Naujas pirkinys
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:59 PM | Žinutė # 751 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai niekas ir nesako kad nepirks neveikščios vaikas basas pirkti reiks kas be ko bet sakau apie be proto brangius batukus kad neapsimoka. Na galėčiau imti ir nupirkti batus už kokius 250lt bet ar verta kitais metais nei kur dėti,nebent va kaip mūms tai broliui pereina ,bet nereikia,geri ir tokie,kurie ir taip nepigūs
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-10-17, 7:59 PM | Žinutė # 752 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai niekas ir nesako kad nepirks neveikščios vaikas basas pirkti reiks kas be ko bet sakau apie be proto brangius batukus kad neapsimoka. aga labai brangių manau neverta, ir kartais kainą neatitinka kokybės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-19, 10:05 AM | Žinutė # 753 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga labai brangių manau neverta, ir kartais kainą neatitinka kokybės na jei yra pinigu tikrai verta.manau vienam vaikui batukus uz 200lt tikrai imanoma nupirkt.esam pirke ir firminiu ir nei sykio nesam nusivyle.kaip bebutu jie ir sveikesni nes yra is naturalios odos su geru supinatorium vidui.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 10:08 AM | Žinutė # 754 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jei yra pinigu tikrai verta.manau vienam vaikui batukus uz 200lt tikrai imanoma nupirkt.esam pirke ir firminiu ir nei sykio nesam nusivyle.kaip bebutu jie ir sveikesni nes yra is naturalios odos su geru supinatorium vidui. jeigu turi pinigų taip bet pvz aš tai tikrai negalėčiau sau leisti kiekvieną sezoną vaikui batukus pirkti po 200 lt.o ką kalbėti kas turi ne vieną vaiką,aišku jei turėčiau daug lt tai pirkčiau tik fyrminius ir gerus batukus,bet nemanau kad tie batukai kur kainuoja 100 lt yra prastesni už tuos kurie kainuoja 200 lt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 10:11 AM | Žinutė # 755 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jei yra pinigu tikrai verta.manau vienam vaikui batukus uz 200lt tikrai imanoma nupirkt.esam pirke ir firminiu ir nei sykio nesam nusivyle.kaip bebutu jie ir sveikesni nes yra is naturalios odos su geru supinatorium vidui. Tai jei yra pinigų tai kodėl gi ne,bet jei tokių pinigų nėra ir duv aikai,tikrai abiems po 200lt batukų nenupirksi Kad ir vienas vaikas,dauguma negali sau leisti pirkti batukus už 200lt, tai ką tada kalbėti dar apie žieminę stiukę, irvisa kita žieminę aprangą,kurią kitais metais tu jau nebeuždėsi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-19, 10:25 AM | Žinutė # 756 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai jei yra pinigų tai kodėl gi ne,bet jei tokių pinigų nėra ir duv aikai,tikrai abiems po 200lt batukų nenupirksi Kad ir vienas vaikas,dauguma negali sau leisti pirkti batukus už 200lt, tai ką tada kalbėti dar apie žieminę stiukę, irvisa kita žieminę aprangą,kurią kitais metais tu jau nebeuždėsi na pas tave gali ir jaunesnis sekmingai sunesioti.mes kai pirkom BARTEK firmos batukus kogero po mano 2 jau nesiojo gal dar 4 vaikai ir jie neprarade pirmines isvaizdos.na dabar mes vaikiam pirkom batus gerus i mokla ir is labdaros kad galetu po kiema duotis,beje tie is labdaros daug geresnes kokybes.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 12:31 PM | Žinutė # 757 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na jei yra pinigu tikrai verta.manau vienam vaikui batukus uz 200lt tikrai imanoma nupirkt.esam pirke ir firminiu ir nei sykio nesam nusivyle.kaip bebutu jie ir sveikesni nes yra is naturalios odos su geru supinatorium vidui. jei mums pavyks iš užsienio parveš, sakė ten tos firmos žymiai pigesni, ti labai faina būtų , o visi mūsų išaukti batukai ir rūbai keliauja pas krikštasūnius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-10-20, 1:37 PM | Žinutė # 758 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dvi šiltos golfutės kinderiui
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 3:30 PM | Žinutė # 759 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kinderis išsirinko tapkutes o vat kokias šiandien nusipirkau aš
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 5:52 PM | Žinutė # 760 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va štai ir mūsų žieminiai batukai skirti lakstyti po kiemą , nupirkom su akcija gavosi labai pigiai _liuks_ _liuks_ o kokie šiltučiai _liuks_ _liuks_ paėmėm tokius ir krikštasūniui miela maksimoje apsipirkot?mačiau yra tokių aš saviškiui sakiau kazdienai tokius nupirksiu reiks važiuoti šnd su vaiku kad pasimatuotų buvo ir juodų tik juodi ne tokie šilti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 5:57 PM | Žinutė # 761 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš šnd tokias tapkutes nusipirkau tokios patogios
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:04 PM | Žinutė # 762 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maksimoje apsipirkot?mačiau yra tokių aš saviškiui sakiau kazdienai tokius nupirksiu reiks važiuoti šnd su vaiku kad pasimatuotų buvo ir juodų tik juodi ne tokie šilti aga aš seniau tokius buvau nužiūrėjus kasdienai, tai o kadangi dabar nuolaidą tai iš kart paėmėm tik tiek kad visi labai dideli mažiausias 29 tai mums pats tas o kitus Mažylyje pirkom, irgi buvau nužiūrėjus visada batus ten perkam, kažkaip gerai laiko
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:05 PM | Žinutė # 763 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš šnd tokias tapkutes nusipirkau tokios patogios gražutės irgi maksei ane nebloga nuolaida
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:06 PM | Žinutė # 764 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga aš seniau tokius buvau nužiūrėjus kasdienai, tai o kadangi dabar nuolaidą tai iš kart paėmėm _liuks_ _liuks_ _liuks_ tik tiek kad visi labai dideli mažiausias 29 10 tai mums pats tas _liuks_ _liuks_ _liuks_ pas mus yra 28 patys mažiausi už tai sakau jei bus labai dideli tai nepirksiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:07 PM | Žinutė # 765 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mus yra 28 patys mažiausi už tai sakau jei bus labai dideli tai nepirksiu savaitgalį tai buvo ir 24 bet tikriausiai spėjo išpirkti
|
Atsijungęs |
| |