Dovanos mažiesiems nuo Kalėdų Senelio
|
|
Valedy | Data: Antradienis, 2011-12-27, 5:15 PM | Žinutė # 181 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sakyk kas per bebleidas? mūsiškis tai gavo bebleidus su arena, tai vyrukai visą vakarą ž-aidė bet jie irgi metaliniai, bet nekerta per nagus Na maniškis gavo turbūt tą paprastą, aš net nžn kokių jų iš vis būna, niekad nesidomėjau
Quote (snieguoliuke) mūsų kinderis irgi kalną dovanų gavo vėliau foto įkelsiu Laukiam
Quote (idit) ,ta sokinejimo lazda tai tik dickiam,nes mazyliui truksta svorio<20kg neispaudzia kamolio>,na o geriausia sokinejasi mum virS 50kg. nerealiai, tai visgi mano dičkiui tas šokliukas būtų labai patikęs ir būtų įspaudęs, nes sveria per 30 kg reiks kitoms šventėms paieškot šokliuko
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-12-27, 5:20 PM | Žinutė # 182 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kodėl gi laikrodžiainepaiko nes reik mokintis ,daba net netycia kaime paliko.Quote (Valedy) nerealiai, tai visgi mano dičkiui tas šokliukas būtų labai patikęs ir būtų įspaudęs, nes sveria per 30 kg geda reiks kitoms šventėms paieškot šokliuko na as asmeniskai daugiau jo nepirkciau,beje lazda trumpa<cia jau reik visus pliusus-minusus pasvert>,nors isidavimui ji labai gerai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 5:26 PM | Žinutė # 183 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nes reik mokintis ,daba net netycia kaime paliko. oj geras mūsų kinderis irgi gavo laikrodį tai visk žiūri ir žiūri kiek valandų, dar maišosi, sako labai skaičiai maži Quote (idit) na as asmeniskai daugiau jo nepirkciau,beje lazda trumpa<cia jau reik visus pliusus-minusus pasvert>,nors isidavimui ji labai gerai bet manau visokių jų būna, ta prasme ir su ilgesnėmis lazdomis o išsidavimui tai manau super
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-12-27, 6:15 PM | Žinutė # 184 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na as asmeniskai daugiau jo nepirkciau,beje lazda trumpa,nors isidavimui ji labai gerai Mat kaip na dar bus laiko pasvarstymams..visi metai Bet vistiek prisiminus savo vaikystę, norisi tokį daiktą ir vaikams suveikt jei ne dičkis tai mažė "suvartos"
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-27, 6:49 PM | Žinutė # 185 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ir daug zaislu jusu vaikuciai gavo,geri reiskia buvo :liuks: na musu berniokai ne labai jau geri buvo,bet dovanu gavo kaip vieni is geriausiu vaiku Deivydukas kaip ir norejo gavo didele Zaibo Makvyno masina valdoma bangomis ir ten dar nemazai kaip sakant navarotų,tai labai patenkintas, dar gavo kaip ir norėjo lėktuvą,lego sity paskui net nežinau kaip pavadinti ten toks iš trijų burbulų apatatas kur tai pat valdomas važinėja sukiojasi,vieną burbulą išmetą,žodžiu reiks foto ikelti nes sunku jaučiu suprasti kas čia per daigtas. Dar aisku nemažai lavinančių knygučių,Ratų stalo žaidimą. O dovydukas bibleidų areną,didelę trasą ,knygučių ir nežinau ką tėtis padovanojo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 6:52 PM | Žinutė # 186 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Bet vistiek prisiminus savo vaikystę, norisi tokį daiktą ir vaikams suveikt jei ne dičkis tai mažė "suvartos" aga manau vistiek vaikams bus smagu, o idit tavo berniukams patinka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 7:01 PM | Žinutė # 187 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na ir daug zaislu jusu vaikuciai gavo,geri reiskia buvo na musu berniokai ne labai jau geri buvo,bet dovanu gavo kaip vieni is geriausiu vaiku Deivydukas kaip ir norejo gavo didele Zaibo Makvyno masina valdoma bangomis ir ten dar nemazai kaip sakant navarotų,tai labai patenkintas, dar gavo kaip ir norėjo lėktuvą,lego sity paskui net nežinau kaip pavadinti ten toks iš trijų burbulų apatatas kur tai pat valdomas važinėja sukiojasi,vieną burbulą išmetą,žodžiu reiks foto ikelti nes sunku jaučiu suprasti kas čia per daigtas. Dar aisku nemažai lavinančių knygučių,Ratų stalo žaidimą. O dovydukas bibleidų areną,didelę trasą ,knygučių ir nežinau ką tėtis padovanojo. smagu bernužėliams, reikia dabar tik saugoti ir nelaužyti žaisliukų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 7:05 PM | Žinutė # 188 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Įsivaizduoju, kad visi vaikučiai be galo laimingi gavę savo išsvajotas dovanas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2011-12-27, 7:34 PM | Žinutė # 189 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o idit tavo berniukams patinka patinka,bet nuo vakar jau po laiptais guli kaip ir riedlente.ai zodziu kai visko daug tai ir.....
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2011-12-27, 8:00 PM | Žinutė # 190 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) na musu berniokai ne labai jau geri buvo,bet dovanu gavo kaip vieni is geriausiu vaiku Quote (idit) ai zodziu kai visko daug tai ir..... Tikra tiesa, kai pilna šikynė visko, tai nebe įvertina ką gauna...paslėpk kuriam laikui, kai kuriuos žaislus...kai kada tai labai padeda jiems atrast iš naujo primirštus žaisliukus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2011-12-27, 10:11 PM | Žinutė # 191 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) kai kuriuos žaislus...kai kada tai labai padeda jiems atrast iš naujo primirštus žaisliukus gerai va,va maniškiui tas irgi padeda kai jau pilna rūra visko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-27, 10:44 PM | Žinutė # 192 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Valedy) Tikra tiesa, kai pilna šikynė visko, tai nebe įvertina ką gauna...paslėpk kuriam laikui, kai kuriuos žaislus...kai kada tai labai padeda jiems atrast iš naujo primirštus žaisliukus Pritariu ir aš,aš jau kuris laikas taip darau,net ir kalėdines dovanas ne visas paskutiniu metu gaus,nes su tokiu nevertinimu tai kitaip ir neimanoma. O dar gimtadienis ant nosies,sakiau nieko gudro ir nebepirksime,nes kaip laužė žaislus taip ir laužo,kiek galima pirkti ir žaislų kaip nėra taip nėra,o nori gero,kad vaikas minimaliai viską turėtų ką nori,tačiau taip nėra. y
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2011-12-27, 10:45 PM | Žinutė # 193 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Įsivaizduoju, kad visi vaikučiai be galo laimingi gavę savo išsvajotas dovanas Laimigi manau visi,bet dėja ne visi tas dovanas vertina.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-12-28, 0:10 AM | Žinutė # 194 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniske irgi gavo kalna dovanu.pazaide per kaleda.sdabar ir guli maisuose tik zaidzia su palstelinu tuo kur reklamuoja gaminti ledus.daugiu nieko nereikia jai labaiusiai reiki apiesti.o to negavo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-12-28, 0:29 AM | Žinutė # 195 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21