Daržas-daržovės
|
|
Kamelija | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 10:27 AM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sumasciau pavasari daržioka asmenini susikasti Pas mamą buvau pasisodinus, bet ji man nuravėjo, o paskui sako, kad neraviu ir tenka jai už mane , jai prie namu, o man vazinet reikia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 10:31 AM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na man panasei su anyta buva,leido sodint susisodinau,bet kas saite neprivazinesiu o atvaziudavau budavo jau nuravejus,o paskui ir priekaistai,tai del saves barskiu pora lysviu,svoguniuku,salotikiu,rugstyniu,dar pomidoru ir agurku ant lauko.na mum tai uzteko pusryciam<kartais ir vakarienei>
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:43 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) O jus rankom darze lysves susikasat ar samdote/turite technika? mūsų technika arklys , kaimynams suaria tai ir mes paprašom už alaus puslę , o lysves tai patys pasidarom Quote (Kamelija) paskui sako, kad neraviu ir tenka jai už mane , jai prie namu, o man vazinet reikia dažniausiai taip ir būna ,es tai sakėm dabar sodinsim vėl agurkus (daug jų sodinam), morkas, burokėlius, rugštynes, svogūnus cukinijas, o šilknamį pomidorai ir paprikos , sakau gal išeis kitais metais ir bulbių pasisodinti, bet va draugai kiek pasodino tai panašei tiek ir išsikasė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 7:50 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man atrodo jau pavelevau-jei kitamet isars, tai ravet nespesiu -velena bus nesupuvus per ziema
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 7:54 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na oirmais metais daugiau paravesi,seip jei yra galimybe su kltivatorium paraeik gerai zeme supurens
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 10:56 AM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš jau prisipirkau sėklu pomidorai pas anyta ant palangės dygsta ,reik laukt geresniu oru ir darbuotis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 10:58 AM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) Aš jau prisipirkau sėklu miela pomidorai pas anyta ant palangės dygsta ,reik laukt geresniu oru ir darbuotis miela pas mano anyta irgi jau pomidorai auga indeliuose,reiks man pirktis sėklų jau ,laukiu kada galėsiu sodinti patinka man darbuotis kai šiltą lauke padirbėti prie žemės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 11:43 AM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mano anyta irgi jau pomidorai auga indeliuose,reiks man pirktis sėklų jau ,laukiu kada galėsiu sodinti patinka man darbuotis kai šiltą lauke padirbėti prie žemės man vis sauke kad dar per anksti sodint na vadinas kita savaite as irgi uzsiimsiu darzininkyste
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 11:45 AM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) man vis sauke kad dar per anksti sodint galvoju na vadinas kita savaite as irgi uzsiimsiu darzininkyste oj nemanau kad anksti ji jau prieš kokią sav pasodino jau užsiimk ir tu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-04-01, 2:08 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) laukiu kada galėsiu sodinti patinka man darbuotis kai šiltą lauke padirbėti prie žemės aš irgi laukiu kai prasidės visi darbai kitą savaitę žadam šilknamyje pasisėti salotų, ridisėlių o ką šiemet žadat sodinti mergaitės, ar dar turit pernykščių žiemos atsargų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 2:06 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką šiemet žadat sodinti mergaitės, ar dar turit pernykščių žiemos atsargų na siemet daug pas anyta sodinsiu.tai darzoviu daug visoskiu :kopustai,kalafijorai,briuseliai,brokoliai,burokeliai,sparagai,morkos,pupeles,is idomesniu bandysiu artisokus.
|
Atsijungęs |
| |
Ducky | Data: Sekmadienis, 2011-04-03, 2:30 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 302
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o ką šiemet žadat sodinti mergaitės, ar dar turit pernykščių žiemos atsargų dar turim kai ko bet jau pamažu eina prie pabaigos... Turim sodą užmiestyje tai savų daržovių, vaisių bei uogų turim :) šiltnamio dar neturim, nes neturėdavom galimybės gyventi ten pastoviai, o šiemet tėtis jau darys :) o daržovės tai etatinės: agurkai, kopūstai, morkytės, pasternokai, cukinijos, ridikėliai, bulves sodinam, tai turim savų bent per žiemą. Turim visokiausių uogų krūmų, tai žiemai prisišaldom, o kur dar sultys :) na bet viskas jau į pabaigą, sulčių vos keli stiklainiai liko, tai dabar sulą geriam :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:53 AM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O ar kas sodinatės česnakus? Mes šiemet pradžiai bandysime,ridisėlius,salotas,agurkus,svogūnus,burokėlius,kopūstų, morkas ir norime česnako
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Pirmadienis, 2011-04-04, 7:54 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 7:57 AM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) ar kas sodinatės česnakus mes sodinam kaip ir svogūnus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2011-04-04, 8:00 AM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes šiemet sodinsime daug agurkų , panašei kaip pernai, vienus sėjam anksčiau kitus šiek tiek vėliau salotos , ridisėliai, svogūnai ( bet auginm tik dėl laiškų ) rugštynių šiemet nereikės nes lenda pernykštės, morkytes, burokėlius ir bulves sodint bandysim , aišku ir cukinijas o šilknamyje bus pomidorai, paprikos
|
Atsijungęs |
| |