Savaiminio įdegio kremai ir visa kita
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:18 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Manau yra tokių merginų kurios nesilanko dėl tam tikrų priežasčių soliariume,tai gal naudojate kokius savaiminio įdegio kremus,servetėles ar purškiklius??? Pasidalinkime tuo ką naudojate kas patiko ir kas nelabai
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:19 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:21 PM | Žinutė # 2 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš šiuo metu naudoju NIVEA body lasjoną ir man jis labai patinka,nemėto jokiais plemais gražiai nusiplauna. ir visai norėčiau pabandyti idegio suteikianti purškikli,žinau kad visai neblogas yra garnier firmos,tai manau reikės nusipirkti pabandyti gal kas bandėtė??
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:26 PM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 8:48 PM | Žinutė # 3 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš jai naudoju tai naudoju Garnier servetėles jos man labai patinka,lygiai nusitepa kiek girdėjau iš Garnier yra geros dar puto savaiminio įdegio reiktų išmėginti kada,bet gal vėliau kada nes dabar ruošiuosi jau į soleriumą vėl pradėti eiti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:03 PM | Žinutė # 4 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Aš jai naudoju tai naudoju Garnier servetėles jos man labai patinka,lygiai nusitepa _liuks_ kiek girdėjau iš Garnier yra geros dar puto savaiminio įdegio reiktų išmėginti kada,bet gal vėliau kada nes dabar ruošiuosi jau į soleriumą vėl pradėti eiti Vat ir aš girdėjau kad garnier neblogos idegio priemonės reikės nusipirkti ir servetėles ir purškikli,nes draugės sesuo naudoja tą purškikli ir labai patenkinta,gražiai atrodo oda aš ir taip noriu,nes i soliariumą nežadu eiti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:24 PM | Žinutė # 5 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) bet gal vėliau kada nes dabar ruošiuosi jau į soleriumą vėl pradėti eiti aš irgi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:37 PM | Žinutė # 6 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ Tai ir bendrauk prie soliariumo temos juokauju aišku nežinau ar kada prisiversiu nueiti į soliariumą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 9:39 PM | Žinutė # 7 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O gal kas bandėte purškiama idegi? mano draugė buvo nusipurškusi prieš vestuves,tai labai gražiai atrodė,bet trumpam gal kokiom 3 dienom,o kaina apie 60lt nebent kai reikia ant greitųjų i kokias vestuves ar šaip kur tai gerai greitas idegis
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-08, 11:05 PM | Žinutė # 8 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O gal kas bandėte purškiama idegi? galvoju mano draugė buvo nusipurškusi prieš vestuves,tai labai gražiai atrodė,bet trumpam gal kokiom 3 dienom,o kaina apie 60lt liudna nebent kai reikia ant greitųjų i kokias vestuves ar šaip kur tai gerai greitas idegis _liuks_ aš purškiausi prieš vestuves savo man labai patiko ir laikėsi kaip ir žadėjo apie porą savaičių
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 0:25 AM | Žinutė # 9 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O aš nenaudoju jokių savaiminio įdegio priemonių ...esu natur product ,man patinka balta mano oda tiek žiemą ,tiek vasarą
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:28 AM | Žinutė # 10 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš purškiausi prieš vestuves savo _liuks_ man labai patiko ir laikėsi kaip ir žadėjo apie porą savaičių _liuks_ tikiu kad patiko ir gražiai atrodė,bet kaip ilgai išsilaikė tau Quote (Pabaisa) O aš nenaudoju jokių savaiminio įdegio priemonių 10 ...esu natur product ,man patinka balta mano oda tiek žiemą ,tiek vasarą miela Natural sakai gražiausia,man ir gražu kol šalia nepamatau idegusios merginos,tada tikrai ne koks vaizdelis
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:42 AM | Žinutė # 11 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Aš jai naudoju tai naudoju Garnier servetėles jos man labai patinka,lygiai nusitepa mhm, tos servetėlės tikrai lygiai ištepa, esu kažkada bandžiusi... bet jau smarvė, kaip ir visų įdegio priemonių - seno diedo gerai panešiotom kojinėm. fea...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 10:53 AM | Žinutė # 12 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mhm, tos servetėlės tikrai lygiai ištepa, esu kažkada bandžiusi... bet jau smarvė, kaip ir visų įdegio priemonių - seno diedo gerai panešiotom kojinėm. fea... rimtai taip smirda? tai kaip i miesta su tokiu kvapeliu išeiti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 11:04 AM | Žinutė # 13 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) rimtai taip smirda? tai kaip i miesta su tokiu kvapeliu išeiti Dove@Deive, man jos visos tos priemonės vienodai smirda... gal kam nieko.... o man tai tiesiog erzinančiai nosį riečia... čia kaip ir kvepalai, būna, kad tiesiog nepatinka, o būna, kad erzina tiesiog, tai čia individualus reikalas. Nors dėl tų savaiminių, tai maniškis kažkada ir pasakė apie tas kojines... aš vis nesugalvodavau su kuo sutapatint tą kvapą
|
Atsijungęs |
| |
vaida | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:14 PM | Žinutė # 14 |
[ ( SE) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1927
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ir masatu koki cia savaimini nusipirkti?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-09, 12:28 PM | Žinutė # 15 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) as ir masatu koki cia savaimini nusipirkti? Na ir koki žadi isigyti?? man tai iš nivea kol kas geriausi gražiausiai atrodo,nemėto plemais reikės dar garnier firmos pabandyti
|
Atsijungęs |
| |