Kiek laiko turite vairuotojo pažymėjimą?
|
|
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:07 PM | Žinutė # 106 |
[ ( IE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 165
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žiūriu čia merginos su dideliu stažu vairuotojos-profesionalės,gal ir vairuotojo pažymėjimą profesonalo turite Na pas mane yra kaskur 11 metu vairavimo stazas, bet va sustojau vairuoti kai isvykau gyventi i Airija, o Lietuvoje buvau neiskiriama su savo masiniuku, pasilgau vairuoti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:12 PM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Na pas mane yra kaskur 11 metu vairavimo stazas, bet va sustojau vairuoti kai isvykau gyventi i Airija, o Lietuvoje buvau neiskiriama su savo masiniuku, pasilgau vairuoti galvoju Oho ir didelis stažas. Tikiu,kad pasiilgai vairavimo,mano draugėms ar vyrui neduok kelias dienas pavažiuoti,tai jau pasiilgsta ir labai nori Žadi gryžti į LT tai galėsi už tą laiką atsivažinėti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:21 PM | Žinutė # 108 |
[ ( IE) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Žadi gryžti į LT tai galėsi už tą laiką atsivažinėti Taip ir bus, tik grysiu i LT nors ir savaitei iskarto sesiu uz masinos vairo, tik vel baisu kad nesupainiociau, eismo puses nes jau pripratau gyventi atvirksciu gyvenimu, koks yra cia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:31 PM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Taip ir bus, tik grysiu i LT nors ir savaitei iskarto sesiu uz masinos vairo, tik vel baisu kad nesupainiociau, eismo puses juokas nes jau pripratau gyventi atvirksciu gyvenimu, koks yra cia juokas Na reikia tikėtis,kad nesumaišysi Galėsi gryžusi aplėkti visą Lietuvą Aš tai sapnavau,kad vežu vaikus į darželį,bet tipo reikia apsisukti,o niekaip nemoku nei apsisukti nei atbuliniu važiuoti Ot vairuotoja
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:34 PM | Žinutė # 110 |
[ ( IE) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai sapnavau,kad vežu vaikus į darželį,bet tipo reikia apsisukti,o niekaip nemoku nei apsisukti nei atbuliniu važiuoti Ot vairuotoja Esu ir as sapnavusi labai daug sapnu, kur susije su vairavimu, ir avariju padarau, ir nebemoku nei pavaros perjungti, ar net gazo nuspausti atsibundi ri poto is saves juokieis, kad sugebi tokius sapnus sapnuoti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:36 PM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Esu ir as sapnavusi labai daug sapnu, kur susije su vairavimu, ir avariju padarau, ir nebemoku nei pavaros perjungti, ar net gazo nuspausti juokas atsibundi ri poto is saves juokieis, kad sugebi tokius sapnus sapnuoti juokas Aš ir paskutiniu metu labai dažnai sapnuoju,kad vairuoju,vyras sako,gal dėl to,kad vis dažniau appie vairavimą galvoju tai ir sapnuoti net pradėjau
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 6:46 PM | Žinutė # 112 |
[ ( IE) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) appie vairavimą galvoju tai ir sapnuoti net pradėjau Tai sapnus reikia paversti realybe
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 7:01 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Tai sapnus reikia paversti realybe _liuks_ Reikės pasistengti Bet vyras sako,tada tavęs namie visai nebematysiu,gastroliuosi per drauges,gryši tik su tuščiu baku
|
Atsijungęs |
| |
Saloona | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 7:10 PM | Žinutė # 114 |
[ ( IE) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Bet vyras sako,tada tavęs namie visai nebematysiu,gastroliuosi per drauges,gryši tik su tuščiu baku Va va vyras iskarto apgalvoja visas situacijas, numato ateiti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 7:41 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saloona) Va va vyras iskarto apgalvoja visas situacijas, numato ateiti juokas Vat būtent Sako žinau kokia būtų pradžia,važinėtum visur reikia nereikia,kol atsidžiaugčiau arba būtų tuščias bakas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 8:35 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš žadu pavasrį,bet ištikro labai bijau. Nors vyras labai skatika,tačiau toks jausmas,kad man dar nelaikas vairuoti,nors šiaip tai labai noriu. tai rašykis dabar, nes dabar kaina 1200Lt o nuo kovo 1 lyg ir brangti žada
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:25 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai rašykis dabar, nes dabar kaina 1200Lt o nuo kovo 1 lyg ir brangti žada miela Pabrangs tai pabrans,nesirašysiu dar,nes nieko tiksliai nežinau.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:39 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pabrangs tai pabrans,nesirašysiu dar,nes nieko tiksliai nežinau. ai jei turi laisvo laiko manau pats tas o vėliau jei darbas tai bus sunkiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:41 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ai jei turi laisvo laiko manau pats tas _liuks_ o vėliau jei darbas tai bus sunkiau 10 Laiko turiu,kada bus laiko tada ir bandysiu laikyti.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-05, 10:45 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laiko turiu,kada bus laiko tada ir bandysiu laikyti.
|
Atsijungęs |
| |