Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 11:04 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Pasakys,pasakys ir dar pinigine lieps papurtyti aha tas tai jo...kažin kiek nuskausmins....juk karnavalas artinasi Dar reiks eiti pas uošvių tartis,kad pabūtų su maže ui kaip nenoriu pas juos eiti,bet va kartais tenka
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 11:08 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) kažin kiek nuskausmins.... mazai nepasirodys.... Einu pietu daryt pareis armija alkanu Mes tai eisim i lauka,nes pas mumi nelyja.Pirma kart po gimdymo i soliariuma susiruosiau oi pasiilgau to malonumo
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 11:53 AM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 238
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, aha "spėjom" Koks gražus buvo ankstyvas rytas, kas galėjo pagalvoti kad taip greit pasikeis viskas. ir vėl įkalintos namuose... Soliariumas žiemą smagu Aš irgi galvoju iki švenčių kokį porą kartų nubėgt
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 12:35 PM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas visoms Ziuriu nuotaikos ne pas visas linksmos...Apsirgusios kai kurios..
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 1:14 PM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žiūriu dabar, kad eglę jau centre puošia Labai graži ir didelė
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 2:44 PM | Žinutė # 51 |
[ ( ES) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Einu pietu daryt pareis armija alkanu Nu ir kaip armija liko patenkinta pietumis Quote (|ne|Karamelė) Pabaisa, aha "spėjom" Nuskilo tada judviems Quote (|ne|Karamelė) Aš irgi galvoju iki švenčių kokį porą kartų nubėgt aneeeee Quote (laurintare) Ziuriu nuotaikos ne pas visas linksmos...Apsirgusios kai kurios.. Aha apsirgo..ką jau padarysi,toks tas ruduo -žiema Quote (|ne|Karamelė) Žiūriu dabar, kad eglę jau centre puošia reiks būtinai prie progos nuvaryt pažėt
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 3:02 PM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa, tikrai dar suspėsi pažiūrėt Tai manyčiau kad savaitgalį bus koks įžiebimas Kokia Tu linksma šiandien (sprendžiant iš šypsniukų)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 3:02 PM | Žinutė # 53 |
[ ( ES) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nu tikrai įdomu kur Saulytė ir Idit ai Idit berods darbe . Niu kada nors sulauksim
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 3:05 PM | Žinutė # 54 |
[ ( ES) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Kokia Tu linksma šiandien (sprendžiant iš šypsniukų) Tai tik šypsniukai..o šiaip viduje labai liūdna...nėr taip kaip norėčiau ,kad būtų...ai...
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 3:15 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai... kad daugumai turbūt kas nors viduje nemalonaus "kirba" Pradėjau ieškot kokios šventinės suknelės panai. Pabaisa, gal jūs turit išaugę kokią gražią? Išnuomotumėt
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 3:20 PM | Žinutė # 56 |
[ ( ES) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Ai... kad daugumai turbūt kas nors viduje nemalonaus "kirba" Turbūt tu teisi beje kaip tavo artimosios giminaitės jaučiasi? Quote (|ne|Karamelė) Pabaisa, gal jūs turit išaugę kokią gražią? Išnuomotumėt Nu žinok ,man rodos kažkokios gražios ,nelabai turiu o tavoji ir žymiai mažesnė už maniškę...o pas mane išaugti rūbeliai neužsilaiko atiduodu Gabijai,arba išmetu
|
Atsijungęs |
| |
[ne]Karamelė | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 4:22 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sesei temperatūra nukrito šiek tiek, bet visad palaiko ryšį su daktare. Dabar tie daktarai tiek "išmustrinti", gali skambint kad ir po darbo, nieko negal sakyt O dėl močiutės tai niekas man nesakys teisybės (atseit paskui dar viena atsidurs ligoninėj ). Sako šiek tiek geriau, reikia laukti ir viskas. Tiek nesmagu, kad niekas negali įeiti pas ją. Ten ligoninėje griežtas karantinas, nei vieno žmogaus neįleidžia Tik per budinčią perdavė nupirktas lašelines ir viskas. Kad jau pas juos kelios savaitės kaip uždarytos visos mokyklos ir darželiai. Tėtis baisiai ir ant sesės mano pyksta. Sako į mokyklą neina, tai sėdėtų sau patenkinta prie kompo ir gertų arbatą koją ant kojos susidėjus. Bet tai ne...ėjo draugės būriais pas "princesę", o dabar serga Kas ten žino kuri dabar kokią bacilą atnešė. Mūsiškei tėvai buvo uždraudę kol siaučia tie gripai "gastroliuoti". Pabaisa, aaa...aišku, juk tu turi kam atiduoti savo gėrius
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 5:14 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Labukas visoms Labukas Quote (Pabaisa) Nu ir kaip armija liko patenkinta pietumis miela Patys uzsisake tusintu kopustu. Nebuvo kur dingt turejo likt patenkinti Saulyte rase,kad gripas ja puola.Matyt rimtai atkrito Mes buvom lauke oras pasaka.Jau truputuka pradejo salti gal visi tie kriuksiai islakstys
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 5:33 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) O aš nužliumbiau šiandien jau kelintą partiją. Mano mylimiausias žmogus - mano močiutė ligoninėje (mikroinsultas). kas liūdniausiai, jog ne pirmą kartą O dar mano sesei gripas Gerai nors,kad ne kartu gyvenam. Pirko šiandien tuos brangiuosius vaistus, bet juos išvemia baisu kaip,laikykitės Quote (|ne|Karamelė) Kažin Saulytės chebra kaip, ar neiškrito bronchitas mūm mažajam,o mes ,kiti, sveiki jau Quote (Leila) Pas,akys,pasakys ir dar pinigine lieps papurtyti tas tai jooo nu ką Kretingoj dvi kiek žinau mokyklas jau karantinui uždaro nuo ryt,nes iš abiejų vaikų šian keletą išvežė greitosios
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-03, 5:38 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) manyčiau kad savaitgalį bus koks įžiebimas laikrašty rašė lyg bus kitą savaitgalį Quote (Leila) Saulyte rase,kad gripas ja puola.Matyt rimtai atkrito puola,bet kai nebuvo kada sirgt,pabėgo,aš perbaisi gal pasirodžiau kaip laukiu šalčių,noriu normalios žiemos ir per kalėdas,su vaikais su rogėm pasivažinėtume
|
Atsijungęs |
| |