Savaiminio įdegio kremai ir visa kita
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-04-21, 2:06 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Geriausia kai mano draugė tamsaus gymio tai jei visai nereikia sukti galvos nei apie lasjonus nei apie soliariumus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 6:49 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nusipirkau savaimio idegio servetėleskūnui,reikės pabandyti,kažin kas gausis Truputi bus baisu teptis,nes nežinau koks bus poveikis po valandos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 9:36 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na va išsitepiau kojas tom servetėlėm,kažin ką rytoj pamatysiu šiaip poveikis rašo būna po valandos,gal dar ir šiandien pamatysiu Bet jų pirkti neapsimoka,tik viena servetėle kojom ir kūnui,tai jei po pirmo nusiprausimo viskas nusiplaus tai ką aš žinau nebent jei gražiai gaunasi,tai išsitepi kai kur nors eini ir reikia idegio vienai dienai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-05-09, 11:24 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na va išsitepiau kojas tom servetėlėm,kažin ką rytoj pamatysiu šiaip poveikis rašo būna po valandos,gal dar ir šiandien pamatysiu o kodėl tu tepiesi vakare o ne rytais? manau ryte geriau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 7:59 AM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kodėl tu tepiesi vakare o ne rytais? manau ryte geriau galvoju jo sakoma kad geriau ryte
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 9:01 AM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kodėl tu tepiesi vakare o ne rytais? manau ryte geriau galvoju Nežinau,pasmane daugumaprocedūrų vyksta vakare Na ir žinokit visai nieko poveikis,nėra labai stiprus,bet toks lengvas atspalvis yra ir neišmėtė plemais Bet jaučiu nueisiu nusiprausti ir viskas nusiplaus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:14 AM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nežinau,pasmane daugumaprocedūrų vyksta vakare ir kokios gi tos procedūros aš tai eidama lasjonu išsitepu ir viskas nusimaudžius , o ryte man regis būtų patogiau, nes kažkaip jaučiu aš jaučiausi kad miegu purvinu, tei tepčiau vakare , tai ryte nusimaudai ir pasitepi Quote (Dove@Deive) Na ir žinokit visai nieko poveikis,nėra labai stiprus,bet toks lengvas atspalvis yra ir neišmėtė plemais Bet jaučiu nueisiu nusiprausti ir viskas nusiplaus na gal iš kart viskas ir nenusiplaus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:27 AM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na gal iš kart viskas ir nenusiplaus juokas Tikėkimės Quote (snieguoliuke) ir kokios gi tos procedūros juokas Na nieko labai įpatingo,nusišveičiu veidą kasdieniniu šveitikliu,pasitepu kremu,ir kūna išsitepu lasjonu Na pas mane kažkaip senas įprotis viską darytis vakare,gal vasarą truputi kitaip kai dažniau tenka eiti po dušu.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:29 AM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na nieko labai įpatingo,nusišveičiu veidą kasdieniniu šveitikliu,pasitepu kremu,ir kūna išsitepu lasjonu š irgi, tik veido kasdien nešveičiu į savaitę 2 arba 3 kartus, kažkaip nesinori gadinti odos, ir kaukę dar į savaitę kartą užsidedu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:34 AM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) š irgi, tik veido kasdien nešveičiu į savaitę 2 arba 3 kartus, kažkaip nesinori gadinti odos, ir kaukę dar į savaitę kartą užsidedu _liuks_ Na pas mane jis kasdienai skirtas,nėra labai stiprus. o kokį tu naudoji pylingą kūnui?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:36 AM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o kokį tu naudoji pylingą kūnui? lumene ir veidui ir kūnui
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-10, 10:37 AM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) lumene ir veidui ir kūnui Aišku
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-05-11, 0:15 AM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir kokios gi tos procedūros aš tai eidama lasjonu išsitepu ir viskas nusimaudžius , o ryte man regis būtų patogiau, nes kažkaip jaučiu aš jaučiausi kad miegu purvinu, tei tepčiau vakare , tai ryte nusimaudai ir pasitepi Manau ,kad nėra vienodos taisyklės kada ką daryti.Visos savo grožio valandas pasiskiriame kada mums pačioms patogu,o ne kaip kaimynei ar draugei ar tetai patogu jos požiūriu.
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-05-11, 7:41 AM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Manau ,kad nėra vienodos taisyklės kada ką daryti.Visos savo grožio valandas pasiskiriame kada mums pačioms patogu,o ne kaip kaimynei ar draugei ar tetai patogu jos požiūriu. tikrai taip pritariu šimtu procentų .
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-11, 8:56 AM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Manau ,kad nėra vienodos taisyklės kada ką daryti.Visos savo grožio valandas pasiskiriame kada mums pačioms patogu,o ne kaip kaimynei ar draugei ar tetai patogu jos požiūriu. Tai žinoma,kad atliekame grožio procedūras tada, kada mūms yra patogiausia Man patogiausia vakarais
|
Atsijungęs |
| |