Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 3:37 PM | Žinutė # 676 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) matyt nori,kad palepintum ir viska padavinetum O kas mane čia baisiai lepina
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 3:41 PM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pabaisa,
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 4:32 PM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba kažkaip išsisėmus jaučiuos:vakar buvom kine,vos begrįžom..pūga baisi,o dar mašina pakeliui spyriotis pradėjo..vakare šampo svečiuos išragavom trečiadienį mb trumpon komandirovkėn išliakia,bus laisvė papūgoms ,o savaitgalį vėl balius ,mamos jubiliejus
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 5:33 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labutis visoms Quote (Pabaisa) O kas mane čia baisiai lepina Kas mus daugiau palepins jei pačios nesugalvosim kaip pasilepinti Saulytė, kaip fainiai aktyviai gyvenat.Kaip aš kinoteatro pasiilgau.Jau daugiau kaip metai nebuvom Pas mus dienikė nekokia buvo,labai pūgino
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 5:45 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Saulytė) kažkaip išsisėmus jaučiuos:vakar buvom kine,vos begrįžom..pūga baisi,o dar mašina pakeliui spyriotis pradėjo..vakare šampo svečiuos išragavom trečiadienį mb trumpon komandirovkėn išliakia,bus laisvė papūgoms ,o savaitgalį vėl balius ,mamos jubiliejus Agirdž motin baik baliavoti,kada normaliai eterin sugrįši Quote (Leila) Kas mus daugiau palepins jei pačios nesugalvosim kaip pasilepinti tikra tiesa....jau nebepamenu kada vyrioks masažiuką bedarė...nors nelabai ir tenoriu jo masažų,amžiais baigiasi vienu ir tuo pačiu o aš taip nenoriu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 5:46 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ai pasiguosiu ant tų karštųjų užlinko mano fotikas
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:07 PM | Žinutė # 682 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) užlinko mano fotikas be fotiko tai ne kas o aš iš mokesčių parsinešiau nemenką sąskaitėlę susimokėti iki gegužės.Pernai pamiršo pasakyti,kad ligonių kasai reik mokėti nors ir dirbantis esi.Ramiai atlaukėm metus ir še tau dovanų turėk, per kažkieno nebaigtą darbą
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:19 PM | Žinutė # 683 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) be fotiko tai ne kas Nu tikrai ne kas va išėjom tokia gražia žiema džiaugtis ,o fotiko nėra Quote (Leila) o aš iš mokesčių parsinešiau nemenką sąskaitėlę susimokėti iki gegužės.Pernai pamiršo pasakyti,kad ligonių kasai reik mokėti nors ir dirbantis esi.Ramiai atlaukėm metus ir še tau dovanų turėk, per kažkieno nebaigtą darbą Ojėj,kaip čia taip
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:22 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Vyras yra dirbantis sodrai moka įmonė.Savo versliukui perka patentą.Sodrai mokėti daugiau nereikia o ligonių kasai pasirodo reikėjo,bet niekas nepasakė.Nuo pernai sausio tas mokestis prasidėjo.Kadangi patentą perkam metams tai daugiau niekas ir neturėjo progos perspėti
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:33 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Vyras yra dirbantis sodrai moka įmonė.Savo versliukui perka patentą.Sodrai mokėti daugiau nereikia o ligonių kasai pasirodo reikėjo,bet niekas nepasakė.Nuo pernai sausio tas mokestis prasidėjo.Kadangi patentą perkam metams tai daugiau niekas ir neturėjo progos perspėti Nu nekokia situacija ...viskas išsispręs,tik tiek,kad papildomos nenumatytos išlaidos
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:47 PM | Žinutė # 686 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės,Quote (Pabaisa) užlinko mano fotikas Pabaisa ne tau vienai , man užlinko , ir jau nebėra šasų kad sutaisys ,dabar jau bus naujas pirkinys fotikas, mano kad vaikis bus prikišęs nagus aš tingiu tingėti šiandiena , pietukų pamiegojau, atsikėliau ir nenoriu jokios veiklos
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 6:52 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) Pabaisa ne tau vienai , man užlinko , ir jau nebėra šasų kad sutaisys ,dabar jau bus naujas pirkinys fotikas, mano kad vaikis bus prikišęs nagus Na mano vaikai irgi fotkindavo,bet viskas ok būdavo,bet va šian pasiimu ir bac nu neveikia ir viskas,sūnus sako nieko nedaręs,nebent mažoji sugebėjo kažką padaryt,bet nelabai tikiu.... Taiva ,jei nepataisomas bus tai irgi nusimato išlaidos papildomos...nes be fotiko eina sau nenoriu būti..ir taip mažai fotkių yra,o vaikai auga,tai norisi kuo daugiau užfiksuoti kaip jie keičiasi...juk čia negrįžtami kadrai Quote (Simfonija) aš tingiu tingėti šiandiena , pietukų pamiegojau, atsikėliau ir nenoriu jokios veiklos Tai ir patingėk manau ,kad gali sau tai leisti
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Pirmadienis, 2010-01-04, 7:02 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) Tai ir patingėk manau ,kad gali sau tai leisti Maniškis sako kaip suprasti , mes vakarienės nevalgysim , sakau matai , produktai , puodai ir virk , bet žiūriu nieko pasidarė , šoninę pasikepė su svogūnais, kaip šašlyką , seilė nubėgo , bet aš po 18 nebevalgau, per šventes priritinau 5 kg
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-01-05, 0:05 AM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) per šventes priritinau 5 kg Būna Labanakt
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-01-05, 8:56 AM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau