Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:27 PM | Žinutė # 1051 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) gerai, kad as daznai ir nevaziuoju, o tai dar apspardytum Mane biesina,kad dauguma tu poilsiautoju ant tiek atsipalaidave,kad kaip lunatikai visur po kojomis trinasi.Parduotuvese eiles ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 12:58 PM | Žinutė # 1052 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Mane biesina,kad dauguma tu poilsiautoju ant tiek atsipalaidave,kad kaip lunatikai visur po kojomis trinasi.Parduotuvese eiles ir t.t. as turiu pazistama kitam forume, kuri gyvena nidoj, tai ja sake labiausiai uzknisa, kad triuksmauja naktimis ir siukslina ir slapinas visur, kur papuola
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
Paskutinį kartą redaguota MonikisSs - Trečiadienis, 2010-01-27, 12:58 PM |
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:00 PM | Žinutė # 1053 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) s turiu pazistama kitam forume, kuri gyvena nidoj, tai ja sake labiausiai uzknisa, kad triuksmauja naktimis ir siukslina ir slapinas visur, kur papuola Na mes geroje vietoje gyvename,tai to netenka man patirti
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 1:05 PM | Žinutė # 1054 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Na mes geroje vietoje gyvename,tai to netenka man patirti tai nors tiek gerai
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 2:14 PM | Žinutė # 1055 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (|ne|Karamelė) Papasakokit geriau ką pietums gaminsit bulves su luobele kepiau-fri,su daug prieskonių,bei vistienos krūtinėlę,mažiui makaronai,nes dabar apart jų nieko nevalgo Quote (|ne|Karamelė) kuri moka pagaminti vištieną kinietiškai? na kad būtų su ta traškia luobele kokios nori tiksliai,nežinau,tai įmetu du variantus 1var.Dvi vištienos krūtinėlės Stiklinė pieno Patinkantys prieskoniai (aš dėjau tik druskos, pipirų ir truputėlį prieskoninių žolelių mišinio) 1-2 kiaušiniai Keturi, maždaug, šaukštai duonos džiuvesėlių Pora šaukštų miltų (bet ne visi susinaudoja) Pora šaukštų tarkuoto parmezano (nebūtina) Aliejaus alyvuogių (nebūtinai) Vištienos krūtinėlę išilgai supjaustom maždaug poros- trijų cm storio juostelėm. Pamerkiam į pieną bent valandai ar porai valandų. Kai jau vištiena pagulėjus piene, pieną nupilam. Pridedam prieskonių ir druskos. Orkaitę įjungiam ant 200-210 C. Dabar pasiruošiam taip - vienoje lėkštėje miltai, kitoje lėkštėje parmezanas, sumaišytas su džiuvesėliais ir dubenėlyje kiaušiniai suplakti. Vištienos juosteles pamirkom į kiaušinio plakinį, paskui truputį į miltus ir tada į džiuvesėlius, kai vištiena jau gražiai aplipus viskuo, tiesiam į skardą. Taip padarom su visom juostelėm. Dabar, jei turim tokį purkštuką, su kuriuo aliejų purškiam, tai užpurškiam, aš turiu tokį purkštuką, bet ne visada užpurškiu to aliejaus ant vištos, taigi ir be aliejaus puikiai išeina. Ir viskas, pašaunam į orkaitę maždaug nuo 20 iki 30 min. 2var.[u]Vištiena kinietiškai[/u] Jums reikės: vištienos file; vištienos prieskonių; 2 valg. šaukštai miltų; 2 valg. šaukštai krakmolo; Padažui: 3 šaukštai išspaustų citrinų sulčių ; 2 šaukštai medaus; 2 šaukštai sojos padažo; 2 šaukštai aliejaus; 8 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako. Vištiena supjaustyti kubeliais, apibarstyti prieskoniais.Į maišelį suberti miltus ir krakmolą, sumaišyti.Tada į miltus ir krakmolą sudėti vištieną ir gerai supurtyti, kad mėsa tolygiai apsivoliotų.Keptuvėje įkaitinti nedidelį kiekį aliejaus,sudėti mėsą ir kepti. Padažo ingridientus gerai sumaišyti(medų truputį pakaitinu,kad lengviau maišytųsi),supilti ant iškeptos vištienos ir dar kelias minutes pakaitinti. Galima tiekti su ryžiais,salotomis. Pirštus apsilaižysit,skanaus Quote (laurintare) Suzinojau katik,kad turime laidotuves užuojauta Quote (|ne|Karamelė) Saulyte, o kur tu turėjai vykti į laidotuves į Gargždus,bet nebevažiavom,mb persigalvojo ačiū ,merginos už sveikinimus
|
Atsijungęs |
| |
Saulytė | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 2:17 PM | Žinutė # 1056 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 298
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) vos nespardau ju gatvese gerai,kad vasara mes praktiškai nesilankom Palangoj,jei ką žinosim nuo ko gavom spyrį šiknon
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 3:02 PM | Žinutė # 1057 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| MonikisSs, o tu bene neturi nuotrauku albumelio sioje svetaineje? Quote (Saulytė) erai,kad vasara mes praktiškai nesilankom Palangoj,jei ką žinosim nuo ko gavom spyrį šiknon Na baikit merginos,dar rimtai pagalvosit,kad as tik ir tespardau uzpakalius
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 3:07 PM | Žinutė # 1058 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) MonikisSs, o tu bene neturi nuotrauku albumelio sioje svetaineje? anksciau tikrai buvo, nebent istryne moderatores, einu paziuret p.s: pasidare idomu, kokio gi dydzio tas mano uzpakalis?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 3:17 PM | Žinutė # 1059 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) nebent istryne moderatores, einu paziuret ir ji isejo
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 3:22 PM | Žinutė # 1060 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) p.s: pasidare idomu, kokio gi dydzio tas mano uzpakalis? Aha,nuejau,pamatavau,nu zinok mano didesnis bus manau
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 3:54 PM | Žinutė # 1061 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 3:55 PM | Žinutė # 1062 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Aha,nuejau,pamatavau,nu zinok mano didesnis bus manau einu ieskot dabar taves, pridejau dar nuotrauku savo, ten gal geriau matos mano visi lasiakai
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 3:59 PM | Žinutė # 1063 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) nu zinok mano didesnis bus manau toli tau dar iki manes labai grazi esi, jei buciau vyras tai butum tokia mano skonio
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 9:21 PM | Žinutė # 1064 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labukas , visoms, na ir prikalbėjot, nepaveju,šaunuolės, sveika atėjusi MonikisSs tebesergu , bet pasvaidenu nors trumpam temperatūra nedidelė, bet angina pūlinga, ir manau plaučių uždegimą , ar bronchitą pasigavus,pradėjau kosėti ir labai skauda nugarą,ryt pasirodysim pas daktarų
Paskutinį kartą redaguota Simfonija - Trečiadienis, 2010-01-27, 9:36 PM |
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Trečiadienis, 2010-01-27, 9:25 PM | Žinutė # 1065 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ačiū merginos už linkėjimus pasveikti, kaip tik atsipaipaliuosiu , parbėgsiu pas jus
Paskutinį kartą redaguota Simfonija - Trečiadienis, 2010-01-27, 9:37 PM |
Atsijungęs |
| |