Vaikučių mėgstamiausi užsiėmimai
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 1:51 PM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš manau kad dovydas lankys būrelius mieste tik ;ankydamas mokyklą, nes nėra dar apsisprendęs ko nori ir kitas dalykas sunku suderinti būrelį ir darbą,būreliai kaip suprantu tikrai nevyksta po 17val tikrai taip, daŽniausiai jie vyksta apie 14 val sunku sunku suderinti, bet mes kažkaip viena kartą aš nuvežu, kitą kartą brangenybė taip ir susiderinam
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 6:13 PM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai taip, daŽniausiai jie vyksta apie 14 val sunku sunku suderinti, bet mes kažkaip viena kartą aš nuvežu, kitą kartą brangenybė taip ir susiderinam Na kai darbas iki 17val tai žinai nėra taip paprasta suderinti. Nieko laiko,greit mokykla ir galės būrelius lankyti O Deivydukas darželyje pradžiai lankys dailės būrelį ir šokius
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 7:20 PM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na kai darbas iki 17val tai žinai nėra taip paprasta suderinti. galvoju Nieko laiko,greit mokykla ir galės būrelius lankyti liuks O Deivydukas darželyje pradžiai lankys dailės būrelį ir šokius liuks na taip darbas lieka darbu, bet kaip nors teks susiderinti, aišku jei vaikas norės kažką lankyti o darželyje bus būreliai jis pats čia taip apsisprendė ar mama paskatino
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2012-01-20, 7:23 PM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Panevėžyje į boksą vaikus priima tik nuo 10 metų buvo vyrukai nuvažiavę tai sakė mažesnių nepriima bet jei nori gali ateiti, bet sako kad vyresni nenuskriaustų tai kinderis ir toliau lankys Mui tai pas brangiausiojo trenerį 2 kartus per savaitę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 8:22 PM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Deivyduko mėgstamiausia veikla kieme sportuoti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 8:54 PM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Deivyduko mėgstamiausia veikla kieme sportuoti vau kokie faini irngimai na o maniskiam dabar kai pasnigo tai rojus is mokyklos ir i kiema,isbuna iki sutemu
Paskutinį kartą redaguota idit - Pirmadienis, 2012-01-23, 8:55 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 9:02 PM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vau kokie faini irngimai na o maniskiam dabar kai pasnigo tai rojus is mokyklos ir i kiema,isbuna iki sutemu Musiškis tai pat daug laiko praleidžia kieme ir gana aktyviai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 9:08 PM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tegu vitamino C pasisemia.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 9:13 PM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tegu vitamino C pasisemia.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 9:21 PM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Deivyduko mėgstamiausia veikla kieme sportuoti liuks liuks liuks Quote (idit) na o maniskiam dabar kai pasnigo tai rojus is mokyklos ir i kiema,isbuna iki sutemu liuks mūsų panašiai, jei tik lieka laiko po treniruočių tai ir lekia, o dažniausiai būna laisvas tik pirmadienis ir ketvirtadienis šeip dabar labai sprendžia vakarais matematikos pratimus visokius, nes mokytoja užrašė pirmokėlių olimpiadai tai sako reikia pasiruošt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 9:22 PM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šeip dabar labai sprendžia vakarais matematikos pratimus visokius, nes mokytoja užrašė pirmokėlių olimpiadai tai sako reikia pasiruošt Šanunuolis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 9:28 PM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šanunuolis liuks liuks liuks sakom tegu mokosi, svarbu noro yra, bet pats juokiasi sako kažin kaip viską spėsiu, čia ir futbolas, ir mui tai ir visa kitą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-01-23, 9:30 PM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sakom tegu mokosi, svarbu noro yra, bet pats juokiasi sako kažin kaip viską spėsiu, čia ir futbolas, ir mui tai ir visa kitą Kai noras yra visur suspėjama
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 6:58 PM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Turime labai fainą ir įdomų žaidimą su Žaibu Makvynu ten daug uma mašinos iš Ratai2 Na čia žaidimas aišku prie kompo,bet labai įdomus, tai deive taip nori žaisti,kad padaro viską,kad tik gautu valandžiukę pažaisti Ir žaislus susitvarko ir visą sriubą suvalgo,užduotėles išsprendžia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2012-02-06, 7:02 PM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Turime labai fainą ir įdomų žaidimą su Žaibu Makvynu ten daug uma mašinos iš Ratai2 Na čia žaidimas aišku prie kompo,bet labai įdomus, tai deive taip nori žaisti,kad padaro viską,kad tik gautu valandžiukę pažaisti juokas Ir žaislus susitvarko ir visą sriubą suvalgo,užduotėles išsprendžia liuks liuks smagu kad vaikui patinka ir gerai kad būna geras
|
Atsijungęs |
| |