Įvairūs gyvūnėliai
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:22 PM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu reikia manyti katinui grobis geras Turiu jų ieną gerą fotkę kaip katinas derina prie žiurkiukų,ot žvengėm
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:24 PM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu čia dabar na tai jei abu berniukai tai jie būna kas šeip aš pajuokavau apie juos bet kas laiko dažniausiai laiko porelę, nes po vieną nelabai jiems liūdna Quote (Romeniukas) o va toks narvelis kaip aš ikėliau 42lt visai fainutis tai jei pirksi per skelbimus manau pigiau bet darduotuvėje jie būna "pliki" be gertuvėlių ir t.t.
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:24 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O tai toks kaip aš ikėliau tipo per mažas Nelabai matosi visas narvelis,tai negaliu pasakyt ...o va mūsų yra toks ir žiurkėnui vietos sočiai Mūsų katė nemaža,tai manau matosi kokio dydžio narvelis
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:24 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turiu jų ieną gerą fotkę kaip katinas derina prie žiurkiukų,ot žvengėm o tai jūsų katinukas nederins
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:24 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turiu jų ieną gerą fotkę kaip katinas derina prie žiurkiukų,ot žvengėm juokas įdėk mums
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:26 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai jei pirksi per skelbimus manau pigiau bet darduotuvėje jie būna "pliki" be gertuvėlių ir t.t. Kur aš ikėliau ten ir su tuo rutuliuku žaisti,ir kaip matote su gražiu nameliu ir su gertuve sakė tik 42lt mokėjo kike ligtai Quote (Valedy) Nelabai matosi visas narvelis,tai negaliu pasakyt ...o va mūsų yra toks miela ir žiurkėnui vietos sočiai _liuks_ Tai ir kur aš ikėliau manau ne ką mažesnis. man jis fainas,kad tas nemeliukas už grotelių yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:28 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pažėjau kitas foto tai mažesnis narvelis nei pas Valedy Bet kad vietos jiems dviems sočiai,jie juk dideli neužauga
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:29 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai jūsų katinukas nederins koks dar mūsų katinukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:31 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Iš toliau atrodo nedidelis narvelis,bet sakė vietos sočiai Ot koks grobis katytei
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:33 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ot koks grobis katytei norėtų jin tenai ilysti niam būtų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:33 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Iš toliau atrodo nedidelis narvelis,bet sakė vietos sočiai Na iš esmės užtenka,bet tada gausit dažniau išleist pabėgioti po kambarį žiurkėną ,nes jiems reikia ir patartina išleist po namus pasilakstyt ,o ne vien narve ratą sukt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:35 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Na iš esmės užtenka,bet tada gausit dažniau išleist pabėgioti po kambarį žiurkėną miela ,nes jiems reikia ir patartina išleist po namus pasilakstyt ,o ne vien narve ratą sukt miela Tai taip žinau tą,sako reikia ir rankose palaikyti,katytės neturime tai galės ir palakstyti,o vaikai gaudyti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:38 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai galės ir palakstyti,o vaikai gaudyti Oi patikėk kokie jie mitrūs kol jauni mūsų jau seniukas,juk tiek jie tegyvena Svarbu,kad niekur neužlįstų,nes tada gausit baldus atitraukinėti,arba laukti kada išlys
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:39 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Oi patikėk kokie jie mitrūs kol jauni mūsų jau seniukas,juk tiek jie tegyvena miela Svarbu,kad niekur neužlįstų,nes tada gausit baldus atitraukinėti,arba laukti kada išlys Kiek žinau kažkur 15metų gyvena ar klystu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-02-13, 9:44 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) koks dar mūsų katinukas na galvojau kad dar turit katytę, pasirodo nebe Quote (Valedy) Na iš esmės užtenka,bet tada gausit dažniau išleist pabėgioti po kambarį žiurkėną ,nes jiems reikia ir patartina išleist po namus pasilakstyt ,o ne vien narve ratą sukt degutę tai kiekvieną dieną išima iš narvelio ir pažaidžia Quote (Valedy) Oi patikėk kokie jie mitrūs kol jauni mūsų jau seniukas,juk tiek jie tegyvena Svarbu,kad niekur neužlįstų,nes tada gausit baldus atitraukinėti,arba laukti kada išlys tai buvo mums juoko kai grįžom ir pasirodo narvelio neuždarėm ir pabėgo mama su 5 vaikiukais bet gerai kad visi buvo po spintą palindę tai atitraukėm ir surinkom
|
Atsijungęs |
| |