Daržas-daržovės
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-06-08, 1:54 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) va salotos pas mus kaip tik labai gerai auga, tokios skanios nepalyginsi su parduotuvinėm mes šiltnamyje jau baigiam antras suvalgyti, jau galima valgyti ir tas kur vėliausiai pasėjom, o kad skanios tai faktas valgai ir žinai ką valgai , o lauke tai kaip ir viskas sudygę, ridisus tik išsiretinau, o saločikės ir lauke čiki piki tik va manau moloūgus teks praretinti arba kirur pernešti nes labai vienas šalia kito
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 11:28 AM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na o aš galiu pasigyrti jog jau vakar mažė valgė avietes, ir dar jog jau 2 pomidorai rausta
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 8:41 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Na o aš galiu pasigyrti jog jau vakar mažė valgė avietes, ir dar jog jau 2 pomidorai rausta kaip faina mūsų pomidorai jau irgi sirpsta ant vieno pomidoro užsimezgę 48 pomidorai vieni mažesni kiti didesni, kažin ar visi užaugs ir paprikų kiek prisimezgę o agurkus iš šilknamio jau valgome mačiau lauke jau žydi tai manau už poros savaitėlių prasidės vakavimas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 8:42 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o va avietės mūsų dar žalios nors serbentai jau dauguma sunokę nes visi ant saulės pasodinti vyšnias reikės važiuoti išsiskinti ir kompotą darysių žiemai
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 8:56 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) yšnias reikės važiuoti išsiskinti ir kompotą darysių žiemai
pas mus tai tie šėtonai paukščiai neleidžia nei paragauti. Kaip pradeda kartu su braškėm tai ir baigia vyšniom vakar jau girdžiu kudakuoja tyliai, išeinu laukant supasi ir lesa dar žalias Paprašė tėtis kad parvežčiau vadinamąją "vazdušką", nes jau neeina susidorot su jais O pas jumis tokių dalykų nebūna? Čia tokios ilgom uodegom, barods kėkštai, o čia Vilniuj tai pas kaimynus trešnes mačiau varnos lesė... kas per pauščiai šiais laikais nesuprantu. Lestų kokius vabaliukus, muses, tai ne uogų jiems duok
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 8:59 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) pas mus tai tie šėtonai paukščiai neleidžia nei paragauti. Kaip pradeda kartu su braškėm tai ir baigia vyšniom vakar jau girdžiu kudakuoja tyliai, išeinu laukant supasi ir lesa dar žalias Paprašė tėtis kad parvežčiau vadinamąją "vazdušką", nes jau neeina susidorot su jais O pas jumis tokių dalykų nebūna? Čia tokios ilgom uodegom, barods kėkštai, o čia Vilniuj tai pas kaimynus trešnes mačiau varnos lesė... kas per pauščiai šiais laikais nesuprantu. Lestų kokius vabaliukus, muses, tai ne uogų jiems duok būna ir pas mus mums tai kaiminka patarė maršką uždėti tai mes uždėjom ten kažkokią tai nenulesė bet kaip bus su trešnėm tai nežinau gal nelys prie mūsų
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 9:03 PM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gerai jums, o mes jau viską bandėm ir marškas ir tinklą tiesėm ir kompaktus kabinom - dzin joms beliko šratą į subinę įvaryt - gal tada bijos kažkokios modifikuotos matyt Beje teta buvo pagavus vieną tokią gudruolę kuri po agro plėvele braškes ėdė ir negalėjo pabėgt, tai nusuko kaklą ir pakabino medyje, tai žinok nebeskrido daugiau nei viena, o pakol jai suko galvą, kitos rėkė nesavu balsu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 9:17 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) pas mus tai tie šėtonai paukščiai neleidžia nei paragauti. Kaip pradeda kartu su braškėm tai ir baigia vyšniom vakar jau girdžiu kudakuoja tyliai, išeinu laukant supasi ir lesa dar žalias Paprašė tėtis kad parvežčiau vadinamąją "vazdušką", nes jau neeina susidorot su jais O pas jumis tokių dalykų nebūna? Čia tokios ilgom uodegom, barods kėkštai, o čia Vilniuj tai pas kaimynus trešnes mačiau varnos lesė... kas per pauščiai šiais laikais nesuprantu. Lestų kokius vabaliukus, muses, tai ne uogų jiems duok na pas mus tai tu spoku kolonijos jau renkas.kaimynai medzius apdeja su tinklais,mes kartais su orinuku papyskinam,bet gi nestovesi istisai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 9:21 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ducky) Beje teta buvo pagavus vieną tokią gudruolę kuri po agro plėvele braškes ėdė ir negalėjo pabėgt, tai nusuko kaklą ir pakabino medyje, tai žinok nebeskrido daugiau nei viena, o pakol jai suko galvą, kitos rėkė nesavu balsu juokas oj geras nu juokiasui iki ašarų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-06-27, 9:21 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mes kartais su orinuku papyskinam,bet gi nestovesi istisai mes va irgi kartais papiškinam
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Antradienis, 2011-06-28, 2:49 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va avietės mūsų dar žalios na o avietės pas mane tai raudonos jau 3 diena mažė valgo vis sako skani braškė mergaitės gal kuri esat auginusios meliona šiltnamyje ? pasisodinau tai žiūriu puse šiltnamio tuoj apraizgys žiedu daug kol kas nieks nesimazga,jis pas mane driekias po žeme gal ji ryšt reik ?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Metta | Data: Penktadienis, 2011-07-01, 9:31 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 72
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gal pasikartosiu... duosiu patarimą... kad dažnai nelaistyt daržo ar šiltnamio, reikia žemę apdengti žolėmis... tai padeda...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-07-02, 9:43 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Na o aš galiu pasigyrti jog jau vakar mažė valgė avietes, ir dar jog jau 2 pomidorai rausta miela Maniškiai šiandien tai pat jau valgė avietes Tik mažylis vadina braškėmis
Quote (snieguoliuke) mačiau lauke jau žydi tai manau už poros savaitėlių prasidės vakavimas Pas mus ir jau gurkai žydi Jau pas mus yra morkyčių,burokėlių,šiandien praretinau tai gal geriau ir didesni augs
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2011-07-02, 9:45 PM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O svogūnų laiškai pas mus ir kažkokie nupietę kaip Laurituke sakė Daugiagalvės Pas kaimynę dideli gražūs,o pas mus nieko gero,pradžioje dar dar buvo,o dabar tai visai nupiepe
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2011-07-03, 9:27 AM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus ir jau gurkai žydi Jau pas mus yra morkyčių,burokėlių,šiandien praretinau tai gal geriau ir didesni augs aš jau senokai praretinau bet labai neišretinau nes man morkytės mažesnės skanesnės tas pats ir su burokėliais Quote (Romeniukas) Maniškiai šiandien tai pat jau valgė avietes Tik mažylis vadina braškėmis pas mus irgi jau yra, bet kinderis sako man skaniau serbentai, ten daugiau vitamino C o šeip man naminės avietės nelabai, va miško tai pasaka
|
Atsijungęs |
| |