Naujas pirkinys
|
|
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:07 PM | Žinutė # 766 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gražutės _liuks_ irgi maksei ane miela nebloga nuolaida _liuks_ jo nuolaida labai gera
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:08 PM | Žinutė # 767 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) savaitgalį tai buvo ir 24 miela bet tikriausiai spėjo išpirkti juokas juokas taip ir bus jaučiu gal kitoje maksimoje dar yra
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 6:29 PM | Žinutė # 768 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) taip ir bus jaučiu gal kitoje maksimoje dar yra aga reikia tik paieškoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:16 PM | Žinutė # 769 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dar vieni mūsų žieminukai keliauti į darželį Ir žieminės kepurės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:17 PM | Žinutė # 770 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, Gražutės tapkutės snieguoliuke, liuks batukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:22 PM | Žinutė # 771 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dar vieni mūsų žieminukai keliauti į darželį mačiau maksimoj, labai dailūs Quote (Romeniukas) Ir žieminės kepurės praeitą savaitę maksei kepurėms nuolaida 40 proc buvo, bet nieko gero neradom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:23 PM | Žinutė # 772 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, liuks batukai ačiukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:40 PM | Žinutė # 773 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) _liuks_ _liuks_ praeitą savaitę maksei kepurėms nuolaida 40 proc buvo, bet nieko gero neradom Nėra visai normalių kepurių maximoje Quote (snieguoliuke) mačiau maksimoj, labai dailūs _liuks_ _liuks_ Patogūs minkštučiai,kai pamatavome tai ir vaikščiojo po kambarį nenori net nusimauti Tikiuosi,kad bent jau šitiems užtrauktukas neatsisegios
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:42 PM | Žinutė # 774 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Patogūs minkštučiai,kai pamatavome tai ir vaikščiojo po kambarį nenori net nusimauti Tikiuosi,kad bent jau šitiems užtrauktukas neatsisegios na gal ne ir jaučiu su tokia didele nuolaida labai pigiai gavosi Quote (Romeniukas) Nėra visai normalių kepurių maximoje yra , bet kai nuolaidos tai visos būna į sandėlius suneštos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:45 PM | Žinutė # 775 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gal ne ir jaučiu su tokia didele nuolaida labai pigiai gavosi _liuks_ Jo visai pigiai tiek pat turguje kainuoja, gerai mūms čia išėjo turguje pamatėme neblogus batukus kaina 45lt bet nebuvo reikalingos išmeros,tai pats pardavėjas pasakė kad maximoje nuolaidos Quote (snieguoliuke) yra , bet kai nuolaidos tai visos būna į sandėlius suneštos juokas juokas juokas Greičiausiai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 7:49 PM | Žinutė # 776 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) kad maximoje nuolaidos man tai draugė paskambino, nes dirba maksei
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-09, 10:20 PM | Žinutė # 777 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Laurituke, Gražutės tapkutės _liuks_ _liuks_ dėkui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:05 PM | Žinutė # 778 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mano nauji batukai,nors tokie man nepatinka,bet nieko,labai šilti minkštučiai ir patogūs,kasdienai bus gerai Ir Didžiojo striukė,labai šilta,taip vaizdo nėra,bet realiai visai faina :_liuks_:
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:12 PM | Žinutė # 779 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ir Didžiojo striukė,labai šilta,taip vaizdo nėra,bet realiai visai faina geras mes šitą irgi žiūrėjom su drauge labai fainute, bet kad sakė 3m vaikui nes ūgis 98cm tai sudvejojo ir nepirko Quote (Romeniukas) Mano nauji batukai,nors tokie man nepatinka,bet nieko,labai šilti minkštučiai ir patogūs,kasdienai bus gerai na dar tie bumbulai puošia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:14 PM | Žinutė # 780 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geras mes šitą irgi žiūrėjom su drauge juokas juokas juokas labai fainute, bet kad sakė 3m vaikui nes ūgis 98cm tai sudvejojo ir nepirko juokas juokas Nu geras manau ji stipriai uždidinta,tikrai Dovei turėtų tikti, primečiau pagal jo dabartinę striukę tai tikrai ji bus gera,už tokią kainą tai super šilta ir visai graži Quote (snieguoliuke) na dar tie bumbulai puošia _liuks_ _liuks_ Buvo tokie ružavi,labai norėjau,sakau derinčiau prie ružavo rankinuko Tik gaila mano išmeros nebuvo
|
Atsijungęs |
| |