Plepaliukai apie krikštynas...
|
|
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-06-01, 9:14 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai 3 ar 6 mėnesių tai mes 2 krikštasūnius turim vieną krikštijom per Kalėdas 3 mėnesiukų, o kitą taip patžiemą 6 mėn
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 8:53 AM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Merginos tai kaip čia gaunasi berniukams ant žvakutės tas papuošimas turi būti ružavos spalvos arba baltas dar gali būti
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 9:09 AM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) gaunasi berniukams ant žvakutės tas papuošimas turi būti ružavos spalvos arba baltas dar gali būti na pas maniskius tai baltas sijonelis su melynom gelytem.bet veliau suzinojau kad Jezus vaiksciojo raudonai apsirenges,o Marija melynai.bet seip nemanau kad dabar yra visa tai sureiksminama.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 12:49 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na pas maniskius tai baltas sijonelis su melynom gelytem.bet veliau suzinojau kad Jezus vaiksciojo raudonai apsirenges,o Marija melynai.bet seip nemanau kad dabar yra visa tai sureiksminama. Aiškutis,o skraiste irgi turi būti su ružavais elementais
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 12:52 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas maniskius buvo su melynais.zygiui dejau 2skraistes,nes sakoma reik visus vaikus krikstyt su tuo paciu kriksto rubu<skraiste> tada suauge gerai sutars.kadangi dvynuku buvo tai nenoreju atskirt tai dejau abi
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 12:54 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va del skraisciu, visokiu nuomoniu girdejus, kiti primygtinai aiskina, jog kiekvienas sava turi turet..., musu visi seimos, gimines vaikai krikstyti su ta pacia skraiste, nesenai skaiciavom, jau 11
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 3:23 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) va del skraisciu, visokiu nuomoniu girdejus, kiti primygtinai aiskina, jog kiekvienas sava turi turet..., musu visi seimos, gimines vaikai krikstyti su ta pacia skraiste, nesenai skaiciavom, jau 11 Oho kaip faina na mūsų bus pirma o sakykit merginos kiek davėte pinigėlių kunigui tarkim kai mes krikštysim iškart du vaikus tai sakom nuo vaiko po 50lt per abu duosim 100lt na ne mes duosim,bet kriktatėviai po 50 lt. galvoju ar ne per mažai bet kiek žinau nenustatyta kiek reikia duoti,kiek kas gali tiek ir duoda
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 8:01 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o sakykit merginos kiek davėte pinigėlių kunigui Na jei nebus įžūlus kinigas ir pats stafkės nepasakys,tai mano manymu yra aukojama,ir kiek paaukosite tiek bus gerai Savo vaikus krikštijom vieną dieną (nors metų skirtumas 6),tai už kiekvieną davėm po 50 lt na kunigas nesakė ,kad mažai davėm...must pataikėm
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 8:03 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O žvakės papuošalai ir skraistė buvo pas mus neutralūs ,balti.Nors žvakėms pirkau ,kad skirtųsi tokios mažos mažos rožytės....sūnui buvo baltos,o dukrai rūžavos kažkaip man nesiderina mergaitei melsva spalva matyt mažai tikinti esu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 8:19 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus žvakė buvo su sijonėliu ir sijonėlis su melsva juostele,skraistė mūsų buvo visa balta. Quote (Romeniukas) o sakykit merginos kiek davėte pinigėlių kunigui galvoju tarkim kai mes krikštysim iškart du vaikus tai sakom nuo vaiko po 50lt per abu duosim 100lt galvoju na ne mes duosim,bet kriktatėviai po 50 lt. galvoju ar ne per mažai galvoju bet kiek žinau nenustatyta kiek reikia duoti,kiek kas gali tiek ir duoda 10 aš kiek pamenu tai lugtais 100 lt davė Quote (Valedy) Na jei nebus įžūlus kinigas ir pats stafkės nepasakys,tai mano manymu yra aukojama,ir kiek paaukosite tiek bus gerai Savo vaikus krikštijom vieną dieną (nors metų skirtumas 6),tai už kiekvieną davėm po 50 lt miela na kunigas nesakė ,kad mažai davėm...must pataikėm yra visokių tų kunigų man atrodo kad mūsų krikšto tėveliams sakė kiek duoti jai gerai pamenu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 8:27 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai vis nesusnekejom su kuminais dave kuminas kleboneliui 100 ir vyras 100 bet klebonelis ne zodzio apie tai,tik jau post faktum isiaiskinom.tas pats ir per zygio krikstynas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 8:29 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes tai vis nesusnekejom su kuminais dave kuminas kleboneliui 100 ir vyras 100 juokas bet klebonelis ne zodzio apie tai,tik jau post faktum isiaiskinom.tas pats ir per zygio krikstynas gerai nuskilo klebonėliui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Trečiadienis, 2010-06-16, 11:13 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) o sakykit merginos kiek davėte pinigėlių kunigui mes ki krikstijom mano pusbrolli mano tevai pusbr.kriksto tevai davem kunigui 200lt. o pusbr.tevai 50lt. tai gavosi 250lt. kunigui tai su mumis ir fotkinosi is islydejo nu ir taip toliau jautesi dekingas
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 0:30 AM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vis nesusnekejom su kuminais dave kuminas kleboneliui 100 ir vyras 100 Ojėj ot nuskilo kunigėliui Quote (Venera) jautesi dekingas Nu jau turėtų jaustis tokias bapkes gavęs,dar ir papildomai pakrapyt galėjo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-17, 8:39 AM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau