažutėli Mik angelėli, miegok mažutėli Saulutė jau merkia akytę, Medeliai Tau ošia lopšinę Mik angelėli, miegok mažutėli Mik angelėli, miegok mažutėli Paukšteliai sumigdė savus vaikučius, Nemiega tik mano zuikutis, Mik angelėli, miegok mažutėli Mik angelėli, miegok mažutėli
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:44 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pušys Tyliai tyliai saulė bėga, Tyliai tyliai vėjas gros. Ša, - nežadink...Pušys miega. Jos pavargo nuo audros. Po šakom rudi kazlėkai. Šimtas miško dovanų. Supa supa mažą slieką Pagalvėlė samanų. Po šakom linguoja smilgos. Skruzdė tako pasiklaus. Po šakom šešėlis ilgas Prie kamieno prisiglaus. Tyliai tyliai saulė bėga. Tyliai tyliai vėjas gros. Ša, - nežadink... Pušys miega. Jos pavargo nuo audros. (V. Palčinskaitė)
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:45 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dėdė miegas Kai mieste nemiega niekas, Atkeliauja Dėdė miegas: -Jau pavargot? Aš einu. Daug sapnų Da-a-linu. Kam spalvotą, Kam bespalvį Duosiu sapną Lyg pagalvį. Jau pavargot? Aš einu. Daug žvaigždžių Da-a-linu. Kai visi Labai pavargę, Dėdė miegas Akį merkia: -Jau pavargot? Dalinu Daug saldžių Sa-a-ap-nų.... (V. Palčinskaitė)
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:45 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lopšinė lėlei Mik, lėlyte, mik, dukryte. Mėnesėlis jau matyti. Pailsai, prisibėgiojai, Popietėlio nemiegojai. Ir drambliukas jau užmigo, Berymodamas prie knygų, Ir meškiukas atsilošęs, Prisivalgęs manų košės. Kertėje kiškutis guli Ir kiškienė, jo motulė, Paveikslėlyje- plaštakė... Mik, dukryte mėlynake... (J. Degutytė)
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:45 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Zuikis vaiką lingavo leliukas_miega_1 Zuikis vaiką lingavo Belinguodams užsnūdo, Nuo krėslelio nusprūdo, Katins nosį nukando, Pats po pečium palindo, Meška vaiką pagavo, Pagavo ir dainavo.
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Šeštadienis, 2010-01-02, 6:45 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lylia lylia Lylia lylia mažutyte (mažulėli) Mano miela dukteryte (mielas sūnaitėli) Mik, mažute, būk gerute, (-ti) Auk didute, būk gerute (-ti) Čiūčia liūlia mažutyte (mažulėli) Mano miela dukteryte (mielas sūnaitėli) Čia lopšely paguldyta (-as) Apklostyta, apkamšyta (-as) Čiūčia, čiūčia, tegul pučia, Lylia lylia, tegul lyja...
|
Atsijungęs |
| |