Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-11-20, 1:51 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) o kuriam vaikui nerupi kompas? rupi visiems, o kuo daugiau drausi tuo labiau nores, nes visi vaikai dabar kompiuteriniai. tik aisku reikia saiko. gerai ne visi tikrai nevisi, aš nesakau kad visai nesėdi prie kompo, tas sedėjimas ir susirašinėjimas su draugais arba namų darbų darymas kompe manau tikrai nėra blogai, bet kai atsisėda žaidimų žaisti ir be saiko, nieko daugiau nereikia tik kompo, va tada labai blogai mūsų bernužėlis paprasčiausiai per daug užimtas, ir jo klasiokų taip pat aišku yra klasiokas kur tėvai sakė ir naktimis sėdi prie kompo kai jie užmiega bet kai turi vaikas draugų, turi papildomos veiklos tikrai kompas nerūpi pas mus vienintelė diena kinderiui laisva yra sekmadienis, nes futbolas 5 kartus per savaitę, baseinas3 tai laiko prie kompo žaisti nebelieka, ir labai smagu kad ir nesiveržia prie tų žaidimų o kas su saiku manau viskas tinka, bet tas saikas greitai dingsta o va dar krikštomama sakė atsiųs iš užienio naują futbolinko aprangą su batais mylimos komandos, ot bus laimės vaikui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-11-20, 1:53 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) kad ir zaidimams man atrodo jam tikrai nereikia, kas toliau bus, masinos paparasys kitais metais juokas be to nelabai pavyksta susitarti kas liecia drausme, mokslus. taip kad man nekyla rankos jam kazka is vis dovanoti, bet gi nepaliksi vaiko be dovanu kad jis nera labai geras. geda nupirkt reikia tada kažką simboliško, ir arašyk atsakymą nuo kalėdų senelio, kad kadangi buvo negeras, neklausė mamos ir mokytojos, dovanėlės bus kuklesnės, o jei pasikeis tai per kitas kalėdas gal ir atneš ko jis nori
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Penktadienis, 2013-11-22, 7:25 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mes tai mažiui užsakėm Maxi lego bloks 160 dalių.. Galės statyti .. O dičkė nori monster hight lėlės kur šviečia
|
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2013-11-25, 9:01 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote zuika ( ) Mes tai mažiui užsakėm Maxi lego bloks 160 dalių.. Galės statyti .. O dičkė nori monster hight lėlės kur šviečia šaunios dovanėlės
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Antradienis, 2013-11-26, 1:03 AM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) šaunios dovanėlės Šaunios dovanos bet ir ųaunios kainos Darbandžiau atkalbėt paną nuo lėlės,bet ne kategoriškai nori , tik žinau kaip bus ,svarbu gaus,pora dienų ir į kampą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2013-11-26, 10:14 AM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote zuika ( ) dienų ir į kampą sypsausi nu jo čia jau žinomas dalykas, maniškis ko nenušveičia tai vėžliukų nynzių tie herojai jam ilgiausiai įstrigę jau gavo nynzių mašiną kurios labai norėjo, ankstyva dovana, kadangi akropolyje buvo nuolaidos, tai kalėdų senis ankščiau pasistengė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2013-11-26, 6:25 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai eisim apžiūrėt į maksę, apžiūrėt kas gero, ko prašyt pas Kalėdų senį kad atneštų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2013-11-26, 6:48 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) bet čia playstation 2 o ne x box
zinau atkalbejome nuo x box tokiam vaikui uz 500lt maziausiai pirkti dovana kad pazaistu apsurdiska,as nesutinku.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2013-11-27, 8:39 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jetau tos kaledos, vaikinukai vistiek isiprase ne 2 o 3 playstation as tai nepirkciau, bet yra kas perka, na jie ten susitare kazka, tai tegul
