Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
laurintare | Data: Penktadienis, 2009-12-11, 8:04 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O pas mane šventės greičiausiai irgi bus be vyro liudna ką jau padarysi........ Tai kada vyras grys?
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Penktadienis, 2009-12-11, 8:14 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nieko nepadarysi , toks gyvenimas , kad Lietuvėlėj neįmanoma dirbti , ir uždirbti sėdžiu prie kompo ir studijuoju pš , namuose darbų , o aš negaliu atsitraukti , ir fotikas sugedo, nervina ,gal jau duoda suprasti kad kalėdos, reikia naujo
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Penktadienis, 2009-12-11, 8:24 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Simfonija,na taip...Ir musu seimos gyvenimo budas pries gera pusmeti pasikeite...Kad tenka buti atskirai su vyru... O ,kad fotikas sugedo tai irgi nekas
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Penktadienis, 2009-12-11, 8:33 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na kadangi ziuriu,kad visos atsijunge,trb jau isvargo per diena prie kompjuteriu Dingstu ir as...Savaitgalis uosvijoje,tai gal tik sekmadieni popiet teprisijungsiu.Gero visoms savaitaglio
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Penktadienis, 2009-12-11, 9:51 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Tai kada vyras grys? Greičiausiai tik kitais metais Quote (Simfonija) Nieko nepadarysi , toks gyvenimas , kad Lietuvėlėj neįmanoma dirbti , ir uždirbti būtent Quote (Simfonija) ir fotikas sugedo, nervina ,gal jau duoda suprasti kad kalėdos, reikia naujo Niuva kaip patys daiktai "laiku "apie save praneša Quote (laurintare) .Savaitgalis uosvijoje,tai gal tik sekmadieni popiet teprisijungsiu Gero ir tau savaitgalio,smagiai pasibūk uošvijoje O aš einu toliau su saldainių popieriukais žaist gerai,kad nedaug tereikia
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Penktadienis, 2009-12-11, 10:40 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O aš einu toliau su saldainių popieriukais žaist O ką darai su saldainių popieriukas , ar su pš
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Šeštadienis, 2009-12-12, 0:03 AM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) O ką darai su saldainių popieriukas , ar su pš Darau saldainiams popieriukus ir žinoma su PS Čia sugalvojau vaikui padaryt kur mokykloj keisis dovanėlėm,taiva padarysiu komplektuką,dėžutę ir į ją kelis saldainius įdėsiu ....ir dar kišeninį kalendoriuką,skirtukų knygoms padarysiu....nebereiks nieko bepirkt,nebent kokią smulkmę ,o ir bus vienetinė tokia dovana bent tikiuosi
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Šeštadienis, 2009-12-12, 10:41 AM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis , pasirodau ir truputį dingsiu, generalinę tvarką namuose darysiu nesjau šventės čia pat o pas mane dar langai nevalyti, okaip apsikuopsiu galėsiu laukti Pabaisa tikrai nebloga dovanėlė bus, gal kalėdų senelis atneš mums naują kopijavimo aparatą , tada galvosim ir nmes ką nors
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Šeštadienis, 2009-12-12, 3:25 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba diena visoms kaip mazai pliurpiate zinoma sventes arteja Man kompo dar nesutvarke.Pas mama atejau i svecius ir uzsuku pas jus Man ne tik Kaledos,kita sestadieni krikstysim maziuke tai oi bus sunkaus darbelio.Kriksto tewvams isakymai nedaryti.Nezinau turbut nespesiu pasidaryti tai ir liks be isakymu Laikykites mergikes ir geru Jums svenciu,turtingu Kaledu seneliu,laimingu kitu metu Bet as dar uzsuksiu pas jus reik tiketis
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Šeštadienis, 2009-12-12, 3:57 PM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O Leila smagu , savo lėlytę krikštysi Tau taip pat , gerų krikštynų, ir džiaugsmingų kalėdų
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Sekmadienis, 2009-12-13, 11:35 AM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytelis, kur visos dingot,jaučiu reikės bendrauti pačiai su savimi, kas naujo Simfonija , ogi nieko , atėjau aplankyti pajūriečių ,o jų čia nei vienos
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Sekmadienis, 2009-12-13, 12:00 PM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Oho žiūriu kokių dovanų Saulytė priruošus šaunumėlis...bet žiū visur suaugusiems parūpinta O pas mane šventės greičiausiai irgi bus be vyro ką jau padarysi........ ai,taip paprasčiau gal dar viskas pasikeis
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Sekmadienis, 2009-12-13, 12:04 PM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Darau saldainiams popieriukus ir žinoma su PS Čia sugalvojau vaikui padaryt kur mokykloj keisis dovanėlėm,taiva padarysiu komplektuką,dėžutę ir į ją kelis saldainius įdėsiu ....ir dar kišeninį kalendoriuką,skirtukų knygoms padarysiu....nebereiks nieko bepirkt,nebent kokią smulkmę ,o ir bus vienetinė tokia dovana bent tikiuosi oho kokia faina dovana Quote (Leila) kita sestadieni krikstysim maziuke tai oi geros šventės nepasisveikinau labas rytas o aš vakar šukuosena radikaliai pakeičiau
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Sekmadienis, 2009-12-13, 1:57 PM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) vakar šukuosena radikaliai pakeičiau Ką dariai su plaukais, galbvoju ir aš kažką pasikeisti Liūdna kažko , kaip vyras išvažiuoja, bet po keliu dienikių priprantu
Paskutinį kartą redaguota Simfonija - Sekmadienis, 2009-12-13, 1:58 PM |
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Sekmadienis, 2009-12-13, 1:58 PM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (Leila) Man ne tik Kaledos,kita sestadieni krikstysim maziuke tai oi Mmmm kokia graži šventė Quote (Simfonija) ,jaučiu reikės bendrauti pačiai su savimi, kas naujo Simfonija , ogi nieko , atėjau aplankyti pajūriečių ,o jų čia nei vienos kokia tu žiauri...aš užbėgu kai tik laiko turiu...nes jaučiu kaip laikas bėga ,o aš vis dar su tom dovanom galo nematau...o jau trečiad sūnui karnavalas ... Quote (Saulytė) gal dar viskas pasikeis abejoju Quote (Saulytė) oho kokia faina dovana tikiuosi patiks,tam ,kuriam dovanos Quote (Saulytė) o aš vakar šukuosena radikaliai pakeičiau Ir kaip taip apsisprendei sakyčiau tikrai radikalus pasikeitimas ,nesitikėjau šiaip tokio poelgio iš tavęs bet tau tinka
|
Atsijungęs |
| |