Plepaliukai apie krikštynas...
|
|
|
|
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 9:03 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai nuskilo klebonėliui Quote (Valedy) Ojėj ot nuskilo kunigėliui ai bet kad buvo pazystami tai kazkaip nesigailim,tuo labiau tikrai graziai pakrikstijo,dave vaikam dovaneliu .seip manau 50lt yra visai normali kaina,tuo labiau siais laikais
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 9:05 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .seip manau 50lt yra visai normali kaina,tuo labiau siais laikais Aš ir taip manau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 3:51 PM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos jei ne paslaptis kiek jūms kainavo kiek išsileidote per krištynas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 5:46 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na manojo sesė kai krikštyjom išleido apie 400Lt, su maistu su gėrimais, bet nebuvo daug žmonių 7 iese buvom, be vaikų, tai sakė labai džiaugėsi, kad neišaidavo , šventė vyko pas juos namuose, salės nereikėjo, tai manau todėl taip ir pigiai gavosi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 5:53 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na manojo sesė kai krikštyjom išleido apie 400Lt, su maistu su gėrimais, bet nebuvo daug žmonių 7 iese buvom, be vaikų, tai sakė labai džiaugėsi, kad neišaidavo , šventė vyko pas juos namuose, salės nereikėjo, tai manau todėl taip ir pigiai gavosi Tikrai pigiai,mes pasiskaičiavome vien ant maisto ir gėrimų išeis apie 300lt. nors svečių tai pat bus nedaug nesieks net 10 žmonių, o kur dar visa kita,apranga,papuošimai,tortas,,fotosesija
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 5:55 PM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, na o kiek jūs planbuojate išleisti galvojau bus nedaug išleista pinigėlių,bet kuo toliau tuo labiau suma didėja,bet paėmus viską į 1000lt sutilpsime,na čia paėmus ir aprangą man ir vyrui.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 6:08 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) snieguoliuke, na o kiek jūs planbuojate išleisti galvojau bus nedaug išleista pinigėlių,bet kuo toliau tuo labiau suma didėja,bet paėmus viską į 1000lt sutilpsime,na čia paėmus ir aprangą man ir vyrui. na žinok dar negalvoju kiek viskas kainuos negadinu nervų nes mes planuojam dar išvyką su vaiku ir krikštotėveliais, o vakare balius ir pan, daug kas priklausys nuo to kiek žmonių dalyvaus , o šeip nesdedu visko paskutinei minutei, na sakykim, gerimus pirksim šį mėnesį, daržovės negainuos, nes sodas yra ir pan kiek išleisim parašysiu liepos pabaigoj
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 6:10 PM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tikrai pigiai,mes pasiskaičiavome vien ant maisto ir gėrimų išeis apie 300lt. na daržovės jiems nekainavo, fotoateljė nebuvo, nes jų pusbrolis fotografas, tai pasistengė jis, o kadangi nei jie nei mes nesam daug išgeriantys tai ir ant gėrimų nedaug išeis savrbiausiai šampaniuko keli buteliukai, o stipresnių gali būti dėl kvapo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 6:15 PM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na daržovės jiems nekainavo, fotoateljė nebuvo, nes jų pusbrolis fotografas, tai pasistengė jis, o kadangi nei jie nei mes nesam daug išgeriantys tai ir ant gėrimų nedaug išeis savrbiausiai šampaniuko keli buteliukai, o stipresnių gali būti dėl kvapo Tai gerai,kai daug kas nekainuoja na tiek keli buteliukai paskaičiuok kiek kainuos,juk savaime aišku pirksime geresnius ne kokį sidriuką tai vėl gi susideda Bet manau tokia šventė vieną kartą gyvenime būna, ir kiek leidžia finansinės galimybės tiek ir išleidi Kai paskaičiau SM forume tai kitos mamos po 3000-4000lt išleidžia pas mus tokių pajamų nėra skirti tokias išlaidas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 6:24 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai gerai,kai daug kas nekainuoja na tiek keli buteliukai paskaičiuok kiek kainuos,juk savaime aišku pirksime geresnius ne kokį sidriuką tai vėl gi susideda na tai jo bet pas mus brendžio nemažai namuose yra, o mes jo negeriam o šeip darysim punčą su viskiu, mergaitėms o vyrai gal brendį gers net nežinau, kad pas mus draugių vyrai negeria, arba labai mažai
|
Atsijungęs |
| |
simux18 | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 8:52 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 57
Apdovanojimai: 0
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes savo maziuke krikstysim rugpjucio 7 d svesime kaime pas mociute pastatysim palapine nei mesyte nei darzoves nekainuos is mociutes ukio viskas bus tad tikiuosi daug neisleisim pinigeliu pas mus bus apie 30 zmoniu cia be vaku nes as esu is 7 vaiku seimos visi su antrom pusem kur dar vyro seima kriksto tevelius issirinkom geriausius draugus na stengsiuos padaryti grazia svente musu dukryte bus 9 menesiu kai krikstysim
http://www.daisypath.com/wedding_announcement_mini.php
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 8:56 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (simux18) mes savo maziuke krikstysim rugpjucio 7 d svesime kaime pas mociute pastatysim palapine nei mesyte nei darzoves nekainuos is mociutes ukio viskas bus tad tikiuosi daug neisleisim pinigeliu pas mus bus apie 30 zmoniu cia be vaku nes as esu is 7 vaiku seimos visi su antrom pusem kur dar vyro seima kriksto tevelius issirinkom geriausius draugus na stengsiuos padaryti grazia svente musu dukryte bus 9 menesiu kai krikstysim Tai faina,kai daug kas nekainuoja,kaip sakant iš savo ūkio,tikiu,kad daug pinigėlių susitaupo smagi bus šventė kaime faina kai pasistatai palapinę,gali ją išpuošti balionais ir panašiai tai lauksime nuotraukyčių jūsų gražios šventės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 8:59 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) pasistatai palapinę,gali ją išpuošti balionais ir panašiai tai lauksime nuotraukyčių jūsų gražios šventės tai ir mes lauksim iš tavosios, tavo greičiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 9:05 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai ir mes lauksim iš tavosios, tavo greičiau Ai gi rimtai mūsų pirmų bus krikštynos,na gerai jei geros būsite gal ir pasirodysime o kas liečia fotosesiją tai manau teks nusiskenuoti nuotraukas,kad turėtume kompe kaip gaila,kad mūsų skeneris sugedo,tikslliau mažylis patvarkė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 9:12 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Ai gi rimtai mūsų pirmų bus krikštynos tsip ruošiesi ir pamiršai tai nusprendėt kad kaime bus
|
Atsijungęs |
| |