Pirmadienis, 2024-12-23, 9:36 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''









Forum moderator: linuciuxxxx  
Daržovių konservavimas
sela2000Data: Antradienis, 2009-08-18, 1:07 PM | Žinutė # 46








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 466
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (zuika)
o svogunus kai dedi ar juos kaip pjaustai ar kaip?

pjaustau

Quote (kristinka)
sela2000, superiniai agurkeliai,mano vyras nemegejas marinuotu agurkeliu bet sitie ir jam labai patiko

ne mano ten receptas as ji pasiskolinau is kitu 10 ir aplamai pirmi metai darau, bet vaikai irgi ziauriai patenkinti, nes uosvienes tai budavo visada minksti ir ju likdavo pastoviai, o mes parduotuvej pirkdavom, tikiuosi siemet nereiks pirkti taip




Atsijungęs
sela2000Data: Trečiadienis, 2009-08-19, 7:12 PM | Žinutė # 47








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Miestas:Kaunas
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 466
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Va taip darau





Atsijungęs
neridaData: Sekmadienis, 2010-08-01, 5:41 PM | Žinutė # 48








[ (US) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Alytus
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Marinuotos šparaginės pupelės

Marinatui:
2 ltr vandens
1 stikl. cukraus
1 stikl. acto,
1 stikl. aliejaus,
1 v.š. druskos.

Šparaginėms pupelėms nukerpam galikus. Tada verdam marinate, kad apsentų apie penkioliką min. (Jei perauginot, ir kiek kietesnės, nebaisu, verdam ilgiau). išimam pupeles, sukraunam kuo tankiau į stiklainius. Užverdam marinatą dar kartą, šįkart įbėrus pipirų grūdeliais ir lauro lapų, užpilam pupeles ir užsukam.
Taigis, šitaip valgom gerus septynerius metus ir kasmet vis pakartojam, o kad nepamirščiau- įtrenkiu čia


Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.
B. Ferrero
Atsijungęs
ausraa14Data: Šeštadienis, 2010-09-11, 12:26 PM | Žinutė # 49








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Jonava
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Marinuoti burokeliai
marinatui:
1.5 litro vandens
1 stikline cukraus
1 stikline acto 9%
1saukstas druskos

burokelkius isvirti,supjaustyti ar sutarkuoti (kaip kam patinka).sudeti i puoda ,uzpilti jau isvirtu marinatu ir pakaitinti 5-10 min.Kresti i stiklainius ir uzdaryti.

Su siuo marinatu galima marinuoti visas darzoves (agurkus,burokelius,svogunus t.t)


Atsijungęs
ausraa14Data: Antradienis, 2010-11-02, 11:41 AM | Žinutė # 50








[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Miestas:Jonava
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Moliūgai su imbieru
1 litras vandens
1 kg cukraus
30 gr acto esencijos
imbiero šaknis
Moliūgą supjaustyti kubeliais,imbiera sutarkuoti.Išvirti sirupą,ataušinti.Moliūgus sirupe laikyti tris dienas,užvirinti ir supilstyti į stiklainius.
Tinka prie paukštienos.


Atsijungęs
silvijaijaData: Pirmadienis, 2016-08-29, 10:45 AM | Žinutė # 51








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 23
Apdovanojimai: 0
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Mane domina salotos žiemai ir jų konservavimas. Darydavau iki šiol tik agurkų salotas. Morkų nemėgstam, pomidorų taip pat... tai nebent parika lieka. Kokias salotas galima pagaminti iš paprikos?
Atsijungęs
grarita270Data: Šeštadienis, 2022-07-02, 7:58 AM | Žinutė # 52








[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 32
Apdovanojimai: 0
Lytis: Vyras
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Ar kas nors konservuojate pomidorų sultis? Kiekvienais metais jų užauga daugiau, nei pajėgiame suvalgyti. Galvoju, jog sultys būtų ganėtinai gera idėja jei išspausčiau lėtaeigės hurom sulčiaspaudės pagalba, tik kaip pasterizuoti, kad laikytųsi ilgesnį laiką?
Atsijungęs
Search:



Kartą užsukęs negali sustoti© 2024