Vaikučių mėgstamiausi užsiėmimai
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:03 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) smagu kad vaikui patinka ir gerai kad būna geras
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:04 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mūsų kinderiui privežė plasteišono žaidimų krikštomama, naujausią Nisforfidą, paskui, loginis žaidimas su policija, dar su armija kažkokius, nu žodžiu kalną, tai net plasteišoną šiandien įsivežė pas draugą kad abu galėtų žaisti, bet šeip kai užsimano 30 minučių pažaidžia, daro pertrauką, ir veliau dar pusvalandį bet ir tai ne visada tai sakom telikas ne toks baisus kaip kompas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:12 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o mūsų kinderiui privežė plasteišono žaidimų krikštomama, naujausią Nisforfidą, paskui, loginis žaidimas su policija, dar su armija kažkokius, nu žodžiu kalną, tai net plasteišoną šiandien įsivežė pas draugą kad abu galėtų žaisti, bet šeip kai užsimano 30 minučių pažaidžia, daro pertrauką, ir veliau dar pusvalandį bet ir tai ne visada tai sakom telikas ne toks baisus kaip kompas ai žinai kompe dar gali reguliuoti su kuo žaisti ir ką žaisti,o per teliką kai pradeda rodyti filmukus šiuolaikinius ir koks ten žodinėlis ir aplamai geriau net nematyti tokių filmnukš vien agresija,smurtas daugiau nieko naudingo Jau geriau pažaistų kokį žaidimą.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:46 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ai žinai kompe dar gali reguliuoti su kuo žaisti ir ką žaisti,o per teliką kai pradeda rodyti filmukus šiuolaikinius ir koks ten žodinėlis ir aplamai geriau net nematyti tokių filmnukš vien agresija,smurtas daugiau nieko naudingo nepatinka Jau geriau pažaistų kokį žaidimą. tai mūsų dažniausiai ir nežiūri filmukų, nes mokykloje tuo laiku būna o aš turiu omenį, kad plasteišoną pajungiame prie teliko, nors galima ir prie kompo, bet komaps manau didesnis nuodas nei telikas bet aišku jei žaistų kokias3 valandas tada tai jau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:48 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai mūsų dažniausiai ir nežiūri filmukų, nes mokykloje tuo laiku būna o aš turiu omenį, kad plasteišoną pajungiame prie teliko, nors galima ir prie kompo, bet komaps manau didesnis nuodas nei telikas bet aišku jei žaistų kokias3 valandas tada tai jau Abu manau turi vienodas priklausomybes nei vienas nei kitas nėra gerai jei nėra saiko,o su saiku ir kompas nėra blogai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 8:03 PM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Abu manau turi vienodas priklausomybes nei vienas nei kitas nėra gerai jei nėra saiko,o su saiku ir kompas nėra blogai liuks tai aišku kas su saiku tas viskas gerai bet manau tokiems vaikučiams reikėtų kuo mažaiu, jug yra pilna visokiausių užsiėmimų ir be kompiuterio bei televizoriaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 9:17 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai aišku kas su saiku tas viskas gerai bet manau tokiems vaikučiams reikėtų kuo mažaiu, jug yra pilna visokiausių užsiėmimų ir be kompiuterio bei televizoriaus Daugelį vaikų traukia šiuolaikinės technologijos ir nuo to niekur nepabėgsime.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 9:27 PM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Daugelį vaikų traukia šiuolaikinės technologijos ir nuo to niekur nepabėgsime. tai aišku kad traukia bet viskas kas su saiku manau tikrai gerai bet kai per daug leidžia, sakykim tingi užsiimt pajungia kompą, uždeda ausines ir nėra vaiko kokį pusdienį bet kai su saiku viskas yra gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 6:05 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Čia truputis informacijos kurių vaikučiai mėgsta pažaisti su kompiuteriu.
Skystųjų kristalų (plokštieji) ekranai ir nešiojamieji kompiuteriai apskritai neišskiria jokių žemųjų bangų. (atlikti tyrimai tokie)
Paprasti monitoriai išties skleidžia labai žemas bangas, tačiau jų poveikis ne galingesnis negu bet kurio buitinio prietaiso (beje, kur kas mažesnis nei televizoriaus).
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 6:06 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kompiuteris - tai tik pramogavimo įrankis, todėl jis nėra būtinas.
Visiškai ne. Kompiuteris gali tapti universaliu pagalbininku: ir patyrusiu logopedu, ir kantriu repetitoriumi, ir rašomąja mašinėle, ir žaidimų draugu, ir vertingos informacijos perdavimo bei saugojimo priemone.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 6:08 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ką gero vaikui duoda kompiuteris?
Padeda suvokti schemas, žodžius, palyginimus. mąstyti abstrakčiai.
* Moko vaiką Prisiminkite amžinus sunkumus mokant vaikus skaičiuoti ir be garso skaityti: mažyliai vis tiek skaito pašnibždomis, o skaičiuodami lenkia pirštukus. Kompiuteris padeda įveikti šią problemą jau 4-5 metukų vaikams.
* Gerina atmintį ir dėmesingumą. Tai atitinka vaiko psichinės raidos dėsningumus: mažyliai įsimena tik ryškius įvykius ir detales, o kompiuteris kaip tik pateikia informaciją įdomiau, ryškiau ir reikšmingiau. Tai pagreitina įsiminimą ir daro jį prasmingesnį, ilgalaikiškesnį. koordinuoja bendrą galvos smegenų regėjimo ir motorikos analizatorių veiklą.
* Kompiuterio žaidimai Tėvai dažnai skundžiasi savo atžalų nerangumu. Kai kurie net į šeštus metus įžengę mažyliai painioja sąvokas "dešinė" ir kairė". Kodėl gi būtent kompiuteris padeda vaikui susigaudyti? Todėl, kad žaisdami bet kokį žaidimą, ar patį paprasčiausią, ar sudėtingiausią, vaikai priversti spausti tam tikrus klavišus, o tai treniruoja mažuosius rankos raumenis. Rankos judesius galima derinti su judesiais ekrane. Tokiu būdu visiškai natūraliai tobulėja regėjimo-motorinė koordinacija. Kaip sunku priprašyti vaiką atsisėsti ir pasimokyti! Tačiau kompiuteris - patrauklus žaislas. Susidomėjimas, kurį jis sukelia, ugdo vaiko pažinimo motyvaciją, tobulina nevalingą atmintį bei dėmesį. Toks vaiko parengimas mokyklai teikia jam malonumo.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 6:08 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai visgi su saiku kompiuteris gali būti net ir naudingas.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 7:19 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mėgiamos užduotėlių knygutės Mėgsta spręsti užduotėles iš šių knygučių. http://www.egmont.lt/page/upload/modproduct_4e96ea403e2f0_b1.jpg http://www.egmont.lt/page/upload/modproduct_4ddf51cd992a9_b1.jpg
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2012-02-07, 7:22 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Skystųjų kristalų (plokštieji) ekranai ir nešiojamieji kompiuteriai apskritai neišskiria jokių žemųjų bangų. (atlikti tyrimai tokie) o tai gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2012-02-07, 7:25 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau