Vaikučių mėgstamiausi užsiėmimai
|
|
virginijak | Data: Trečiadienis, 2011-12-21, 3:06 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Virginijak, super darbeliai, šaunuolės dailininkės Quote (snieguoliuke) Grįžo kažkada čia iš mokyklos, sako reikia nupiešti ar kažką gražaus padaryti savo panelei, Martynai šaunuolis mano panom toks atidus kavalierius patiktų...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2011-12-21, 8:15 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) šaunuolis mano panom toks atidus kavalierius patiktų... Tikrai šaunuolis berniukas ot vyrukas auga,ne viena tokio žento norėtume
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-12-21, 10:27 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu va kaip gražu šaunuolis sypsausi gerai Quote (virginijak) šaunuolis liuks mano panom toks atidus kavalierius patiktų... asirtu Quote (Irce) Tikrai šaunuolis berniukas liuks ot vyrukas auga,ne viena tokio žento norėtume mua mirkt ačiukas na juokais juokais, bet šiandien kai buvom mokykloje, tai oj kiek į marčias prašėsi mokytoja sako šiandien vyko rinkimai šauniausia pora klasėja, tai laimėjo Dominykas ir Martyna
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 8:42 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Deivydukas pradėjo labai mėgti sportą Kadangi draugas sportuojantis,tai kartu sportuoja kekvieną vakarą, prie namų yra kieme vaikams padaryta kaip sporto salė su visais treniruokliais tai labai patinka ten sportuoti,tik aišku orai neleidžia kekvieną dieną ten sportuoti,o šiaip tai leisime į kokį sporto būrelį,kad vaikinukas išsikrautų
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 9:56 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Deivydukas pradėjo labai mėgti sportą liuks Kadangi draugas sportuojantis,tai kartu sportuoja kekvieną vakarą, prie namų yra kieme vaikams padaryta kaip sporto salė su visais treniruokliais tai labai patinka ten sportuoti,tik aišku orai neleidžia kekvieną dieną ten sportuoti,o šiaip tai leisime į kokį sporto būrelį,kad vaikinukas išsikrautų liuks smagu bet tu išsiregistravai iš Panevežio, nes mieste lankantys būrelius turi būti deklaravę gyvenamąją vietą tame mieste kur nori lankyti, pas mus tai prašo, nes labai daug vaikų nori lankyti, ir iš netoli miesto, bet grupės per didelės, tai leidžia tik miesto vaikams na norėčiau pamatyti kaip atrodo sporto salė su treniruoklaisi lauke kažkaip niekur nesu mačius, na aišku su karstyklėmis tai taip, na bet šaunu kad tokia yra
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 9:56 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o šeip kas blogiausia lankant burelius, nebūtinai sporto, aš kalbu apie visus, tai laikas na kadangi mes būrelius lankom mieste, tai tris kartus per savaitę, 14,45val turim nuvešti, o paskui po 1,5 val pasiimti tai dabar brangenybė vežioja, o šeip labai sunku suderinti, nuvažiuoja tai kartais ir pats, bet va pasiimti treneris reikalauja kad ateitų tėvai, nes jau būna ganėtinai tamsu tai negali nieko susiplanuoti, tas pats ir su daile, bet gerai, kad jis vėliau tai po darbo laiko yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-12, 10:57 PM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) smagu bet tu išsiregistravai iš Panevežio, nes mieste lankantys būrelius turi būti deklaravę gyvenamąją vietą tame mieste kur nori lankyti, pas mus tai prašo, nes labai daug vaikų nori lankyti, ir iš netoli miesto, bet grupės per didelės, tai leidžia tik miesto vaikams na norėčiau pamatyti kaip atrodo sporto salė su treniruoklaisi lauke kažkaip niekur nesu mačius, na aišku su karstyklėmis tai taip, na bet šaunu kad tokia yra Na kai bus gražesni orai eisiu aš kartu ir pafotografuosiu tą vietą kur treniruokliai vaikams Ne karstyklės o visokie treniruokliai aš kai pamačiau ir labai nustebau,bet šiaip super idėja
