Daržas-daržovės
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 8:18 AM | Žinutė # 61 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Daivike) Ridikėliai šalto klimato daržovė ir pakenčia minusines temperatūras. Jei auginate po laikinomis priedangomis, jas, sušilus orams, nuimkite. Šiltnamius gerai vėdinkite, nes juose greitai pakyla temperatūra ir ridikėliai pradeda auginti lapus, o ne gumbus. Tinkamiausia temperatūra – 15-18° C. Karštomis dienomis ridikėlius laistykite kuo šaltesniu vandeniu. Rudens derliui ridikėlius rekomenduojama sėti rugpjūčio antroje pusėje, pasėti anksčiau dėl per aukštos temperatūros augins lapus, o ne gumbus. dėkui už info Quote (snieguoliuke) pas mus irgi sakau valgysim ridikų lapus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 3:44 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės,jau rudenėlis artėja,kaip jūsu derlius ? Pas mus tai prastai morkos neišdygo gerai,svogūnai taip pat o bulvės tai net ne-inau kaip bus tikriausiai supus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-08-12, 4:43 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Sveikutės,jau rudenėlis pomidorų,agurkų yra pakankamai,išaugo mano arbūzai jau kokie 5 kumščio dydžio,porai auga,balti burokai irgi bet vat su brokoliais nepasisekė į lapus nuaugo ir fsio daugiau nieko,morkos taip pat nieko gero labai mažos ir nekokios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 8:57 AM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Sveikutės,jau rudenėlis agurkai pas mane velai sudygo tai tik dabar pradejo megzti agurkiukus.pomidorai mane jau praaugo ir jau kibira esu nusirinkus<jie vynuoginai>,svogunai ir morkos prasti<jie pas mane kazkodel neauga..o ridikeliu 2-3 parija super uzaugo
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 10:42 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš manau pas mus prasti metai obiuliu nėra ,nes kas antrus metus buna,moliugo gražiausi lapai,bet vaisiaus nėr jokio,cukinijos 3 kart sėjau neišdygo na 3 kart užaugo bet kažin ar spės ką užaugint, agurku sočiai vyras šiltnami dirba tai nėr kur kišt tonom i griovi lauk vežą nieks neperką
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-08-13, 10:46 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Aš manau pas mus prasti metai obiuliu nėra ,nes kas antrus metus buna,moliugo gražiausi lapai,bet vaisiaus nėr jokio,cukinijos 3 kart sėjau neišdygo na 3 kart užaugo bet kažin ar spės ką užaugint, agurku sočiai vyras šiltnami dirba miela tai nėr kur kišt tonom i griovi lauk vežą nieks neperką liudna obuolių,kriaušių ir pas mus nėra ne tie metai šie oho kaip gaila atrodo savi agurkai skanu ir va reikia mesti
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 1:29 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oho kaip gaila atrodo savi agurkai skanu ir va reikia mesti kaip čia pasakius laukia auginti skaniau ir be trašu auga o šiltnamį tai pavaro jog gražesni butu trašu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-08-15, 8:22 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) o šiltnamį tai pavaro jog gražesni butu trašu aaa...aišku
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 10:32 AM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Aš manau pas mus prasti metai obiuliu nėra ,nes kas antrus metus buna Quote (Laurituke) obuolių,kriaušių ir pas mus nėra ne tie metai šie o va obuoliu tai daug turesim kaip ir praejusiais metais.vesiu bsiki sultim issispaust,gal kokias 5 dezes ziemais susidesiu o kitus isdalinsiu dabar zygucio rojus gali kiek nori obuoliu kriausiu ir slyvu valgyt.
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 1:58 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gali kiek nori obuoliu kriausiu ir slyvu valgyt. na mes tokios prabangos neturim
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-08-16, 1:59 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o va obuoliu tai daug turesim kaip ir praejusiais metais.vesiu bsiki sultim issispaust,gal kokias 5 dezes ziemais susidesiu o kitus isdalinsiu _liuks_ dabar zygucio rojus gali kiek nori obuoliu kriausiu ir slyvu valgyt. va kaip gerai o pas mus nėra šiais metais o šiaip tai būna labai daug
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 10:17 AM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na mergytės jau prasidėjo bulvekasis ir kaip jis jums ?Pas mane tai gal geriau negu pernai ,bet labai jau daug sugriaužtu vabaliu kukurkliu ar kaip ju ten ,pamiršau pavadinima tokie ilgi su žnyplėm labai baisus kai pamačiau juos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 10:32 AM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mes tai abai mažai buvom bulvių pasisodinę, bet derlius visai nieko gražios ir kaip ne keista kirmėlių nesuėstos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 11:00 AM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) labai jau daug sugriaužtu vabaliu kukurkliu ar kaip ju ten kurklius naikina kurmiai cia galima rinktis kas blogiau na mes ryt vaziuosim pas uosvius bulviu kast tai bus matyt
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-09-09, 8:35 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kurklius naikina kurmiai man regis netaip pavadinau gal kirstukai na tokie kaip skorpionai man panašus o kurmiu pas mus ir taip nėr prieš daug metu išnaikinom su žmogaus fekalijom
|
Atsijungęs |
| |