Vitaminai VAIKAMS
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 10:55 AM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Stai ka radau gal kas pravers; Ežiuolė: stiprina imuninę sistemą, priverčia žmogaus imunines ląsteles kovoti su virusais ir bakterijomis, mažina uždegiminius procesus. Cinkas: stiprina imuninę sistemą. Daugiausia jo yra žuvyje, raudonoje mėsoje, sėlenose, linų sėmenyse. Selenas: stiprina imuninę sistemą. Daugiausia jo yra grūdiniuose augaluose (ypač kviečiuose). Žuvų taukai: juose yra daug antioksidantų vitamino E ir A. Jie stiprina imuninę sistemą. Per savaitę bent 5 kartus valgykite žuvį (skumbrę, silkę, lašišą, menkę). Česnakas: pasižymi antivirusiniu poveikiu. Per dieną reikėtų suvartoti 2-4 skilteles česnako. Bičių duonelė, žiedadulkės: sudėtyje turi nemažai vitaminų. Stiprina imuninę sistemą. Ryklio taukai: stiprina imuninę sistemą, organizmo pasipriešinimą infekcijai, padeda kovoti organizmui su infekcijomis Nereikėtų pamiršti erškėčių vaisių arbatos, kuri turi daug vitamino C, labai stiprina imuninę sistemą, taip pat šeivamedžio, šermukšnio uogų.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:00 AM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ežiuolė: stiprina imuninę sistemą, priverčia žmogaus imunines ląsteles kovoti su virusais ir bakterijomis, mažina uždegiminius procesus. Cinkas: stiprina imuninę sistemą. Daugiausia jo yra žuvyje, raudonoje mėsoje, sėlenose, linų sėmenyse. Selenas: stiprina imuninę sistemą. Daugiausia jo yra grūdiniuose augaluose (ypač kviečiuose). Žuvų taukai: juose yra daug antioksidantų vitamino E ir A. Jie stiprina imuninę sistemą. Per savaitę bent 5 kartus valgykite žuvį (skumbrę, silkę, lašišą, menkę). Česnakas: pasižymi antivirusiniu poveikiu. Per dieną reikėtų suvartoti 2-4 skilteles česnako. Bičių duonelė, žiedadulkės: sudėtyje turi nemažai vitaminų. Stiprina imuninę sistemą. Ryklio taukai: stiprina imuninę sistemą, organizmo pasipriešinimą infekcijai, padeda kovoti organizmui su infekcijomis Nereikėtų pamiršti erškėčių vaisių arbatos, kuri turi daug vitamino C, labai stiprina imuninę sistemą, taip pat šeivamedžio, šermukšnio uogų. bet čia labaiu tinka suaugusiam o vaikui manau su ežiuole yra vitaminai ir kažkokios čiulpiamos pastilės, kažkada seniau naudojom nes česnako tai vaikiukas tikrai nesuvalgys tiek daug na žuvų taukai irgi gerai, bet dabar naudoti nebepatartina, jug pavasaris, jie labai labai tinka žiemą o medui ir pikiui dauguma vaikų alergiški
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:04 AM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ECHINACIT, labai geras preparatas su eziuole, cinku ir vit c jei vaikas nealergiškas medui tai promentolis man regis toks yra reikia vaistinėje pasiklaust
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:05 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Cia juk kaip pavizdys,nebutinai reikia gerti vitaminus,yra ir kitokiu budu stiprinti imunitete. Tai juk galima ir vitaminus duoti su eziuole, cesnako kiek jau suvalgys tiek,mes kai sirgome valgeme ir cesnakus ir medu su pienu gereme,nors neskanu ir nepatinka vaikams,bet juk reikia,nes ne visada tos tabletites padeda,naturalu tai daug geriau. cia juk galima prie vitaminu dar kazka papildomai pritaikyti,nes kaipmatome ne visiems vaikams uztenka tik vitaminu,vistiek daznai serga. oj nepamirsiu kaip musu mazylis valge cesnaka,kaip obuoli,tik paskui jau pradejo vos ne ziaupcioti tai nebedaveme,bet uztat ant rytojaus atsikele nei be slogos buvo nei nieko atsiprasau uz ne LT raides,klaviatura sugedo.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:06 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Daug tu vitaminu ir visokiu papildu yra,bet ne visi jie tokie jau ir veiksmingi,kai paskaitai forumus tai beveik kas antras nepadeda.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:07 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lymphozili: Limfozilio sudėtyje yra natūralių medžiagų, pvz., blyškiažiedės ežiuolės, gyvačių nuodų ir medicininių mielių, kuriose yra daug vitaminų. Jos didina organizmo atsparumą ir aktyvuodamos fagocitus, padeda greičiau sunaikinti ligų sukėlėjus: virusus, bakterijas, grybelius. Limfozilis kovoja su infekcija ir pagerina antibiotikų bei priešgrybelinių vaistų poveikį. Tai pagreitina ligos simptomų išnykimą, sutrumpina jos trukmę, liga rečiau komplikuojasi ir paūmėja. Limfozilį tinka vartoti sergant nuolat pasikartojančiomis kvėpavimo takų ligomis (peršalimu, virusinėmis ligomis, tonzilių ir sinusų uždegimu, bronchitu), odos ir gleivinės ligomis (dantenų uždegimu, odos pūliniais). Vartojant profilaktiškai, sergama rečiau arba visai išvengiama ligų. Dozavimas mokyklinio amžiaus vaikams gerti 3 kartus per dieną po 3-6 tabletes, jaunesniems vaikams – 3 kartus per dieną po 2-3 tabletes. Ūmiais atvejais galima vartoti dažniau. Tabletes galima čiulpti, kramtyti arba praryti. Vaisto vartojant profilaktiškai gerti 7 dienas, po to daryti 7 dienų pertrauką.