Vitaminai VAIKAMS
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-30, 7:06 PM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o kam dar papildomai kalcis ir magnis? juk šių elementų pakankamai yra ir vitaminuose,visa paros norma. Quote (Romeniukas) PRADEJOME GERTI GYDYTOJOS LIEPIMU KALCI MAGNI KAD PASTIPRINTI KAULUS IR DANTUKUS, na va mati dėl ko reikia juos gerti Quote (Romeniukas) O SIRUPAS TAI JAUCIU NETOLERUOJA Calcigran gal kaina apie 30Lt, šeip labai geri jie mes gėrėm kai mažesni buvom, bet kiek mums sakė kad vasarą negalima jų gert nes yra vaisių daržovių ir pan
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-30, 9:28 PM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Calcigran gal kaina apie 30Lt, šeip labai geri jie mes gėrėm kai mažesni buvom, bet kiek mums sakė kad vasarą negalima jų gert nes yra vaisių daržovių ir pan mes kitokius geriam,OSTEOCARE ligtai gerai parasiau pavadinima ir nepigus,bet geras,tikiuosi daugiau nebevems ir bus stiprus kaulai ir dantukai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-30, 10:23 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) OSTEOCARE aga žinau tuos jo nepigūs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-31, 9:45 AM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga žinau tuos jo nepigūs Tai ir broliui duodu po šaukšteli,blogiau juk nebus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 5:14 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šį rudenį gersime žuvų taukus, nupirkau šiandien,manau ne ką blogiau nei vitaminai O kokius vitaminus duosite savo vaikučiams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 8:35 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ojne mes duosim tik ne žuvų taukus nes nemėgsta sako smirda, bet užtai žuvį labai dažnai valgom
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 8:37 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dab dar neduosim, ns da vaisių sulčių yra daug vitaminų rudenį gauna o va po poros mėnesiukų duosim dar nežinom,pasitarsim su gydytoja tik gėrem ir gersim kalcį ir magnį , o šeip reikės po kokio mėnesiuko kraują pasitikrint gal bus kokių vitaminų trūkumas, tada ir bus aišku
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-09-08, 9:23 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mūsų žuvų taukai vaikiški visai skanūs,patys prašo kad duočiau dar papildomų vitaminų nupirkau imuninei sistemai stiprinti su vitaminu C ir kalciumi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 0:42 AM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūsų žuvų taukai vaikiški visai skanūs na žinok banėm ir vienokius ir kitokius na negeria nors tu ką o jau jie smirda manasis tai sako jai man smirda tai kaip vaikas gali gert tai kažkaip ir neverčiam o man kažkada daktarė sakė geriausias tai yra jei vitaminas ra vienas na jei vitaminas C tai tik jis jei Kalcis tai tik jis, nežinau kiek čia teisybės dar neaišku kokius duosime, bus matyt
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 1:55 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dabar kol serga duodu tik vitaminą c.o šeip kai nesirgo tai duodu marsiečius dabar jų neduodų nes sakau bus per daug c vitamino nes ir marsiečiuose yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 2:07 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dabar kol serga duodu tik vitaminą c.o šeip kai nesirgo tai duodu marsiečius dabar jų neduodų nes sakau bus per daug c vitamino nes ir marsiečiuose yra Labai gerai ir vitaminas C Mes dabar duodame vitamina C su geležim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 7:14 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) dabar jų neduodų nes sakau bus per daug c vitamino nes ir marsiečiuose yra aga kai per daug irgi negerai , aš dabar tik kalcį ir magnį duodu , o vitamino c kartais, kaip bus vėliau bus matyt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 10:23 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiandien vėl centrinėje euro vaistinėje klausiau dėl tų pastilių kur imuninei sistemai stiprinti,tai sako yra,bet jie skirti nuo 12 metų tai ir nebepirkau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 10:30 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien vėl centrinėje euro vaistinėje klausiau dėl tų pastilių kur imuninei sistemai stiprinti,tai sako yra,bet jie skirti nuo 12 metų tai ir nebepirkau oj ne ten ne tos, na ryt eisim su mažium į miestą reiks užeit ir pasiklaust jei bus nusipirksiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 10:31 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai tada parašyk tikslų pavadinimą,nes man parodė vienus ir jie mažiems vaikams netinka
|
Atsijungęs |
| |