Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 1:00 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) lazda ant kamuolio musu laikais jos budavo su spiruokle> Iš kur pirkai? Ir kokiam amžiui jis skirtas, ta prasme kokį svorį atlaiko, nes aš kai užmačiau e-senukai.lt tai lb sudomino, norėčiau savo dičkiui tokio. Pamenu ir aš tą šokliuką iš vaikystės, smagus dalykėlis
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 1:04 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, ar tai turėjai omeny apie tą lazdą
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 1:05 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Bet apskritai, idit, tikrai nemažai dovanėlių gaus ne tik vaikinai, bet ir tėtukai aš tai šį kart sau nieko...nebent kokių vitaminų nusipirksiu, nes jau 100m kai save tuo lepinau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 1:20 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vsio supirkau vaikinam dovanas: Zyguciui zmogaus voro knyga,beno teno laikrodi,tigriuka kur piesiama tamsoj su piestuku ant jo pilvuko o paskui vel isnyksta tas rasalas,zmogaus voro fura kuri isiskleidzia i zaidimu akstele,bakugana,balansini dviratuka Augustui ''smurfu''knyga,laikrodi,masina ant oro pagalviu su distanciniu,didele riedlente,bakugana,kosmetikos rinkini Martynui knyga kur mokina piesti masinas,laikrodi,malunsparni su distanciniu,bakugana,kosmetikos rinkini,sokliuka vyrui barzdaskute,na ir as buvau bais gera tai gausiu lyginimo lenta,plauku tiesintuva,ir fena sypsausi oho kokios dovanos Quote (Valedy) idit, ar tai turėjai omeny apie tą lazdą galvoju fainas labai dalykas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 7:21 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) idit, ar tai turėjai omeny apie tą lazdą Kokia faina lazda ar kaip čia pavadinus,bet čia didesniems vaikams,nors šiaip idomus dalykas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:35 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Pagaliau baigti pirkimai nebeskaudės galvos ....belieka supakuot, bet pirma reik pakavimo popieriaus prisipirkt \
O Kalėdų senis šiemet atneš: Mažei- muzikinį kilimėlį, bakuganą, porą knygučių, saldainių, Ratų dėlionę. Dičkiui- valdomas nuotoliniu būdu sraigtasparnis, saldainiai, laboratorija.
O krikštasūniui prigriebiau Beno Teno laikrodį, kažkoks ten paveiksliukus keičiantis ar dar kažką ...
Na o mama su tečiu buvo labai blogi, tai dovanų negaus super dovanos
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:36 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vsio supirkau vaikinam dovanas: Zyguciui zmogaus voro knyga<i darzeli>,beno teno laikrodi<nakti sviecia>,tigriuka kur piesiama tamsoj su piestuku ant jo pilvuko o paskui vel isnyksta tas rasalas,zmogaus voro fura kuri isiskleidzia i zaidimu akstele,bakugana,balansini dviratuka Augustui ''smurfu''knyga<i mokykla>,laikrodi,masina ant oro pagalviu su distanciniu,didele riedlente,bakugana,kosmetikos rinkini Martynui knyga kur mokina piesti masinas<i mokykla>,laikrodi,malunsparni su distanciniu,bakugana,kosmetikos rinkini,sokliuka<lazda ant kamuolio musu laikais jos budavo su spiruokle> vyrui barzdaskute,na ir as buvau bais gera tai gausiu lyginimo lenta<viledos>,plauku tiesintuva,ir fena o kiek daug dovanų grio vaikučiai buvo ir tėveliai geri
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:37 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) ar tai turėjai omeny apie tą lazdą nereali ta lazda, super, mūsų kinderis norėjo, bet sakėm kitamet nes ji šiek tiek vyresniems, bet yra ir mažesnių
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:38 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Kokia faina lazda ar kaip čia pavadinus,bet čia didesniems vaikams,nors šiaip idomus dalykas. Aha fainas dalykas tas šokliukas , tik va man baisiai įdomu kokį svorį jis atlaiko ir kokiam amžiuj skirtas, kažkaip tam senukų puslapėly jokios info apie jį neradau
Quote (snieguoliuke) super dovanos Bus matyt ant kiek "super" kai Kalėdų rytą vaikai jas išpakuos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:42 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir mūsų dovanos pagaliau supirktos ir suveštos Kinderis gaus bebleidų areną su bebleidais, bakuganų kažkokį rinkinį kur susideda vienas didelis( nespėjau dar išnagrinėt kaip ten kas nes tik šiandien atvežė draugai ), laikrodį su žmogum voru, puzlę su ratais, monopolį ir dar vieną žaidimą, berods "Žodžių bokštas" na ir saldainiai Krikštasūniui vienam, ratų fūra ten su visokiais pribambasais, kitam beno Teno laikrotis, ir kelios statūlėlės su benu O draugų vaikučiams, tai simboliškai vienam kaladeles, kitam mašinyę su distanciniu, o Gabrielei grojančia kedutę O va brangiausiajam nupirkau vitaminus, ir dar vieną dalyką esu nužiūrėjus eisiu ryt pažiūrėt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:44 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Aha fainas dalykas tas šokliukas , tik va man baisiai įdomu kokį svorį jis atlaiko ir kokiam amžiuj skirtas, kažkaip tam senukų puslapėly jokios info apie jį neradau aš mačiau senukuose buvo akcija čia visai neseniai ir berods ar nuo 8 ar nuo 9m buvo užrašyta , o svorio nežinau Quote (Valedy) Bus matyt ant kiek "super" kai Kalėdų rytą vaikai jas išpakuos manau visiems vaikams patinga dovanos, o jei dar tokių prašė
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-12-15, 8:47 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mes šiandien ir kattei dovaną nužiūrėjom toki pririštą pelę, kuri į visas puses duodasi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 2:52 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) idit, ar tai turėjai omeny apie tą lazdą aga butent sita,tik as pirkau isparduotuvej tai nebuvo tos masinytes,bet kainavo tik 12lt Quote (Valedy) Bet apskritai, idit, tikrai nemažai dovanėlių gaus ne tik vaikinai, bet ir tėtukai aš tai šį kart sau nieko...nebent kokių vitaminų nusipirksiu, nes jau 100m kai save tuo lepinau mes sau nieko nesidovanojom gal 5 metai tai daba atsigriebsim ,na o vaikinai nebuvo tokie geri kad gautu sitokias dovanas,bet valio isparduotuvem ir akcijom
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 2:59 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) aga butent sita,tik as pirkau isparduotuvej tai nebuvo tos masinytes,bet kainavo tik 12lt Tai dabar greit sakyk, kur ta išparduotuvė, noriu ir aš to šokliuko
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 3:34 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tai dabar greit sakyk, kur ta išparduotuvė, noriu ir aš to šokliuko as pirkau vingio pasaze,bet abejoju ar dar yra toks<gi ten visko buna po viena >,na bet pasiziuret gali
|
Atsijungęs |
| |