Naujas pirkinys
|
|
idit | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 2:07 PM | Žinutė # 736 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) sako aš kūdikis maniskis irgi taip sako .o va dvyniai tokiu negalejo nesioti nes labai prakaituodavo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 2:09 PM | Žinutė # 737 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O štai ir Deivyduko šilta pižama,šliauštiniai na tikras kūdikis man tai ji tokia šilta, kažin ne per šilta su ja , maniškis kai mažas tokią turėjo bet nelabai patiko, nes kai užsinorėdavo sisi tai kol atsisekdavo , bet manau mažesniems vaikams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-10-15, 2:15 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 2:24 PM | Žinutė # 738 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskis irgi taip sako .o va dvyniai tokiu negalejo nesioti nes labai prakaituodavo Na mūsiškis neprakaituoja Quote (snieguoliuke) na tikras kūdikis man tai ji tokia šilta, kažin ne per šilta su ja , maniškis kai mažas tokią turėjo bet nelabai patiko, nes kai užsinorėdavo sisi tai kol atsisekdavo , bet manau mažesniems vaikams Tikrai ne per šilta,nėra tokia stora,maniškiui tai labai patinka,jaučiasi kaip teletabis O kai sysiu nori kuo puikiausiai pats atsisega
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-10-15, 2:33 PM | Žinutė # 739 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) maniškiui tai labai patinka,jaučiasi kaip teletabis O kai sysiu nori kuo puikiausiai pats atsisega kai kinderiui bvo 2m jis turėjo tokią, tai ir atsisekt tokio amžiaus vaikui buvo sunkiau tavo tai jau ne toks ir mažas svarbiausiai kad jam patinka, o didžiajam nepatinka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 6:07 PM | Žinutė # 740 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pasirodome ir mes savo berniukų žieminukus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 6:56 PM | Žinutė # 741 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gražūs labai batukai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 6:58 PM | Žinutė # 742 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gražūs labai batukai Ačiukas, kaip ir Airidėlio gražūs ir svarbiausia šilti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:38 PM | Žinutė # 743 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pasirodome ir mes savo berniukų žieminukus gražūs gerai toks šakutės atrodo prie batukų o šeip gerai su kailiu nešalta , na mes dar naujų nenupirkom kolkas dar nereikia, reikia paieškoti babilone kokiam
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:40 PM | Žinutė # 744 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ne į šakutes žiūrėk O į batus Quote (snieguoliuke) o šeip gerai su kailiu nešalta , na mes dar naujų nenupirkom kolkas dar nereikia, reikia paieškoti babilone kokiam Labai šilti,storas viduje kailiukas,tikrai žiemą nesušals
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:42 PM | Žinutė # 745 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ne į šakutes žiūrėk O į batus kad iš kart į akis krenta Quote (Romeniukas) Labai šilti,storas viduje kailiukas,tikrai žiemą nesušals aga, o mes žinok šiandien diskutavom, ar geriau tokie šilti batukai, ar yra kažkokie kur be kailio, bet labai labai šilti, bet ir kaina jų graži, atseit jie neprakaituoja ir pan, na reiks pasidairyt kaip ten jie atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:46 PM | Žinutė # 746 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga, o mes žinok šiandien diskutavom, ar geriau tokie šilti batukai, ar yra kažkokie kur be kailio, bet labai labai šilti, bet ir kaina jų graži, atseit jie neprakaituoja ir pan, na reiks pasidairyt kaip ten jie atrodo Jei labai brangūs tai nepirkčiau ar verta dėl vieno sezono,kitą žiemą jau bus maži Ir taip vaikų batai brangūs
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:48 PM | Žinutė # 747 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei labai brangūs tai nepirkčiau ar verta dėl vieno sezono,kitą žiemą jau bus maži 10 Ir taip vaikų batai brangūs aš irgi ne kai jau vaikai didesni tada taip pritariu kai kokiems dviems sezonams tada taip gali brangesnius bet dabar tai vienam sezonui gailą litų ir taip batukai brangu mes mokėjome arti šimto
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:50 PM | Žinutė # 748 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš irgi ne kai jau vaikai didesni tada taip pritariu kai kokiems dviems sezonams tada taip gali brangesnius bet dabar tai vienam sezonui gailą litų ir taip batukai brangu mes mokėjome arti šimto Tikrai taip,neapsimoka,nes ir taip batukai nėra pigūs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:51 PM | Žinutė # 749 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jei labai brangūs tai nepirkčiau ar verta dėl vieno sezono,kitą žiemą jau bus maži Ir taip vaikų batai brangūs aga be protiškai brangūs, bet gal avyks atsisiųsti iš užsienio už kelis litus Quote (Laurituke) batukai brangu mes mokėjome arti šimto aga brangūs brangūs bet negi nepriksi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:55 PM | Žinutė # 750 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet negi nepriksi miela tai niekas ir nesako kad nepirks neveikščios vaikas basas pirkti reiks kas be ko bet sakau apie be proto brangius batukus kad neapsimoka.
|
Atsijungęs |
| |