Vitaminai VAIKAMS
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 3:29 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mes pabaigėme preventan, tai va ryt eisiu į vaistinę būtinai reikės nusipirkti _liuks_ _liuks_ O tų vitaminų tik po 30 yra? Ar yra ir tarkim po 60 vnt Mūms labai brangu būtų pirkti dvi dėžutes šių vitaminų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 5:29 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O tų vitaminų tik po 30 yra? Ar yra ir tarkim po 60 vnt Mūms labai brangu būtų pirkti dvi dėžutes šių vitaminų net nežinau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 7:37 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes dabar nupirkome LIVOL MULTI TOTAL Bet juos duosiu nuo sausio 1 dienos Kol kas duodu žuvų taukus,o nuo sausio 1 dienos duosiu šiuos vitaminus,po mėnesio vėl žuvų taukus.
|
Atsijungęs |
| |
deimi22 | Data: Antradienis, 2011-01-25, 8:13 AM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, ar galima nuo 2metu ir 7 men duoti vitamina C apovit (apelsinu skonio)? Ant pakuotes neraso kad galima vaikam duoti, nors internete kai issifiltravau tai jie prirasyti prie vaiku ir besilaukianciu maisto papildu kazin kokia doze reiktu duoti? Siaip tai maniskis visa ziema ir rudeni gere Dr. Theis sirupeli Multivitamol, bet dabar jau nebenori sirupelio, sako jau didelis ir reikia tablete gert, o ne syrupa
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-01-25, 10:40 AM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) vitamina C apovit mes tokį taip pat geriam, manau kad jau tokio amžiaus vaikui galima
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-01-25, 2:39 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Sveikutes, ar galima nuo 2metu ir 7 men duoti vitamina C apovit (apelsinu skonio)? Ant pakuotes neraso kad galima vaikam duoti, nors internete kai issifiltravau tai jie prirasyti prie vaiku ir besilaukianciu maisto papildu galvoju kazin kokia doze reiktu duoti? Manau tikrai galima,mes tokius esame gėre,duodavau po vieną tabletytę į dieną Dozė tikrai bus viena tabletė per dieną kaip ir beveik visų vitaminų ar maisto papildų
|
Atsijungęs |
| |
deimi22 | Data: Trečiadienis, 2011-01-26, 8:01 AM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 294
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dekui merginos uz atsakyma, tai galesim pradet duoti nes jau darzely pradejo vaikiukai koseti...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:13 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (deimi22) Dekui merginos uz atsakyma, tai galesim pradet duoti nes jau darzely pradejo vaikiukai koseti... Kad tik padėtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 1:23 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nusipirkom didelę pakuotę Preventan Junior imuninei sstemai o kalcį ir magnį geriam papildomai bet ne kiekvieną dieną
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 7:19 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nusipirkom didelę pakuotę Preventan Junior _liuks_ _liuks_ imuninei sstemai o kalcį ir magnį geriam papildomai bet ne kiekvieną dieną miela O kiek kainuoja didelė pakuotė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-01-31, 8:06 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kiek kainuoja didelė pakuotė apie 60 Lt ar 70 Lt nepamenu, maža tai 23Lt mums labai jie tinka ir patinka kaip kitiems nežinau, bet va kad ir brangoki bet tikrai verti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-09-26, 9:49 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va artėja šaltasis sezonas mes nupirkome tuos pačius vitaminus Preventan Junior , ir dar užsisakiau vitaminą C duoi pradėsim manau nuo kokio lapkričio, nes dabar užtenka vitaminų iš sulčių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-09-27, 9:00 AM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Preventan Junior nuo kokio jie amžiaus?mes dar turim tą c vitaminą nu jis geras tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-09-27, 11:17 AM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nuo kokio jie amžiaus?mes dar turim tą c vitaminą nu jis geras tikrai man regis nuo kokių 4, nes mes jau berods 2 metukus geriam, o gal nuo 5, reikės lapelį paskaityti, kai grįšiu o šeip nusipirkom didelę pakuotę, nes juos labai išperka
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-09-27, 11:42 AM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man regis nuo kokių 4, nes mes jau berods 2 metukus geriam, o gal nuo 5, reikės lapelį paskaityti, kai grįšiu mirkt o šeip nusipirkom didelę pakuotę, nes juos labai išperka gerai na parašyk pažiūrėjus.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |