Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Valedy | Data: Šeštadienis, 2011-12-17, 8:42 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as pirkau vingio pasaze,bet abejoju ar dar yra toks,na bet pasiziuret gali Aišku...ačiū už info
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-20, 7:31 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš dar neturiu mažyliui dovanos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-20, 7:44 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš dar neturiu mažyliui dovanos oj ne kas nereikėjo paskutinei minutei pasilikti dabar ir pasirinkimo nebėra mes ryt dar saldainių vaikams paimsim ir bus viskas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-20, 7:48 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj ne kas nereikėjo paskutinei minutei pasilikti dabar ir pasirinkimo nebėra mes ryt dar saldainių vaikams paimsim ir bus viskas Tai kad neaišku ko jam reikia nesamones visokias sako,manau teks savo nuožiūra kažką pirkti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:08 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad neaišku ko jam reikia nesamones visokias sako,manau teks savo nuožiūra kažką pirkti na jei laiško neparašė vadinasi dovanų nenori
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:12 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jei laiško neparašė vadinasi dovanų nenori Rašyt tai rašėm savaitgalį,bet kad nesamonių visokių jis nori ko tikrai negaus Na realiai tai žinau kas jam patinka tai pagal tai ir vadovautis reikės
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:14 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Rašyt tai rašėm savaitgalį,bet kad nesamonių visokių jis nori ko tikrai negaus Na realiai tai žinau kas jam patinka tai pagal tai ir vadovautis reikės ir ko taip užsiprašė
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:20 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir ko taip užsiprašė Reklamos auka Visokių trasų kur klijuojasi ant sienos,malunsparnių su distansiniu,lego sity, žinau kad neverta pirkti,tos trasos ant sienos net nežinau ką apie jas ir pasakyti, apie lėktuvą negali būti nei kalbos,žinau,kad vienai dienai,o dėl lego tai tai pat išmėtys visas tas detalytes ir bus numesta Apie kokią mašinų trasą galvoju,jam labai mašinos patinka,bet reikės rasti patvarią iš tvirtos plastmasės,seniau neblogą turėjome
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:22 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Reklamos auka Visokių trasų kur klijuojasi ant sienos,malunsparnių su distansiniu,lego sity, žinau kad neverta pirkti,tos trasos ant sienos net nežinau ką apie jas ir pasakyti, apie lėktuvą negali būti nei kalbos,žinau,kad vienai dienai,o dėl lego tai tai pat išmėtys visas tas detalytes ir bus numesta Apie kokią mašinų trasą galvoju,jam labai mašinos patinka,bet reikės rasti patvarią iš tvirtos plastmasės,seniau neblogą turėjome na yra tų trasų, bet manau normalesnės išgraibstytos, o kai akcijų buvo, tai gan pigiai galėjai nusipirkti, o mūsų kažkaip tos reklamos neužkabino, nes tą trąsą tai turi, tik nepriklijuojamą tai kažkaip priklijuojamos nelabai ir reikia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-20, 8:38 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na yra tų trasų, bet manau normalesnės išgraibstytos, o kai akcijų buvo, tai gan pigiai galėjai nusipirkti, o mūsų kažkaip tos reklamos neužkabino, nes tą trąsą tai turi, tik nepriklijuojamą tai kažkaip priklijuojamos nelabai ir reikia rasiu aš tų trasų, City bume ar kokioj titei ritei Na ten tokia įdomi ant sienos bet kažin ar patvari ir verta tokią pirkti vaikui kuriam viskas lūžta kas atsiranda jo rankytėse
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 4:57 PM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir kaip vaikučiai reagavo į dovanas, ar liko patenkinti, ir ką dovanų gavo
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-12-27, 4:58 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na jau galima daryt suvestines ir ta proga pasisakysiu ką maniškiai gavo: Dičkis- laboratoriją, valdomą su pultu malūnsparnį, beibleidą (tą kur metalinis rupkė ir prilietus neblogai per nagus kerta ) Mažė- du vienaragius, muzikinį kilimėlį, bakuganą, puzlę su makvynu, knygelių kokias 4 su visokiom užduotim ir lipdukais, darbelių knygą, makvyno kortas, "Penki" prenumeratą. Na ir atrodo viskas..ai dar abu po porą dėžių saldainių
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 5:09 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Na jau galima daryt suvestines ir ta proga pasisakysiu ką maniškiai gavo: Dičkis- laboratoriją, valdomą su pultu malūnsparnį, beibleidą (tą kur metalinis rupkė ir prilietus neblogai per nagus kerta ) Mažė- du vienaragius, muzikinį kilimėlį, bakuganą, puzlę su makvynu, knygelių kokias 4 su visokiom užduotim ir lipdukais, darbelių knygą, makvyno kortas, "Penki" prenumeratą. Na ir atrodo viskas..ai dar abu po porą dėžių saldainių kokios smagios dovanos super mūsų kinderis irgi kalną dovanų gavo vėliau foto įkelsiu o sakyk kas per bebleidas? mūsiškis tai gavo bebleidus su arena, tai vyrukai visą vakarą ž-aidė bet jie irgi metaliniai, bet nekerta per nagus
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-12-27, 5:11 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) Zyguciui zmogaus voro knyga<i darzeli>,beno teno laikrodi<nakti sviecia>,tigriuka kur piesiama tamsoj su piestuku ant jo pilvuko o paskui vel isnyksta tas rasalas,zmogaus voro fura kuri isiskleidzia i zaidimu akstele,bakugana,balansini dviratuka Augustui ''smurfu''knyga<i mokykla>,laikrodi,masina ant oro pagalviu su distanciniu,didele riedlente,bakugana,kosmetikos rinkini Martynui knyga kur mokina piesti masinas<i mokykla>,laikrodi,malunsparni su distanciniu,bakugana,kosmetikos rinkini,sokliuka<lazda ant kamuolio musu laikais jos budavo su spiruokle> vyrui barzdaskute,na ir as buvau bais gera tai gausiu lyginimo lenta<viledos>,plauku tiesintuva,ir fena mano suvestine irgi neblogai,bet laikrodziais vaikinai ne ypac apsidziauge ,ta sokinejimo lazda tai tik dickiam,nes mazyliui truksta svorio<20kg neispaudzia kamolio>,na o geriausia sokinejasi mum virS 50kg.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 5:12 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) mano suvestine irgi neblogai,bet laikrodziais vaikinai ne ypac apsidziauge ,ta sokinejimo lazda tai tik dickiam,nes mazyliui truksta svorio<20kg neispaudzia kamolio>,na o geriausia sokinejasi mum virS 50kg. o kaip faina tai galėsit šokinėt o kodėl gi laikrodžiainepaiko
|
Atsijungęs |
| |