Daržas-daržovės
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:02 AM | Žinutė # 106 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar jau pasikapsčiau darželyje,žemė labai nebloga kiek aš gi ten suprantu Nepašalusi,tai galvojame kitą savaitgalį jau užsiimti darbais,reikės atlaisvinti visą daržą,nes ten yra truputi užgriozdinta rakandais. tada jau pasidarbuosime su kastuvu ir kauptuvėliais Maniškis juokiasi,sako kažin ar ilgam čia pas tave toks azartas dirbti darže,kai reikės tai tingėsi,per piktžoles daržovių nesimatys :juokas:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2011-04-04, 8:03 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:03 AM | Žinutė # 107 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Vakar jau pasikapsčiau daelyje,žemė labai nebloga kiek aš gi ten suprantu Nepašalusi,tai galvojame kitą savaitgalį jau užsiimti darbais,reikės atlaisvinti visą daržą,nes ten yra truputi užgriozdinta rakandais. tada jau pasidarbuosime su kastuvu ir kauptuvėliais na sodinti į daržiuką dar ankstoka, nes žemė nėra pakankamai įšilusi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:16 AM | Žinutė # 108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na sodinti į daržiuką dar ankstoka, nes žemė nėra pakankamai įšilusi miela sodint anksti, bet suruošt dirvą sėjai labai gerai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:17 AM | Žinutė # 109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) sodint anksti, bet suruošt dirvą sėjai labai gerai aga, mes jau susitvarkėm, laukiam kad pradžiųtų ir apie balandžio visurį pradėsim sodinti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:21 AM | Žinutė # 110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dar galvoju šparagų daugiau pasisodinti , labai skanu žiemą jie o kažin ar sunku kalafijorus auginti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:24 AM | Žinutė # 111 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) sodint anksti, bet suruošt dirvą sėjai labai gerai Tai mes tą ir ruošiamės kitą savaitgalį daryti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 12:41 PM | Žinutė # 112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kažin ar sunku kalafijorus auginti kaip kopustus,daigus i zeme ir lauki kol pardes megzti ziedyna,tada reiktu lapus i virsu sukelt ir aprist,kad tas baltas ziedynas negautu sules spinduliu.nes jei neaprisi tai buna ta balta kepure labai reta.o seip labai nelepus augalai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 12:44 PM | Žinutė # 113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kaip kopustus,daigus i zeme ir lauki kol pardes megzti ziedyna,tada reiktu lapus i virsu sukelt ir aprist,kad tas baltas ziedynas negautu sules spinduliu.nes jei neaprisi tai buna ta balta kepure labai reta.o seip labai nelepus augalai va aš bandysiu pirmakart nežinau kaip seksis va šiandien nusipirkau baziliko ir kalendros pasisesiu į indelius
|
Atsijungęs |
| |
Metta | Data: Penktadienis, 2011-04-22, 2:26 PM | Žinutė # 114 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 72
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vakar susitvarkiau siltnami, tai siandien pasejau ridikeliu, krapu, petrazoliu... pomidorus ir agurgus veliau truputi... pas mane darze zemuoges laabai nusalusios, nezinau ka daryt.... ismesti gaila...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-29, 10:25 PM | Žinutė # 115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va pas mus bulvės pasodintos jau savaitę, salotas ir ridisėlius kitą savaitgalį jau valgysim, pasisėjau jų ir lauke, jau ir svogūnus, žirnius, morkas, burokėlius pasisėjom liko tik sulaukti alyvų žydėjimo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 1:20 PM | Žinutė # 116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pas mus jau viskas sudygo tik kazko morkytes ne savaitgalidarsesiuagurkus,sparaginespipeles,krapus ir cesnakus.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:37 PM | Žinutė # 117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Pas mus jau viskas sudygo tik kazko morkytes ne savaitgalidarsesiuagurkus,sparaginespipeles,krapus ir cesnakus. o kodėl česnakus taip vėlai sodini?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 8:38 PM | Žinutė # 118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus viskas sudygę, tik mairūnas ne o savaitgalį sodinsim kas liko t.y pomidorus, agurkus, šparagus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:00 PM | Žinutė # 119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kodėl česnakus taip vėlai sodini? O ką aš žinau tipo jau per vėlu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-05-12, 9:04 PM | Žinutė # 120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) O ką aš žinau tipo jau per vėlu net nežinau bet mes česnakus ir krapus pačius pirmus lauke pasodinom nes jie nebijo šalnų
|
Atsijungęs |
| |