MŪSŲ KAČIŲ FOTO ir plepaliukai apie jas
|
|
Valedy | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 7:44 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Va greitai tokią radau,kažkada dariau vaikui į mokyklą reikėjo nešti Quote (Irce) Dar viena foto,dabar tokas jis pas mus jau Gražuolis tikras net nepasakysi,kad nemurkia ir yra pikčiurniukas antroj fotkėj tai iš vis grožis ,o jau kailio blizgėjimas gal Irciuk vaškuoji katuką Quote (Irce) mūsų "katašunis" man tuoj multikas prieš akis išdygo
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 7:46 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Dar viena foto,dabar tokas jis pas mus jau sakes koks razus juockis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-11-27, 10:20 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Va greitai tokią radau,kažkada dariau vaikui į mokyklą reikėjo nešti miela mūsų "katašunis" taip mes jį visiems pristatom,nes kandžiojasi ojojoooj juokas na bet kokis gražuolis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-11-28, 3:10 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ačiū mergytės už pagyras mūsų katinukui Quote (Valedy) jau kailio blizgėjimas gal Irciuk vaškuoji katuką Aga,perku vašką ir vaškuoju jei rimtai nieko nedarom,nei maudom,nei kokių vitaminų duodam,jis pats prausiasi dažnai,na kaip ir visos katės.O kailis tikrai labai blizga pas jį,visi kas pamato stebisi klausia kuom šeriam ir pan. jis tik sausą savo maistą ėda,kartais dar konservo gauna,per šventes. Quote (Valedy) man tuoj multikas prieš akis išdygo Iš to multiko ir pavadinau Tiesa,o vardas mūsų juočkio Mikis,sūnus sugalvojo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-11-28, 4:50 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) jis tik sausą savo maistą ėda O kokį duodi ,nes aš jau porą maistų išbandžiau ir va pastarojo mano Mika nelabai ėda tiesa neturėjasu galimybės nueiti į veterinarinę,tai nupirkau ėdalo iš IKI...gal sakau tuose prekybcentriuose ššš pardavinėja skambiais pavadinimais tik Quote (Irce) Tiesa,o vardas mūsų juočkio Mikis,sūnus sugalvojo Nu geras,tai mūsų katinai savo vardais gali būti brolis su sese Mika ir Mikis Na mes tai vardo jau nebepakeisim,su tokiu gavom..bet man jis visai gražus,svarbu mažoji lengvai ištaria Dabar mano mažė jau sakė,kad mūsų katės vardas Mikužė
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Sekmadienis, 2010-11-28, 7:11 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Valedy, mes ir prekybos centruose perkam ėdalą katinui,dažniauisia maxėj.Mūsų katinas neėda to pigiausio MANO KATĖ ir KITEKAT(taip berods vadinasi),labiausiai mėgsta FRISKIS ar kažkaip pan.,primiršau tikslų pavadinimą,nes perkam retokai,kadangi ėda ėda ir ėda jį,kaip besotis šiaip dažniausiai perkam DARLING va šitą ir kapoja su mielu noru manau kiekviena katė pasirenka koks jai maistas skaniausias,jei matai,kad vieno neėda,nupirk kitą,mes ir juk ne viską mėgstam o veterinarijos vaistinėse neperku katinui maisto,gal ten ir geresni,bet mes gi patys maistą maxėj perkam,nemanau,kad katėm jau ten vissiškas š... būtų Quote (Valedy) tai mūsų katinai savo vardais gali būti brolis su sese Mika ir Mikis Ir aš juokiausi,nes lygiai taip pat pamaniau o geriausia,kad mano pusbrolis turi katytę ir Mika vardu tik ji dar mažutė Quote (Valedy) vardo jau nebepakeisim,su tokiu gavom..bet man jis visai gražus Man ir gražus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2010-11-28, 9:41 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Mūsų katinas neėda to pigiausio MANO KATĖ ir KITEKAT(taip berods vadinasi),labiausiai mėgsta FRISKIS ar kažkaip pan.,primiršau tikslų pavadinimą,nes perkam retokai,kadangi ėda ėda ir ėda jį,kaip besotis šiaip dažniausiai perkam DARLING Reikės to Friskio nupirkt..nes va dabar esu Darling nupirkusi ir jos neėda....ėda vien todėl ,kad išalksta,nes dabar kitkuo nekeičiu maisto...biški gaila pinigų išleistų,o ir dar kaip durnė 2 kg pakuotę paėmiau ...sakiau nors pusę,kad suėstų,tada jau tiek to ,išmesiu lauk Quote (Irce) manau kiekviena katė pasirenka koks jai maistas skaniausias Turbūt taip ir yra...aš va dar jai dažniau dabar pakišu konservų,kai to sauso neėda.... Quote (Irce) o veterinarijos vaistinėse neperku katinui maisto aš buvau informuota,kad buvę šeimininkai pirkdavo iš vet. maistą..va gal todėl jin man ir neėda to prekybcentrinio Quote (Irce) bet mes gi patys maistą maxėj perkam,nemanau,kad katėm jau ten vissiškas š... būtų Dabar nebe pamenu ,bet kažkur užtikau kažkokios info,kad tipo katukams maximinis maistas tik paskutinėj vietoj kažin kiek tame tiesos ... Quote (Irce) Ir aš juokiausi,nes lygiai taip pat pamaniau o geriausia,kad mano pusbrolis turi katytę ir Mika vardu Nu geras čia pasirodo koks populiarus Mikos vardas Mano sesei Mikos vardas baisus ,mat ji atvežė man katytę,tai čia visaip pravardžiavo ją..sako vardas kaip karvės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-21, 3:13 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Tigras ir Braske kokie gražučiai o koks grožis to pūkuoto kačiuko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-21, 3:14 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) koks grožis to pūkuoto kačiuko deje ta grozi galima tik is toli stebet,visiskai nemegsta but ant ranku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-21, 3:15 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) deje ta grozi galima tik is toli stebet,visiskai nemegsta but ant ranku oj atrodo paimčiau ir užmyluočiau koks gražutis ne tas žodis, bet jaučiu šeriasi labai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-21, 3:25 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) koks gražutis ne tas žodis, bet jaučiu šeriasi labai plaukai ore plaukioja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-21, 7:31 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) plaukai ore plaukioja na labai ilgas plaukas tai manau tikrai daug bet vistiek labai gražutis
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-21, 7:33 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na labai ilgas plaukas tai manau tikrai daug bet vistiek labai gražutis na prieziurai irgi nemazai isleidzia,as asmeniskai tokio neneoreciau geriau jau semo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-12-21, 7:41 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as asmeniskai tokio neneoreciau geriau jau semo semo gražios katės mes tai planuojam ant vasaros įsitaisyti va tokią
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-12-21, 7:45 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| cia ta vadinamoji''melynoji''?na po kaledu atsiusiu dar nuotrauku,nes vyro sesuo parsives namo ta ''melynaji''bet jis isvis pakvaise yra tai bus idomu kaip reaguos i du maziukus.
|
Atsijungęs |
| |