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-11-27, 8:49 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) jetau tos kaledos, vaikinukai vistiek isiprase ne 2 o 3 playstation juokas juokas juokas juokas as tai nepirkciau, bet yra kas perka, na jie ten susitare kazka, tai tegul juokas tai jug per Kalėdas dovanas neša kalėdų senelis o ne tavasis vadinasi šaunuoliai tavo vaikinukai, jei neklausydami ir būdami nelabai geri tokias dovanas išsiprašo įsivaizduoju prižadėjo kad bus labai geri, labai mokysis, o vos tik gaus dovaną ir bus po pažadų, nes ne vieni vaikai taip elgiasi vadinasi jau žino kas dovanas neša pas jus, kad ne Kalėdų senelis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2013-11-27, 8:53 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote snieguoliuke ( ) tai jug per Kalėdas dovanas neša kalėdų senelis o ne tavasis vadinasi šaunuoliai tavo vaikinukai, jei neklausydami ir būdami nelabai geri tokias dovanas išsiprašo įsivaizduoju prižadėjo kad bus labai geri, labai mokysis, o vos tik gaus dovaną ir bus po pažadų, nes ne vieni vaikai taip elgiasi vadinasi jau žino kas dovanas neša pas jus, kad ne Kalėdų senelis
oj nieko panasaus, jie iki dabar tiki seneliu, kalba ejo tokia,kad senelis neatnes tai ko nori jei nedarys ko praso teveliai. taip kad pazadejo, kol kas viskas labai grazu, mokosi puikiai, klauso, ruosia pamokas, tvarkosi ir taip toliau.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-11-27, 8:54 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai Kalėdos gražiausios yra tada kai vaikas tiki stebuklu tada ir ta nuotaika stebuklinga, su nekantrumu laukia Kalėdų ryto, kad pamatytų ką gaus dovanų, o kai susitaria su tėvais ką nori dovanų tai jokiomis Kalėdomis nebekvepia va mūsų vienas krikštasūnis labai negeras vaikas visus metus buvo, tai su jo tėveliais susitarėme, kad nieko dovanų neatneš, išskyrus saldainių, ir gaus laišką nuo kalėdų senelio
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2013-11-27, 8:58 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jetau kazin kiek tas stebuklas gali testis, ateina laikas vaikai viska supranta ir nemanau kad jau tai netenka kaledu prasmes ar kazkokio stebuklo. kol maziukai taip jie tiki, bet ateina ta diena, beje pas pacia manau jau greitu laiku ateis ta diena jei dar neatejo... 10 metu vaikas tikrai jau nebetiki seneliu zino kas atnesa dovanas, bet vistiek vaikai dziaugiasi...
beje net idomu pasidare kokiu metu vaikai jau supranta kad nera kaledu senelio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2013-11-27, 9:04 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote Romeniukas ( ) jetau kazin kiek tas stebuklas gali testis, ateina laikas vaikai viska supranta ir nemanau kad jau tai netenka kaledu prasmes ar kazkokio stebuklo. kol maziukai taip jie tiki, bet ateina ta diena, beje pas pacia manau jau greitu laiku ateis ta diena jei dar neatejo... 10 metu vaikas tikrai jau nebetiki seneliu zino kas atnesa dovanas, bet vistiek vaikai dziaugiasi...
beje net idomu pasidare kokiu metu vaikai jau supranta kad nera kaledu senelio galvoju iš dalies tikrai netenka, jei seniau tikėdavo kad dovanas tikrai kažkas kitas atneša o ne tėveliai o ne tai kad patas paprasai kad tau nupirktų tą ar aną na musų bernužliui 9 metukai ir dar kolkas tiki, kažkada buvo paklausęs ar ne mes perkam, bet gražiai išsisukom, nes netgi budėjo pernai prie eglutės, bet kartu nuėjom miegoti, ir tada mes padėjom, ir pats pirmas atsikėlė ir pamatė, kad jau atnešė
|
Atsijungęs |
| |