Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-11-15, 9:33 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mano turi 5 rinkinius LEGO,bet kaladeliu kur tik nesu radus ,net margarino indeli,kiekviena vakara tenka garsiai pasakyt jog susirinktu tas kaladeles,bet bent pusvalandis kas vakara praeina ramei ir kazkodel itariu kad gaus dar daugiau ju Tai ir pas mane būtų lygiai tai pat,dėl to nelabai ir norisi tų lego pirkti ir žinau,kad jis nedelios,o išmetys po visus namus. Na kiek pora tris dienas padelios ir numes,nes jau kažko kito norės. Veiksmo nėra jam tai greit atsibosta.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-11-15, 9:51 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kūdikėliams tai mes sakėm nupirksim, ko tėveliai paprašys, kažką simbolišką, ar kokį įdomesnį žaisliuką su muzikitėm
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-11-15, 9:54 PM | Žinutė # 138 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kūdikėliams tai mes sakėm nupirksim, ko tėveliai paprašys, kažką simbolišką, ar kokį įdomesnį žaisliuką su muzikitėm Man žaiuriausia kai reikia pypliukams pirkti dovana na tokiems 1 metukų ir mažesniems,siaubas kaip sunku kažką išrinkti,tai nežinau ką reikės sesės Pijui nupirkti :galvoju:Reiks klausti kuo domisi kas patinka nes kitaip tai labai sunku tokiems mažuliukams ką nors nupirkti,kad būtų nenumestas į kampą.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-11-15, 9:56 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man žaiuriausia kai reikia pypliukams pirkti dovana na tokiems 1 metukų ir mažesniems,siaubas kaip sunku kažką išrinkti,tai nežinau ką reikės sesės Pijui nupirkti :galvoju:Reiks klausti kuo domisi kas patinka nes kitaip tai labai sunku tokiems mažuliukams ką nors nupirkti,kad būtų nenumestas į kampą. o man kaip tik atrodo, kad iki kokiu 2 metukų kip tik lengvą išrinkti, svarbu šviestų, leistų garsus arba grotų muzikitė o jei vaikui kažkas labai labai patinka, tai dar lengviau išrinkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2011-11-16, 7:58 AM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man kaip tik atrodo, kad iki kokiu 2 metukų kip tik lengvą išrinkti, svarbu šviestų, leistų garsus arba grotų muzikitė o jei vaikui kažkas labai labai patinka, tai dar lengviau išrinkt Tai kad mažuliukams iki 1 metukų daugiausiai patinka namų apyvokos daigtai Duok samtį bliūdą ir bus geriausi žaislai Na čia jau nuo temos krypstu
|
Atsijungęs |
| |
Pearl | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 9:28 AM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 315
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ateinu pasisakyti apie kilimuką,kurį jau gavau :D. Pirmas įspudis labai mažiukas, nes tikėjausi daug didesnio (juk reklamoje ir akys mato didelį vaizdą) o ir supakuotas jis tik paprastame celofaniniame maišiuke. Bandyti piešti dar vaikai nebandė, nes laukiame švenčių , juk tuo tikslu ir buvo pirkta Su drauge bandysime susikoperuoti ir bendrai nusipirkti papildomus kelis vandens pieštukus ir anspaudukus papildomai, pagailėta daugiau įdėti į komplektuką, o su vienu mums nėra kas veikti( kai mūsų tiek daug) Tai tiek Ar pirkčiau dar kartą jei galimybė būtų?Manau abejotinai , visgi geriau pirkti pačiūpinėjus ir reikėtų apžiūrėjus prekę iš visų pusių ir tik realiai
Paskutinį kartą redaguota OriNta - Penktadienis, 2011-11-18, 9:30 AM |
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 11:19 AM | Žinutė # 142 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va kaip ir buvo rašyta jog ant jo reklamoje telpa du vaikai o kur rašė ta mama kad ten jis mažas labai žodžiu jo geriausias variantas būtų apčiupinėti o tik tada pirkti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2011-11-18, 6:58 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (OriNta) Manau abejotinai , visgi geriau pirkti pačiūpinėjus ir reikėtų apžiūrėjus prekę iš visų pusių ir tik realiai va aš kažkaip irgi noriu kaip tu ir sakai pačiupinėti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Trečiadienis, 2011-12-14, 8:56 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pagaliau baigti pirkimai nebeskaudės galvos ....belieka supakuot, bet pirma reik pakavimo popieriaus prisipirkt \
O Kalėdų senis šiemet atneš: Mažei- muzikinį kilimėlį, bakuganą, porą knygučių, saldainių, Ratų dėlionę. Dičkiui- valdomas nuotoliniu būdu sraigtasparnis, saldainiai, laboratorija.