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:07 AM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Daug tu vitaminu ir visokiu papildu yra,bet ne visi jie tokie jau ir veiksmingi,kai paskaitai forumus tai beveik kas antras nepadeda. todėl manau geriausiai turi patarti gydytoja arba vaistininkė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:11 AM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai juk galima ir vitaminus duoti su eziuole, cesnako kiek jau suvalgys tiek,mes kai sirgome valgeme ir cesnakus ir medu su pienu gereme,nors neskanu ir nepatinka vaikams,bet juk reikia,nes ne visada tos tabletites padeda,naturalu tai daug geriau. cia juk galima prie vitaminu dar kazka papildomai pritaikyti,nes kaipmatome ne visiems vaikams uztenka tik vitaminu,vistiek daznai serga. oj nepamirsiu kaip musu mazylis valge cesnaka,kaip obuoli,tik paskui jau pradejo vos ne ziaupcioti tai nebedaveme,bet uztat ant rytojaus atsikele nei be slogos buvo nei nieko na žinok manau jei vaikas dažnai serga, iš mazikes supratau kad dažnai, vadinasi ir antibiotikų gauna nemažai, o jei jau vartoji antibiotikus, tai liaudiški vaistai nelabai ir bepadės , nes jau imunitetas pažeistas nuo jų būna ir paprasti liaudiški būdai per silpni na mes medaus daug neduodam nes alergiškas, o česnako jam per prievartą tiktrai neįgrusčiau na kadangi mes kiek pamenu antibiotikų dar neragavę, tai mums paprasčiausiai padeda citrina o žiemą užtenka vitaminų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:12 AM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai savaime suprantama kad reikia tokiais klausimais pasitarti su gydytoja,nes paskui dar nugyditi gali savo metodais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 11:13 AM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o mūsų krikštasūniui antibiotikai sugadino žarnyna todėl daugelio produktų negali valgyti, todėl ir į darželį leisti negali mazike o savo vaikiuką antibiotikais gydai ar hemoopatiniais vaistais?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 2:23 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| prie antibijotiku visad mes gerem LINEKSA nuo 2iki3 metuku labai sirgom angina laringitas tai antibijotiku doze nemaza gaudavom nors su zarnynu viskas ok deje dantu neissaugojom nors ir vitaminus visokius gerem bet dantys labai eda antibijotiku dideli kiekei
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 3:11 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as pati ne megeja vitaminu,tai ir savo vyram ju neperku.net vitamina d suleidau pusmecui<zinau jog pamirsiu>.mum geriausi vitminai gaunami is naturaliu produktu,ir grynas oras
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-29, 6:51 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as pati ne megeja vitaminu,tai ir savo vyram ju neperku.net vitamina d suleidau pusmecui.mum geriausi vitminai gaunami is naturaliu produktu,ir grynas oras sveikas naturalus maistas,daug vaisių,daržovių ir grynas oras tada nereikės jokių vitaminų,bet šiiais laikais labai sunku sveikai gyventi ir maitintis,tai tenka naudoti vitaminus Aš tai retai juos vartoju,aplamai kas liečia vaistus,papildus ar aplamai tabletes tai ne ačiū,kiek imanoma jų vengiu. vaikystėje tiek jų atsiragavau,kad visam gyvenimui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-12, 6:47 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes šiandien ryte pabaigėme gerti vitaminus,ir kol kas nepirksiu,žėsime kaip seksis be vitaminų gavo jau pavasario dozę vitaminų ir gana,padarysime pertrauką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-30, 5:37 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| PRADEJOME GERTI GYDYTOJOS LIEPIMU KALCI MAGNI KAD PASTIPRINTI KAULUS IR DANTUKUS,IR MAZYLIUI NELABAI JIE PATIKO,SIANDIEN APSIVEME TAI TIKRAI NUO TU VAISTU,GAL PER DAUG VAIKUI REIKIA DUOTI PO MAZIAU KIEK GI SVERIA TAS MUSU ZVIRBLIUKAS CIA NE TABLETES KUR GEREME PIENO MINERALUS,O SIRUPAS TAI JAUCIU NETOLERUOJA
|
Atsijungęs |
| |