Pajūriečių forumiukas - 2 tema
|
|
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 11:26 AM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) sniegas ar litus nuo jų voljero viskas bėga pas mus - na bet ir nesupratingi kokie
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 11:27 AM | Žinutė # 1112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) Kaip pačiam mieste gyvenom, tas pats buvo,prie namo vietos nerasdavai,jei ilgiau užtrukdavai mieste oi man i daba problema klaipedoj masina priparkuot. as gi savam kieme skersai palieku .o seip sakem jei kaimynai nores tvora statyt gales savo ribose pamatus kast<0,5m>net ant rubeziau neleisim,busim isdidus.Quote (Simfonija) Pas mus kaimynai pasistatė šuns voljerą prie pat mūsų tvoros, jei su pamatu tai 3m nuo rubeziaus ir ne arciau,jei be tai 1m.nebent patys davet sutikima.galit prasyt kad iskeltu arba skustis satybu inspekcijai tada juos bauduos.
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 2:01 PM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) Pas mus kaimynai pasistatė šuns voljerą prie pat mūsų tvoros, bet tas voljeras beveik namas, su stogu ir nuolydis padarytas į mūsų kiemą, tai kaip nervina, ar sniegas ar litus nuo jų voljero viskas bėga pas mus, ir nieko neįrodysi varo savo Nu bjaurybės kažkokie.Rimtai skūstis reiktų kažkur nes ateis vasara išgriūsit visi nuo tos smarvės O mūsų kaimynams irgi nereikėjo tvoros,nes nemadinga.Ir ką padarysi?Vieni užsitvėrėm nes privatumo norim
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 4:35 PM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Pagaliau atradau laiko paskaityt kuom gyvenat Daniele smagu ,kad prisijungei pas mus Sveikatos ligoniukams Žiūriu kalbat apie kaimynus ,tvoras ir santykius dėl tvarkos aš tai labai džiaugiuosi,kad savo kaimynų beveik nepažįstu,laiptinę prašluoju kartais ir vsio,visas bendravimas
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Pabaisa - Pirmadienis, 2010-02-01, 4:36 PM |
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 4:57 PM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas radau minute prisest prie kompiuterio, tai uzlekiau pasisveiknt apie kaimynus tai as cia irgi visa litanija galiu rasyt, mes gyvenam nuosavam name, bet antram to namo aukste, o pirmam aukste gyvena visiskai svetimi zmones, nu musu ir iejimai nuosavi, jungia tik kiemas, bet tai cia gryna musu karo zona siaip i akis mes nelabai konfliktuojam, bet kad kartais uzknisa juodai, tai pasakau ka nors, tai jei po to specialiai dar ka nors padaro, o atrodo suauge zmones, bet elgias kartais kaip darzelinukai pvz savo suni pririsa prie tos savo garazo puses, kur salia musu garazas prasideda, nu priristas jis ju teritorijoj, ale kakoja grynai prie musu garazo duru tai mes ji paimam ir perrisam i kita ju garazo puse, o jie kai pamato vel ji salia musu atgabena kad jie bent tuos kakus valytu, tai dar nieko nesakyciau, lai buna tas suo, jis toks nedidelis, nesikandzioja, bet uzknisa mane ne savo gyvuno ismatas kuopt kiekviena diena jie savo kiemo teritorijoj turi siltnami(prikrauta visokiu rakandu) ir darza, kur bulves augina, mes tai savo teritorija issiklojom trinkelem, ir statom ten masinas, taip grynai mums prie duru yra vieta, ir likusi kiema apsodinom zolyte, pora medeliu. tai amzinai kaip kas pas juos atvaziuoja, tai ir pasistato i ta vieta masina, o kai manasis is darbo grizta, gali jei nori po pazastim pasikises masina namo nest, nes ner kur statyt o kai ju nueini paprasyt, kad patrauktu- sako, tai va, ten pas kita kaimyna patvoty pastatyk, kai isvaziuos, perstatysi, nu jo, o tas kaimynas kai gris is darbo, kur savo masina des? ir dar daug as cia galeciau pasakot, sakau, per tuos beveik 3 metus kaip cia gyvenu, jie tokiu nesamoniu yra pridare, kad kitakart nebzinau a juoktis a verkt
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 5:08 PM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 646
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jei su pamatu tai 3m nuo rubeziaus ir ne arciau,jei be tai 1m.nebent patys davet sutikima.galit prasyt kad iskeltu arba skustis satybu inspekcijai tada juos bauduos. Be pamato, užtat ant visko padėję žiūriu tikrai visur tos nesąmonės, turi kaimynus ,bet bėdos atveju nelabai sulauksi pagalbos aš manau, nes jei pasakai ką nors , kad būtų geriau , tai pusę metų nesisveikina , tikrai iš tokių tik juokas ima
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 5:22 PM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) kad kitakart nebzinau a juoktis a verkt O siaubeli ,na ir kaimynai užjaučiu
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 6:26 PM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pabaisa) O siaubeli ,na ir kaimynai užjaučiu Nebematom ir stengiamės jų nematyti žiūriu Lino laidą , gaminkime su IKI, gal ką naujo parodys,pasigaminsiu
|
Atsijungęs |
| |
Simfonija | Data: Antradienis, 2010-02-02, 8:14 AM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, o aš su kavyte pas jus ateinu
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-02-02, 8:24 AM | Žinutė # 1120 |
[ ( ES) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Simfonija) Labas rytas, o aš su kavyte pas jus ateinu Mmmmm ,skaniai atrodo Jungčiausi ir aš ,bet laukiu kol šeimyna sukils ir tada eisim pusryčiauti....bet jaučiu,kad greit nesulauksiu dar parps iki 10 kokios Sveikutės
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-02-02, 9:15 AM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės ir aš su kavyte
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-02-02, 9:17 AM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Simfonija, mmmmmm....kokia skani kavytė Žiūriu Pabaisa, Lenkijoj apsigyveno
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Antradienis, 2010-02-02, 9:19 AM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Leila) Žiūriu Pabaisa, Lenkijoj apsigyveno Bet iš tikro nebe pirmą kartą ,man su ta Lenkija kažko sistema grybą pjauna na nieko gal atgausiu LT statusą greit
|
Atsijungęs |
| |
Leila | Data: Antradienis, 2010-02-02, 9:21 AM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Matyt nuo kaimynų taip toli norėjosi pabėgt,kad tiesiai į PL Ku kū kur visos dingot Gerai,gerai aš irgi dingstu sniegų kast o tai praėjimo visai nebėr
Paskutinį kartą redaguota Leila - Antradienis, 2010-02-02, 10:53 AM |
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Antradienis, 2010-02-02, 11:27 AM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mums katik gydytoja Kamiles skambino, sake, kad kraujo tyrimai geri, o slapimo- ne bet sake is pradziu bandyt pakartot tyrimus rytoj nest, gal tik siaip pasitaike kas, tai va, tikiuos, kad neserga niekuo manoji
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė...
|
Atsijungęs |
| |