Šukuosenos
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:02 PM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pirmadienį greičiausiai keliausiu į kirpyklą dažytis plaukų ir kirptis karė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:05 PM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pirmadienį greičiausiai keliausiu į kirpyklą dažytis plaukų ir kirptis karė o darysi tikrą karė negaila plaukučių, nes kažkaip galą ten labai nukerpa , bet man gražus tas kirpimas , o dažytis aš kažkaip nesidažau kirpykloje nes gaila 80Lt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:10 PM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o darysi tikrą karė negaila plaukučių, nes kažkaip galą ten labai nukerpa , bet man gražus tas kirpimas , o dažytis aš kažkaip nesidažau kirpykloje nes gaila 80Lt Galo labai trumpai nesikirpsiu Man labai gražu karė,musų darželio šeimininkutė jauna mergina su karė kirpimu, tai labai gražiai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:11 PM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o dažytis aš kažkaip nesidažau kirpykloje nes gaila 80Lt 90lt nudažymas ir nukirpimas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:12 PM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Galo labai trumpai nesikirpsiu Man labai gražu karė,musų darželio šeimininkutė jauna mergina su karė kirpimu, tai labai gražiai atrodo aš tai pamenu kai Domsius buvo kirpykloje ir atėjo mergina nusikirpti karė, na pas ją ilgi plaukai buvo tai kaip nurėžė galą , nes pati norėjo tikrojo karė, tai paskui pati pasigailėjo , o šeip man irgi labai gražus tas kirpimas, bet kadangi mano plaukai banguojasi manau nekaip atrodyčiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:13 PM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) 90lt nudažymas ir nukirpimas man tik dažymas nuo 80iki 110 tai net pati kirpėja patarė kokius dažus pirkti ir namie nusidažyt , į kurią rytoj eisi?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:14 PM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ne aš nenoriu tada tikrojo karė dirbtinio noriu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:15 PM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tik dažymas nuo 80iki 110 tai net pati kirpėja patarė kokius dažus pirkti ir namie nusidažyt , į kurią rytoj eisi? Tai gal eini į kokį oranžinį stilių,ten brangu,ne mūsų kišenei Ne rytoj eisiu o gal pirmadienį Eisiu pas pažystamą kirpėją prie sodros ten kur einu ir nagučius prisiauginti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:17 PM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne aš nenoriu tada tikrojo karė dirbtinio noriu nes aš kažkaip galvojau kad karė tai kai galas trumpesnis nei priekis, bet kai parodė, koks turi būti galas bet tikri kieno tiesūs plaukai labai tinka jis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:19 PM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gal eini į kokį oranžinį stilių,ten brangu,ne mūsų kišenei Ne rytoj eisiu o gal pirmadienį Eisiu pas pažystamą kirpėją prie sodros ten kur einu ir nagučius prisiauginti oj ne einu į centrą, ten jau einu 4m pas mane plaukai labai stori ir dabar jau ganėtinai ilgi, tai prieš krikštynas norėjau dažytis, tai paskaičiavo kad reikia 2,5dežutės dažų kurių kaina po45, na čia tie kur kirpykloje dažo tai man visa fantazija atšoko tai nuėju į Junetą nusipirkau dažų po 22Lt ir nudažė draugė o oranžinis stilius labai nekoks, bent jau panevežyje
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:21 PM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne rytoj eisiu o gal pirmadienį Eisiu pas pažystamą kirpėją prie sodros ten kur einu ir nagučius prisiauginti tai viską vienu metu darykis , tai jei pažįstama galėtų ir papigiam nudažyti, nes pas tave nėra ilgi plaukučiai ir nelabai stori, tai galėtų ir pigiau na tai jau būsi graži
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:24 PM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ten kur aš einu kirpykliniai dažai man kainuoja 10lt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:45 PM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ten kur aš einu kirpykliniai dažai man kainuoja 10lt ai tai tada išvis pigu, o ten kur mes su drauge kirpykliniai dažai, arduotuvėj tokių nerasi , o šeip daugumoje kirpyklų naudoja Landa arba palette , tai pigiau gaunasi tai jei ten dažai kainuoja 10 Lt, kodėl taip brangiai ima iš tavęs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 9:49 PM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai tu eisi į Giją , ten seniau nagus gražiai darydavo ,
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-23, 11:24 PM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis.senai cia bebuvau uzmaciau cia pokalbi tai isiterpt norejau. Kokioj cia kirpykloj dazo su palette? dar negirdejau tokio bajerio nenoreciau i tokia papult tikrai.visos kirpyklos dirba su profesionaliom priemonem.mes bent jau tikrai. Ateik Romeniuk pas mane susitvarkyt plaukuciu.
|
Atsijungęs |
| |