Naujas pirkinys
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:17 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Buvo tokie ružavi,labai norėjau,sakau derinčiau prie ružavo rankinuko Tik gaila mano išmeros nebuvo o čia irgi mašinų turgui pirkai ar centriniam Quote (Romeniukas) tikrai Dovei turėtų tikti, primečiau pagal jo dabartinę striukę tai tikrai ji bus gera,už tokią kainą tai super šilta ir visai graži kaip už tokią kainą jei netiks ryt nuveš galėsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:39 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sulaukėm šnd kelnyčių,super šiltos ir tokios minkštos tik mums dvejoms žiemoms nes dar didokos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:48 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sulaukėm šnd kelnyčių,super šiltos ir tokios minkštos tik mums dvejoms žiemoms nes dar didokos jaučiu kokios šiltos na ir kas kad didokos, kitai žiemai bus geros
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:50 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jaučiu kokios šiltos na ir kas kad didokos, kitai žiemai bus geros _liuks_ _liuks_ aha kitais metais kaip tik bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 2:52 PM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aha kitais metais kaip tik bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 7:52 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o čia irgi mašinų turgui pirkai ar centriniam miela Jo mašinų turguje,tik aišku nauji Quote (snieguoliuke) kaip už tokią kainą _liuks_ _liuks_ _liuks_ jei netiks ryt nuveš galėsi _liuks_ _liuks_ Pamatavau tai kaip tik ant Dovydo Quote (Laurituke) Sulaukėm šnd kelnyčių,super šiltos ir tokios minkštos _liuks_ tik mums dvejoms žiemoms nes dar didokos Super kelnytės Mes ir tokias turime ir dar kombinzoninių kelnių,tai jau dabar su jomis eina į darželį
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:04 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pamatavau tai kaip tik ant Dovydo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 9:43 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| batukai tikrai
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-11-12, 9:44 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-11-13, 6:18 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Super kelnytės _liuks_ Mes ir tokias turime ir dar kombinzoninių kelnių,tai jau dabar su jomis eina į darželį _liuks_ _liuks_ ačiū
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 9:54 AM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Didžiojo rudeninis kombinezonas su atšvaito juostelėmis Ir žieminės labai storos ir šiltos kelnės,sakyčiau kad čia slydininko kelnės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:14 AM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) žieminės labai storos ir šiltos kelnės,sakyčiau kad čia slydininko kelnės aga slidininko, mes tokias nupirkom bet tamsias nes tavo manyčiau labai greitai išsiteps, na ta prasme matysis nes daug baltos o kad šiltos tai labai šiltos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:17 AM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga slidininko, mes tokias nupirkom bet tamsias _liuks_ _liuks_ _liuks_ nes tavo manyčiau labai greitai išsiteps, na ta prasme matysis nes daug baltos 10 10 o kad šiltos tai labai šiltos Aš taip ir pagalvojau,kad slidininko,nes labai storos ir šiltos Šviesios nelabai gerai,bet nieko,kokias radom tokias ir nupirkome,gal dar tokias tat rasime mažajam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:27 AM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šviesios nelabai gerai,bet nieko,kokias radom tokias ir nupirkome,gal dar tokias tat rasime mažajam mums irgi 2 buvo palikusi moterytė viena, tai tamsias pasiemėm bet bus geros tik šiais metais , ant mažesnių vaikučių na sakykim 104 be proto daug tokių kelnių i ant didesnių apie 140, o va mums reikia ant 128, ir nėra bet rado svarbu kad šeis metais užtektų kitais metais vėl teks ieškoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:29 AM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Didžiojo rudeninis kombinezonas su atšvaito juostelėmis patogu vaikui, bet man kokie nesimpatiški tie kombinzonai žieminiai tai labai gražūs bet tie plonesni nelabai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-15, 10:33 AM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) _liuks_ _liuks_ patogu vaikui, bet man kokie nesimpatiški tie kombinzonai 10 10 10 žieminiai tai labai gražūs bet tie plonesni 10 10 nelabai Visai patogus,lengvai pats apsirengia, man kaip tik labai simpatiški tokie kombinezonai,šilta ir patogu,nesušlaps jei į kokią balą ikris Ir vaikui patinka eiti į darželį su kombinezonu,jam atrodo,kad jis kaip koks gaisrininkas
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2010-11-15, 10:34 AM |
Atsijungęs |
| |