O krikštasūniui prigriebiau Beno Teno laikrodį, kažkoks ten paveiksliukus keičiantis ar dar kažką ...
Na o mama su tečiu buvo labai blogi, tai dovanų negaus
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 1:21 AM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Ratų dėlionę. patinka tavo mažei tokie dalykai? Quote (Valedy) Na o mama su tečiu buvo labai blogi, tai dovanų negaus na va žinosi kaip būti blogai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 9:47 AM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) patinka tavo mažei tokie dalykai? Nu žinok ta mano merga yra kaip pacanas vat ką reiškia augti su daug vyresniu broliu, kur jo visi žaislai jai nuo mažumės buvo berniūkiški (nors jai buvo perkami mergaitiški, bet ji mieliau žaidė su brolio mašinytėm ir t.t )...po šiai dienai panai nereikalingos jokios lėlės , net neužkliūna, nors turi...
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 10:07 AM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Nu žinok ta mano merga yra kaip pacanas vat ką reiškia augti su daug vyresniu broliu, kur jo visi žaislai jai nuo mažumės buvo berniūkiški (nors jai buvo perkami mergaitiški, bet ji mieliau žaidė su brolio mašinytėm ir t.t )...po šiai dienai panai nereikalingos jokios lėlės , net neužkliūna, nors turi... o matai nu geras kaip būna nu bet tai ką db jei vaikui įdomu yra
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 10:20 AM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o matai nu geras kaip būna nu bet tai ką db jei vaikui įdomu yra Net keista, atrodo mergaitė, bet mergaitiški žaislai ne itin domina , bet užtat su rūbais yra grynų gryniausia mergaitė, kelnių nemėgsta nė tam kartui, jai reikia sijonų , suknelių, tunikų ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 10:24 AM | Žinutė # 149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Net keista, atrodo mergaitė, bet mergaitiški žaislai ne itin domina , bet užtat su rūbais yra grynų gryniausia mergaitė, kelnių nemėgsta nė tam kartui, jai reikia sijonų , suknelių, tunikų ir t.t. gryniausia mergaitė tik žaisliukai berniukiški,pasirodo būna ir taip
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 12:03 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vsio supirkau vaikinam dovanas: Zyguciui zmogaus voro knyga<i darzeli>,beno teno laikrodi<nakti sviecia>,tigriuka kur piesiama tamsoj su piestuku ant jo pilvuko o paskui vel isnyksta tas rasalas,zmogaus voro fura kuri isiskleidzia i zaidimu akstele,bakugana,balansini dviratuka Augustui ''smurfu''knyga<i mokykla>,laikrodi,masina ant oro pagalviu su distanciniu,didele riedlente,bakugana,kosmetikos rinkini Martynui knyga kur mokina piesti masinas<i mokykla>,laikrodi,malunsparni su distanciniu,bakugana,kosmetikos rinkini,sokliuka<lazda ant kamuolio musu laikais jos budavo su spiruokle> vyrui barzdaskute,na ir as buvau bais gera tai gausiu lyginimo lenta<viledos>,plauku tiesintuva,ir fena
|
Atsijungęs |
| |