Vitaminai,maisto papildai
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:40 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai dažniausiai taip ir būna,kol gerai jautiesi nieko nereikia Savijauta manau pasako,apie tam tikrus požymius,kad organizmui kažko trūksta 10 tai va būtent matyt todėl ir neskubu pirkti kažkokių vitaminų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:45 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai va būtent matyt todėl ir neskubu pirkti kažkokių vitaminų Tai ir neskubėk, chemijos ir taip prisivalgome jei gerai jautiesi tai ir nereikia vitaminų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-05, 2:49 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na aš nesu balta,jaučiuosi gerai tai todėl matyt ir dar nenusiperku niekaip kas nors pasidarytų ne to tada gal ir pulčiau greičiau jau pirkti stiprinti organizmą Quote (Laurituke) tai va būtent matyt todėl ir neskubu pirkti kažkokių vitaminų jo tik kažin kiek vitaminų kiek sintetikos, aš kažkaip geriu tik žiemą, na dėl viso pikto, nors irgi nesu linkusi sirgtii kaip sakoma geriu todėl kad reikia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 6:50 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pradėjau gerti vėl hemoglobiną,pastiprinsiu kraują jei kartais pasilpęs Pas gydytoją reikės registruotis Vaikams ir po pusę arbatinio šaukštelio suduodu,nors gal ir nereikia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:36 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) jei kartais pasilpęs Pas gydytoją reikės registruotis Vaikams ir po pusę arbatinio šaukštelio suduodu,nors gal ir nereikia na išsitirsi pas gydytoją ir matysi, kas čia tau yra , o vaikams manau nepakenks, nors irgi gali kraują ištirt ir bus matyt, kas ten kaip , aš tai neapkraunu vaiko organizmo nereikalingais vaistukais ar tai vitaminais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:37 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na išsitirsi pas gydytoją ir matysi, kas čia tau yra , o vaikams manau nepakenks, nors irgi gali kraują ištirt ir bus matyt, kas ten kaip , aš tai neapkraunu vaiko organizmo nereikalingais vaistukais ar tai vitaminais Geras jų kraujas po paskutinio tyrimo,nesenai abiems daryti,truputi nepakenks rudens metu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:46 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Geras jų kraujas po paskutinio tyrimo,nesenai abiems daryti,truputi nepakenks rudens metu aišku nepakenks
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-02, 8:59 AM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia bendraujame apie vitaminus maisto papildus suaugusiems,ne vaikams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 12:53 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Baiginėju aš jau savo vitaminus,bėje ir nereguliariai aš juos geriu,kartais pamirštu Galvoju kokius dabar nusipirkti tik aišku pigesnius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:21 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš jau kelintą kartą geriu Welwomen o maniškis welmen
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 5:33 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš jau kelintą kartą geriu Welwomen _liuks_ _liuks_ o maniškis welmen _liuks_ _liuks_ Tai kad jie labai brangūs,nebent užtaikius ant nuolaidų Dabar kalci+magnį geriu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 7:21 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš jau kelintą kartą geriu Welwomen o maniškis welmen na nėra labai brangūs 40Lt , o dabar nežinau ar vyksta akcija bet su medaus kortele 24 Lt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 8:04 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na nėra labai brangūs 40Lt miela , o dabar nežinau ar vyksta akcija bet su medaus kortele 24 Lt _liuks_ Nu be akcijos 40lr man brangu,jei dar ir vyrui tai jau kažkur 80lt o kur dar vaikų vitaminai Aplamai brangu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 8:06 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu be akcijos 40lr man brangu,jei dar ir vyrui tai jau kažkur 80lt o kur dar vaikų vitaminai Aplamai brangu na čia manau vieni iš pygesnių vitaminų, nes yra ir po 60, 80 Lt , mes kažkaip šituos geriam ir viskas, o kinderiui didesnę pakuotę nuperki tai 3mėn užtenka
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-02-26, 8:09 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na čia manau vieni iš pygesnių vitaminų, nes yra ir po 60, 80 Lt galvoju , mes kažkaip šituos geriam ir viskas, o kinderiui didesnę pakuotę nuperki tai 3mėn užtenka _liuks_ Yra ir pigesnių nei 40lt Bet jei savijauta gera,kam iš vis tie cheminiai vitaminai. Va kaip ir Laurituke sako,gerai jaučiasi tai ir jokių vitaminų negeria.
|
Atsijungęs |
| |