Kiek laiko turite vairuotojo pažymėjimą?
|
|
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-05-05, 3:49 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiais metais suėjo 3 metai kaip turiu teises džiaugiuosi laaabai nes ,mašina tai liuks dalykas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-16, 11:03 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Šiais metais suėjo 3 metai kaip turiu teises gerai liuks džiaugiuosi laaabai nes ,mašina tai liuks dalykas sypsausi gerai tikrai šaunus dalykas ta mašina o aš turiu garbės perlaikyti teises bet va teoriją iš pirmo kart perlaikiau o važinėjimą bus rugpjūčio gale, nes didelės eilės , bet kadangi važinėju senokai manau nebus problemų nors šeip tai dabar daug naujovių nuo to laiko kai aš laikaiu, kažkaip net keista mes kai mokėmės buvo tik teorija mokyklinio egzamino privaloma, o praktika ( važinėjimas) ne, tiesiog pravazineji kiek duota pamokų, jei nori perkiesi papildomas ir eini į regitrą, o dabar paasirodo ir mokyklinis teorijos yra, ir važinėjimo mokyklinį ( praktinį) egzaminą turi išsilaikyti ir negana to jį dar filmuoja su kamera va buvus grupiokė laikosi, sako niekaip mokyklinio važinėjimo negaliu išsilaikyti, vos tik pajungia kamerą, sako man panika apima ir pasibaigia visa mano drasa, o ir instruktorius negali padėti na bet nieko sakau tu tos kameros net nematyk ir viskas bus gerai sakė pas mus regitroj irgi keliuose yra kameros sudėtos, kad kyšių nesiūlytų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2012-08-17, 11:38 AM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš turiu garbės perlaikyti teises o tai kam tau jas reikia perlaikyti?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-08-17, 2:45 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tai kam tau jas reikia perlaikyti? galvoju tod4l kad gal po pusės metų kai išsilaikiau turėjau avariją, nors ir nedidelė ir buvo abipusė kaltė, tai dėl to ir teko perlaikyti, nes užtenka vieno nusižengimo per 2m, o kadangi gavau kai laikaiusi teises 2 m tai kai atėjau keistis ir turiu persilaikyti o dabar lyg ir sakė kad visiems kas gaus 2metams reikės persilaikyt nesvarbu ar turėsi kokį nusižengimą ar ne
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-08-17, 8:30 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jo dabar as ir girdejau kas issilaikys teises po 2 metu tures perlaikyri. bet gal ten kazkaip paprasciau bus tas perlaikymas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2012-08-18, 2:42 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| BET TAI KOKIA NESAMONĖ SU TAIS PERLAIKYMAIS,AŠ PAPUOLIAU DAR Į TĄ KAI NEREIKĖJO PERLAIKYTI,PASISEKĖ NES TIK IŠSILAIKIAU IR ATSIRADO TAS DALYKAS
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-19, 6:27 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) BET TAI KOKIA NESAMONĖ SU TAIS PERLAIKYMAIS,AŠ PAPUOLIAU DAR Į TĄ KAI NEREIKĖJO PERLAIKYTI,PASISEKĖ NES TIK IŠSILAIKIAU IR ATSIRADO TAS DALYKAS
Tau pasiseke labai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2012-08-19, 6:27 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, is pirmo karto islaikei?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2012-08-19, 9:39 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, is pirmo karto islaikei? taip,Kaune laikiausi pravaževimą,nors ir teoriją iš pirmo karto
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2012-08-21, 12:53 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) taip,Kaune laikiausi pravaževimą,nors ir teoriją iš pirmo karto mirkt kaune sakė lengviausiai ir praleidžia šaunuolė kad iš pirmo aš irgi tiek teoriją tiek važiavimą iš pirmo, dabar tai jau teoriją persilaikaiu irgi iš pirmo dar laukia važiavimas Quote (Laurituke) BET TAI KOKIA NESAMONĖ SU TAIS PERLAIKYMAIS,AŠ PAPUOLIAU DAR Į TĄ KAI NEREIKĖJO PERLAIKYTI,PASISEKĖ NES TIK IŠSILAIKIAU IR ATSIRADO TAS DALYKAS o man kaip tik patinka, nes šeip dažnaiusiai išsilaiko teises, tada 2 m nevažinėja, kad nereikėtų persilaikyti, o 2m vėl sėdasi už vairo ir tada būna katastrofa tai va labai gerai kad reikės visiems perlaikyti Quote (Romeniukas) o dabar as ir girdejau kas issilaikys teises po 2 metu tures perlaikyri. bet gal ten kazkaip paprasciau bus tas perlaikymas galvoju na negali būti paprasčiau , bus kaip visada, tiesiog dabar kai sunkiau tą vairavimo mokyklą baigti, nes seniau pabaigdavai važinėjimus, išsilaikydavai mokyklinį teoriją ir varai į regitrą, o dabar reikės ir mokyklinį važinėjimo egzaminą išsilaikyti ir dar be to jis bus filmuojamas, tai va kolegė jau 4 kartą laiko mokyklinį ir niekaip negali išsilaikyti sako o kur dar regitra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-08-27, 3:11 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos, žada nuo rugsėjo 1 filmuoti ir regitros egzaminus žadėjo nuo sausio 1, bet dabar kalba kad jau nuo rugsėjo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-08-28, 11:04 AM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Merginos, žada nuo rugsėjo 1 filmuoti ir regitros egzaminus geda geda žadėjo nuo sausio 1, bet dabar kalba kad jau nuo rugsėjo geda vajėj,gerai,kad man jau pareitis laikymas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2012-08-29, 4:03 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) vajėj,gerai,kad man jau pareitis laikymas geda sypsausi o aš žinok nieko prieš nebegalės per kyšius teises išsilaikyti o šeip va kolegė pradėjo lankyti kursus birželio 4, ir tik neseniai pabaigė važinėjimus, ir pagaliau išsilaikė mokyklinį, sako na va per rugsėjį susitvarkys ir Regitroje nors kiek pamenu ir aš vairavimo mokykloj baigiau paskutinius važinėjimus tai buvo beveik 3men, bet dabar pagalvoju kaip ilgai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 1:37 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš žinok nieko prieš juokas juokas juokas juokas nebegalės per kyšius teises išsilaikyti o kas čia blogo,jei turi už ką tegul ir laikosi per kyšius,nematau nieko blogo.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-08-30, 3:47 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kas čia blogo,jei turi už ką tegul ir laikosi per kyšius,nematau nieko blogo. galvoju dėl manęs tai irgi tegu laikosi, bet jei nesugeba be kyšių išsilaikyti, tai tokie ir vairuotojai nes aš galvoju jei moki važiuoti neproblema ir išsilaikyti, o jeigu net nebandai laikyti o iš kart kyšį duoti, tai manau toks ir vairuotojas, elementariausių taisyklių jaučiu nemoka ir būna tada avarijų kalnai
|
Atsijungęs |
| |