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 9:47 PM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus visdar Futbolas futbolas futbolas manėm kad nusibos bet ne, jau dvejas futbolininko kojines suplėšė, ir porą traumų aptūrėjo, bet noras ojojoj nupirkom šiandien čiurnų apsaugas, ir paprašėm pažįstamų, kad jei ras aprangą prigriebtų, nes prekiauja rūbais, tai sako dažnai būna o šeip pas mane pabandė dekupažą, tai kelis gražius darbelius padarė, sako visai smagu, bet futbolas įdomiau Dailė lankom, ir manau lankys dar ilgai, jo piešinukas mokyklos darbų paradoje laimėjo 2 vietą iš pradinukų, sakė mokytoja dabar kabo bibliotekoje, reikės nueiti pasižiūrėti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 9:48 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus visdar Futbolas futbolas futbolas manėm kad nusibos bet ne, jau dvejas futbolininko kojines suplėšė, ir porą traumų aptūrėjo, bet noras ojojoj nupirkom šiandien čiurnų apsaugas, ir paprašėm pažįstamų, kad jei ras aprangą prigriebtų, nes prekiauja rūbais, tai sako dažnai būna o šeip pas mane pabandė dekupažą, tai kelis gražius darbelius padarė, sako visai smagu, bet futbolas įdomiau Dailė lankom, ir manau lankys dar ilgai, jo piešinukas mokyklos darbų paradoje laimėjo 2 vietą iš pradinukų, sakė mokytoja dabar kabo bibliotekoje, reikės nueiti pasižiūrėti Šaunuolis berniukas,gabus vaikas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 9:55 PM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šaunuolis berniukas,gabus vaikas kad tik neperkaistų kada, nes sakau gal per daug, bet jei pats nori tegu, svarbu noro yra, dar va sakė užrašys mokytoja į matematikos kažkokį konkursą, daug vaikų į jį norėjo, bet kai pasakė kad užduotis reikės patiems skaityti, dingo noras, bet kiek supratau čia bus kažkas kaip olimpiada nes kelios mokyklos dalyvaus Romeniukai o ko jūs vyresniojo neleidžot į futbolą, seip sakė priima ir nuo 5
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2012-01-19, 9:56 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 9:58 PM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai o ko jūs vyresniojo neleidžot į futbolą, seip sakė priima ir nuo 5 Dovydas paskutiniu metu nenori nieko lankyti,na toks laikas,reikia palaukti kol viskas atsistos į savo vietas ir tada pats pasirinks ką nori lankyti. O Deivydukas tai lankys arba boksą arba krepšinį,kažką su aktyviu sportu.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2012-01-19, 10:00 PM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Romeniukai o ko jūs vyresniojo neleidžot į futbolą, seip sakė priima ir nuo 5 Na nežinau kiek žiūrėjome į futbolą priima tik nuo 6 metų,mes norime Deivydą leisti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:13 AM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dovydas paskutiniu metu nenori nieko lankyti,na toks laikas,reikia palaukti kol viskas atsistos į savo vietas ir tada pats pasirinks ką nori lankyti. O Deivydukas tai lankys arba boksą arba krepšinį,kažką su aktyviu sportu. na aišku, jis ramesnis vaikas, tai kol susitaikys dar, bet nieko tikrai manau susiras kas jam patinka ir tinka o va čia su tuo aktyviu sportu, tai tik pavadinimas toks, nes tiek futbolo, krepšinio ar bokso, treniruotėse pažaisti jie gauna per 1,5val maksimaliai 10min, o taip visokie pratimai, tai bent jau mū9sų grupėje pusę vaikų atkrito, nes jie palankė kelias savaites, ir pamatė kad reikia dirbti ir klausyti ką treneris sako o jei nedaro, tai pats treneris pasakė tėvams, kad vaikui visišai neįdomu, ir gal geriau jo nevesti, o kiti kurie neklauso, tai gauna bausmės sedėti ant suoliuko, arba stovėti eilės gale
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 0:15 AM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na nežinau kiek žiūrėjome į futbolą priima tik nuo 6 metų,mes norime Deivydą leisti galvoju jau nuo rudens buvo priimami vaikai futbolui gimę 2004 ir 2005 keli berniukai iš ramanausko darželio lanko
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 1:26 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jau nuo rudens buvo priimami vaikai futbolui gimę 2004 ir 2005 keli berniukai iš ramanausko darželio lanko Aš manau kad dovydas lankys būrelius mieste tik ;ankydamas mokyklą, nes nėra dar apsisprendęs ko nori ir kitas dalykas sunku suderinti būrelį ir darbą,būreliai kaip suprantu tikrai nevyksta po 17val
|
Atsijungęs |
| |